inzerce, prodej, prodám, bazar

Postavim

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

VRABSTAV s.r.o Již 21 let se věnuji srubovým stavbám jak z kulatiny tak z hranolů stavím i ze sibiřského cedru.
Postavim
Podobné inzeráty
Práce se dřevem
Dobrý den, rád bych Vám nabídl svoje služby práce se dřevem. Jsem truhlář vyučený v oboru. Vyrobím pro Vás menší nábytek z masivního dřeva (limit velikosti dílny), nebo zrenovuji Váš starý nábytek, podle přání. Opravím a nově nalakuji schody, nebo betonové schodiště obložím dřevem. Postavím zahradní domek, pergolu, altánek, nebo zahradní nábytek, ale i králíkárnu, nebo půdní vestavbu. Vše od návrhu zpracovaného podle Vaší představy a přání. Provádím i ostatní truhlářské práce, jako drobná výroba například kuchyňských prkének, nebo dodání materiálu na ploty, s možností montáže. Opracuji Váš materiál podle potřeby a přání. (hoblování, omítání, krácení a řezání na požadovaný rozměr, frézování hran, broušení i finální nátěr..) Zahradní stavby dodáváme včetně veškerých prací. Spolupracuji s řemeslníky i ostatních užitých oborů.
Postavim
VRABSTAV s.r.o. Poptávám na zakázku na jakoukoliv stavbu,opravy,rekonstrukce a jine služky zedník,tesař,pilař,těžba.Specializujeme se na srubové stavby 21 let zkušeností a 100vky staveb.
VRABSTAVs.r.o.
VRABSTAV s.r.o Opravím a postavím jakoukoliv stavbu,opravy,rekonstrukce zedník,tesař,pilař,těžba. ř.p A.B.C.E.T.Profesak,jeřabník strojník
srubové domy chaty.....
VRABSTAV s.r.o Postavím srubové z kulatiny nebo roubenky z hranolů možno i ze sibiřského cedru v nejvišší kvalitě stavím sruby už více jak 21 let.Rekonstrukce bytů,domu ,chat stavby čehokoliv.