inzerce, prodej, prodám, bazar

Postel KRITTER + Matrace - NOVÉ

Kategorie: Nábytek pro děti

Nabizim dětskou postel znacky IKEA, model Kritter. Bílý rám postele, zabrána, rošt. Na čele motiv ovecek. Rozměr matrace 70x160 cm.
Matrace značky Dobre sny. 9ti zónova penova matrace + latex HR pěna. Využití dvou stran.
Postel je pouze složena. Matrace vybalena. Nepoužívaná.
Postel KRITTER + Matrace - NOVÉ
Podobné inzeráty
Dětská postel IKEA Kritter
Prodám dětskou postel IKEA Kritter, rozměr 160x70 cm. V ceně laťkovy rošt,matrace,chránič matrace a nepropustnou podložku. Používaná,ale stále v dobrém stavu. Postel volna cca od půlky března.
Rostoucí postel Ikea/rošt/matrace  + matrace navíc
Prodám postel ikea typu Minnen, ve výborném stavu včetně matrací - prodluzovací i na trvalé pouziti pěnová kvalitní matrace ikea Favang Postel je nesmrtelná, v top stavu, lehké odření 1-2 viz detail foto Rozměry 80x200. V ceně: postel, rošt, 3 prodluzovaci matrace, 1 celková , bílá prosteradla Nyní pořizovací ceny: 4000,- postel s roštem, prodl.matrace 1300-2000,-, matrace favang (15 cm vysky) 2-3000,-. Matrace jsou nepoškozené.
Postel Kritter
Prodám dětskou postel Kritter (výrobce IKEA). Materiál: masiv, borovice, povrchová úprava přírodní lak. Rozměry: 160 x 70 cm. Postel je opatřena zábranou proti spadnutí, která není původní. Včetně laťkového roštu, matrace a prostěradla .
Träumeland matrace Sternschnuppe 120x60cm
Kvalitní TRÄUMELAND matrace Sternschnuppe 120x60cm PC: 2 649,- + 2 chranic madrace Matrace v top stavu. Dcera na ní spala prvních tři měsíce, pak již s náma v posteli. Postýlka tak dál sloužila jako odkladiště plyšáků další rok. Nikdy nepočuraná ani politá. (Kdo používá pěnové matrace ví, že bohužel po čase v okrajích mají tendenci žloutnout při kontaktu se dřevem i přes chránič). Používaná s chráničem matrace, který přidám zdarma (2 kusy). Snímatelný potah, který jsem teď před prodejem vyprala ve spec. prostředku na funkční materiály. Ideálně osobní předání Praha Andel - Ujezd Info k matraci od výrobce: Tato matrace od firmy Träumeland má matracový potah z bavlny a polyesteru prošitý pracím polyesterovým vláknem. Potah je snímatelný a lze ho prát na 60°C. Jádro matrace pak tvoří kvalitní, bodově pružná studená pěna se svislými vzduchovými kanálky a zpevněnými hranami na podelných stranách. Svislé vzduchové kanálky zajišťují přívod čerstvého vzduchu k Vašemu děťátku a odvádějí vydechovaný CO2. Pevné hrany na podelných stranách matrace zase posytují Vaší ratolesti bezpečí při nášlapu, když se zkouší postavit v postýlce. Výška matrace: 10 cm
Matrace Träumeland KUSCHELWIESE
120x60 cm, matace pro miminka V perfektním stavu, syn na ní spal jen krátce. Pouze z dětské strany barevně změnila matrace barvu z latí v postýlce. Absolutně neprotlačená a nepročůraná. Povlak rozepínací a pratelný na 60, má v sobě rovnou ochranou vrstvu proti počůrání, které se nedostane dovnitř matrace. Potah matrace sleep fresh: - S integrovanou ochranou proti vlhkosti: sleep fresh pohltí vlhkost na povrchu a nenechá ji proniknout do jádra matrace - Sleep fresh je zcela prodyšné - Potah je dělitelný, pratelný na 60°C a vhodný do sušičky - Prošitý Wash-Vliesem Jádro matrace: - Comfort Pads pro pohodlí bodové elasticity - Strana pro miminko a malé dítě - Optimální odvětrávání mezi jednotlivými pads - Bezpečné okraje na stoupnutí na podélných stranách Odvětrání: Odvětrávaná matrace je velmi důležitá pro Vaše miminko. Předejde se tak nezdravému hromadění tepla, vydechovaný CO2 je odveden pryč a dítě je zásobeno čerstvým vzduchem. Bezpečné okraje na stoupnutí: Postranní zesílení matrace skýtá optimální bezpečnost při stoupnutí miminka v postýlce. Vyrábíme matrace vědomě bez pevných okrajů na stoupnutí po krátkých stranách. Tím se vyhneme tomu, že hlavička dítěte leží příliš tvrdě a tím se dostane do nezdravé polohy pro spánek. Hypoalergenní: Tato matrace je zejména vhodná pro miminka s alergiemi Předání Praha 9-Rajská zahrada nebo Vráž u Berouna
Ikea Kritter dětská postel
Prodám dětskou postel Ikea Kritter v modré barvě. Včetně roštu a matrace. 160 x 70