inzerce, prodej, prodám, bazar

Posouzení nemovitosti

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Nabízím posouzení stavu nemovitosti pred koupi, pri předání od zhotovitele, TDI, stavebni poradenství.... 20 let praxe, stavebni Ing. Praha a okolí, Jihomoravský kraj
Posouzení nemovitosti
Podobné inzeráty
Jádrové vrtání Vroutek, řezání stěnovou pilou
Provádím jádrové vrtání a řezání stěnovou pilou do zdiva, betonu a železobetonu. Jde o provedení přesných otvorů, děr a prostupů, bez zbytečného narušení okolí otvoru a s minimálním odpadem. Od průměru 40 mm do 300 mm. Cena za dopravu je 10 kč/km, počítáno z města Vroutek. Kraje ústecký, plzeňský, karlovarský, středočeský, liberecký, Praha. Po dohodě je možné dojet i jinam. Podmínky, které musí splnit objednatel vrtání: – zajistit zdroj energie 230 V – zajistit naznačení otvorů vodou nesmyvatelnou barvou, případně přesně definovat před zhotovením. – připojení k vodě (pokud není dohodnuto jinak) – zajistit dostupnost místa vrtu (ne žebřík) v případě nemožnosti zajištění, dát dopředu vědět že vrt není přístupný. Zhotovitel neručí za statické posouzení a za škody způsobené vrtáním. Cenovou nabídku pošlu na dotaz.
Vyklízení nemovitostí
Provádíme veškeré vyklízení, bytových a nebytových prostor i pozůstalostí. Spolupracujeme: -s širokou veřejností -s firmami -s Městskými úřady -s Charitními institucemi -s Realitním trhem -včetně asistence při soudním vystěhování Individuální přístup k zákazníkovi. Provádíme taktéž kompletní úklid nemovitosti, pro nadcházející prodej, či předání nemovitosti. Včetně zajištění kontejnerové přepravy, odvoz a likvidace komunálního odpadu. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat, pracujeme 7 dní v týdnu. Pohybujeme se v rámci Moravskoslezského kraje, po dohodě možno i mimo něj.
stavební dozor ,technická kontrola nemovitostí
Stavitel v důchodu nabízí službu technická kontrola nemovitosti při koupi nového domu. Při výstavbě, rekonstrukci domu zajistím službu technického dozoru.
Vyklizeni nemovitosti
Nabizime vyklizeni vasi nemovitosti zajistime uklid a odvoz vymalovani priprava domu pro prodej odkoupime stare veci z pudy vse dohodou
Příprava nemovitosti k prodeji - komplexní služby
Chystáte se prodat či pronajmout byt, dům, garáž, chalupu, chatu apod. a potřebujete tam vymalovat, vyklidit, opravit, zútulnit? Jste realitní makléř a potřebujete připravit nemovitost k nafocení? Pomůžeme vám. Vše jmenované a mnohem více provádíme rychle, kvalitně za nízké zaváděcí ceny k vaší maximální spokojenosti a rychlému prodeji nemovitosti.
Provádíme
Provádíme vnitrni omitky,stuky,lepidla,fasady,kompletní stavební práce,bourací práce,výkopy bagrem,základové desky a oplocení, vodoinstalace,,elektroinstalace vcetne revizí,podlahové topení,plyn,kompletní úklidové práce,správu nemovitostí,vyklízení nemovitostí a následná likvidace.Plzensky a jihocesky kraj.