inzerce, prodej, prodám, bazar

Postel a psací stůl, přírodní buk a alpská bílá

Kategorie: Nábytek pro děti

Postel s třemi šuplíky, přírodní buk a alpská bílá, 90x200
postel včetně roštu a matrace (5000)
Psací stůl 120x75x64 cm (1000)
Pouze Osobní odběr
Brno-Žebětín
Při koupi obou cena 5 500,-
KIKA
Postel a psací stůl, přírodní buk a alpská bílá
Podobné inzeráty
Domestav dětská postel BUK
Prodám domestav dětskou postel s matrací. Foto je aktuální. Jako nové ( bukové ). Po holčíčce, která už má jinou představu o dívčím pokoji :) Aktuální ceny domestav Domestav zvýšené jednolůžko se skluzavkou BUK 23455 Kč Domeček stan pro zábranu C 3658 Kč Textilní chránič 335 Kč 2 x držák textilie čelní buk 538 Kč 1 x držák textilie boční Buk 740 Kč 4 x polštář obdélník 584 Kč Rostoucí židle Klára 1 Buk 5218 Kč Závěsný psací stůl buk - 7168 Kč Sedák na Kláru 1 296 Kč Kontejner 3 zásuvky buk 5842 Kč Závěsná police na postel dlouhá buk 1396 Kč Celková cena v domestavu za komlet 51 520 Kč ( oficiální stránky domestav ) Nutno vidět osobně - prodám po ruzumné dohodě. Ostrava - Poruba
Dřevěný dětský stůl a dvě židličky - buk masiv
Prodám dětský přírodní půlkruhový stůl - buk masiv, rozměry deska 120x60 cm, výška 52 cm a dvě dětské přírodní židličky - buk masiv, výška sedáku 32 cm ( Vše ve výborném stavu. Cena za komplet 2.000 Kč.
Mayer dětský psací stůl rostoucí/nastavitelný
Prodám dětský rostoucí/nastavitelný psací stůl Mayer. Stůl je ve výborném stavu po jednom dítěti. Jedná se o starší verzi tohoto stolu: Cena nového stolu cca 10.000,- Kč. Dětský rostoucí stůl německého výrobce Mayer. Velká psací deska o rozměrech 116x60 cm s možností náklonu, vodorovné bočnice na obou stranách stolu vhodné jako odkládací plocha např. pro sklenici s nápojem, pastelky, knihy apod. Výškové nastavení stolu, držáky na školní brašnu na obou stranách, pro vyšší bezpečnost oblé hrany a zakulacené rohy stolových desek, velký výsuvný organizér. Šedá kostra, dekor pracovní desky desek javor. Tento stůl je vhodný jak pro prvňáčky, tak pro středoškoláky. - jednoduché ovládání - výškové nastavení - nastavení náklonu stolové desky - držáky školní brašny po obou stranách stolu - velký výsuvný organizér Parametry stolu: Psací deska: 116x60 (šířka x hloubka) Výška desky: 57x75 cm - mechanicky pomocí šroubů Náklon desky: střední část (madlo) Barva kostry: šedá Dekor stolových desek: javor/žlutá ABS hrana: šedá s bílou ochrannou linkou Výška postavy: cca 113–185 cm Parametry organizéru (součástí stolu): Rozměry: 53x43x5 cm (šířka x hloubka x výška) Výška úložiště: 4,5 cm Počet přihrádek: 6
Novy nastavitelný psací stůl BERNIS
Predam uplne novy nezlozeny nastavitelný psací stůl BERNIS pre deti (chlapcenka alebo dievcenska varianta). Popis: Výškově nastavitelný studentský stůl BERNIS má vše co potřebuje a nedělá žádné kompromisy, pokud jde o ergonomii, protože je vybaven nastavitelným náklonem a výškou. Výška je nastavitelná až do 96 cm. Pracovní desku individuálně přizpůsobíte v závislosti na úkolu. Odnímatelné zarážky jsou praktické a udrží dokumenty na stole. Deska stolu je vyrobena z kvalitního MDF materiálu. Psací stůl BERNIS je vybaven praktickou zásuvkou, která je ideální pro odložení psacích potřeb a jiných drobností. Součástí stolu jsou růžové i modré elementy, sami se můžete rozhodnout, které využijete.
Dětská patrová postel pro dvě děti s úložným prostorem
Prodáme krásnou patrovou postel pro dvě děti se dvěma plnými lůžky a úložným prostorem. Postel umožňuje dvě varianty seskládání s lůžky umístěnými podélně, nebo příčně, podle potřebných dispozic. Obsahuje dvě oddělená lůžka o rozměru 90 x 200 cm. Nosnost každého lůžka je 90 kg, hodí se tak jak pro menší tak i pro starší děti a studenty. Vysoká výška mezi lůžky zajištuje dostatek prostoru pro posazení. Možnost montáže žebříku vlevo i vpravo podle potřeby. Vysoce kvalitní 25 mm laminové desky zajišťují pevnost a stabilitu pro celou postel. Hmotnost postele 228 kg ! Postel je plně demontovatelná a přenositelná. 2x lůžko 90 x 200 cm s nosností 90 kg. Rošty tvořené pevnou deskou s větracími otvory. Dva způsoby sestavení (vodorovná varianta s rozměry 2788 x 1350 mm a pravoúhlá varianta s rozměry 2071 x 2070 mm). Umístění žebříku vlevo i vpravo. Úložná skříň s policí a šatní tyčí. Vysouvací šuplík ve spodním lůžku. Modro-bílá barva. Postel pochází od Na první fotografii je prodávaná postel. Další dvě fotografie ukazují možnosti instalace a jsou od výrobce. Osobní odběr Nový Bor, po dohodě je možné vypomoci s dopravou v rámci blízkého okolí (LB kraj).
Rozkládací postýlka 70x140 posuvná do 160cm HOPPA
Krásná dětská postýlka HOPPA se šuplíkem s možností rozložení na juniorskou postel. Rozměr (ŠxVxD) /cm/: 74 x 54-94 x 144-164 Rozměry matrace : 70 x 140 / 70 x 160 cm Barevné provedení: bílá s matným povrchem + buk Balení: v demontu Krásný dětský nábytek HOPPA v skandinávském stylu. Kolekce je navržena pro maximální funkčnost. Sestava HOPPA roste s dítětem, přizpůsobuje se jeho potřebám a splňuje očekávání i těch nejnáročnějších rodičů. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminátových desek odolných vůči poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. Nohy nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované, nezpůsobují alergie. Materiál: lamino o tloušťce 16mm, masivní dřevo Barevné provedení: bílá, buková překližka, vše v matné povrchové úpravě Dětská postýlka ze sestavy HOPPA má šuplík v spodní části. Postel ji určena od miminka ke studentovi díky jednoduché demontáži dvou rámů a horní část opěrek vznikne z původních 140cm postel o délce 160cm. Ze zbylých částí je možnost vytvoření stolu pro dítě do 8 let opětovným použitím prvků z postele. Postel má tři úrovně polohy matrace přizpůsobené vývoji dítěte (56/40/24 cm od podlahy) Můžete si přikoupit bezpečnostní bariéru na dětskou postýlku. Postýlka vhodná do 9-10 let dítěte. Rozměry matrace: 70x140 (postel je dodávaná bez matrace, tu je možné přiobjednat) Po rozložení postele pasuje matrace o rozměrech 70x160cm. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.