inzerce, prodej, prodám, bazar

Posmrtný život (Edice záhad a tajemství)

Kategorie: Ostatní

nabízím knihu: Posmrtný život (Edice záhad a tajemství), r.v. 1997.
Uvedená cena je bez poštovného. Platí do smazání. Seznam všech knih mohu zaslat.
Celá nabídka časopisů a knih na:
Posmrtný život (Edice záhad a tajemství)
Podobné inzeráty
Tajemství The Secret
Dobrý den, nabízím knihu Tajemství - The Secret. Tajemství (v anglickém originále The Secret) je kniha z roku 2006 od autorky Rhondy Byrneové, inspirována stejnojmenným filmem. Kniha se věnuje principu „zákona přitažlivosti“, který říká, že myšlenky mohou změnit život člověka.[1][2] V češtině vyšla roku 2008 v nakladatelství Ikar s překladem Marie Sommerové . Tajemství je úvodní knihou cyklu, v edici Secret v nakladatelství Ikar postupně vyšly ještě další tři autorčiny knihy: Moc (2011), Kouzlo (2013) a Hrdina (2014). Tajemství bylo nejprve vydáno jako film v březnu 2006 a později stejného roku vyšla i kniha. Dílo je ovlivněno knihou Wallace Wattlese z roku 1910 s názvem The Science of Getting Rich, kterou Byrneová obdržela od své dcery během těžkého životního období v roce 2004. Autoři bestselleru The Passion Test Janet Bray Attwoodová a Chris Attwood nejsou sice ve filmu nebo knize zmíněni, ale provedli 36 z 52 rozhovorů pro film, z nichž mnohé jsou uvedeny v knize. Kniha Tajemství posloužila jako námět pro film z roku 2020 Tajemství: Odvaha snít. CNN, Review by Brian Lowry. 'The Secret: Dare to Dream' turns the bestselling book into what feels like a Hallmark movie. CNN [online]. [cit. 2021-02-06]. Dostupné online. Byrneová znovu představuje názor původně popularizovaný osobnostmi jako jsou například Madame Blavatská a Norman Vincent Peale, který pojednává o tom, že přemýšlení o určitých věcech způsobí jejich zhmotnění. Byrneová uvádí příklady historických osob, které toho údajně dosáhly. Uvádí přitom tříkrokový systém: požádejte, věřte a přijímejte. Tento systém je založen na citátu z Bible, Matouš 21:22:, „Když budete věřit, dostanete, o cokoli v modlitbě požádáte.“ Byrneová zdůrazňuje důležitost vděčnosti a představivosti pro dosažení svých tužeb. To ukazuje i na příkladech. Další kapitoly popisují, jak zlepšit prosperitu, vztahy a zdraví člověka pomocí obecnějších myšlenek o vesmíru. Stav výborný Více info na emailu, telefonu.
Kronika záhad a tajemství A. C. Clarka
nabízím knihu: Kronika záhad a tajemství A. C. Clarka Uvedená cena je bez poštovného. Platí do smazání. Celá nabídka časopisů a knih na:
Živá díla minulosti:Kroniky,deníky,paměti nejen z čes. dějin
Deník Petra Žateckého (Melantrich 1953, edice Odkaz minulosti české sv. 16, 292 stran). Mírné stopy užití. Cena: 150 kč MIKULÁŠ DAČICKÝ Z HESLOVA: Paměti (Evropský literární klub 1940, Národní klenotnice sv. 10, 230 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 150 kč VÁCLAV HÁJEK Z LIBOČAN: Kronika česká (Odeon 1981, edice Živá díla minulosti sv. 91, 736 stran). Velmi dobrý stav. cena: 250 kč IBN TUFAJL: Živý syn Bdícího (SNKLHU 1957, edice Živá díla minulosti sv. 13, 128 stran, 3000 výtisků). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč MILOTA ZDIRAD POLÁK: Cesta do Itálie (Odeon 1979, edice Živá díla minulosti sv. 88, 400 stran, 4000 výtisků). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč BERNAL DÍAZ DEL CASTILLO: Pravdivá historie dobývání Mexika I-II (Odeon 1980, edice Živá díla minulosti sv. 89, 508 + 445 stran stran). Mírné stopy užití. Cena: 390 kč LIOU O: Putování starého chromce (SNKLHU 1960, edice Živá díla minulosti sv. 26, 596 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 250 kč Příběhy chrabrého rytíře Amadise Waleského (Odeon 1974, edice Živá díla minulosti sv. 72, 690 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč Próza českého středověku (Odeon 1983, edice Živá díla minulosti sv. 95, 480 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 220 kč CH. M. WIELAND: Příběh Abdéřanů (SNKLHU 1958, edice Živá díla minulosti sv. 18, 385 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 150 kč DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít osobně v Praze nebo zašlu poštou.
VELKÝ SEZNAM KNIH
některé knihy jsou nové, nečtené, jiné jsou starší, dobrý stav ideálně bych se domluvil na koupi kompletu - viz seznam níže, za rozumnou cenu lze koupit i jednotlivě možnost osobně - Děčín, možná Praha, po záloze předem Pěkně podle abecedy, Zdeněk Železný Podívej, jak roste strom - leporelo Slovenské klenoty Unesco, Jozef Petro Hra o Trůny - omalovánky, velký O slůněti, které chtělo usnout Pepa, bav se s Pepinou - Knížka na rok 2014 Cesta časem - Světové dějiny v obrazech (Peter Goes) Školní atlas světa Tajuplný život zvířat - mořské pobřeží Grimmové - o peru ptáka noha a další příběhy MS 2006 Olympijské hry - od roku 1986 k Aténám 2004 POsmrtný život (hough, randlesová,) Přiěhy odysseovy - Rudolf Mertlík Inspektor Fousek na stopě George R.R. Martin - Větrný přístav Tajemství starých obrazů - Němilovová Rozum do barůžku pro (před)školáky Dlouhý, Široký a Bystozraý - leporelo O rybáři a rybce - leporelo Casanova v Čechách - Tichý Boží země - Karel Dvořáček Ze země pohádek a z říše skřítků Velký obrázkový slovník - walt disney, německo český Kniha zloduchů - Walt Disney Pohádky se zvířátky Fantasy umění součanosti Francouzské pohádky - Perrault LEGO: Nexo knights Kniha příšer LEGO: Ninjago Kniha Spinjitzu LEGO: Nexo knights Rytířský kodex Lego Nexo Knights - Monstroxova kniha Toulky krajem Loiry Smrtonoš Disney princezna - Nejlepší domeček na stromě Angry birds ve filmu - vidět rudě Alenka v říši zombií za zrcadlem Měsíční kroniky - relaxační omalovánky Vyhlídka na věčnost - JIŘÍ KULHÁNEK Sníh - Neal Stephenson Bratrstvo, Alois Jirásek Psohlavci, Alois Jirásek Čartova píšťala WALT DISNEY: Medvídek Pů, Pinochio, Sněhurka Ivan Vyskočil a jiné povídky Dílo Jiřího Wolkra I Nová setkání - několik českých próz Hovory lidí - Bohumil Hrabal Ostře sledované vlaky - Bohumil Hrabal Pražské legendy - Frantíšek Langer Bombardéry Star Trek I - Hrozba z vesmíru Řeč těla - bodytalk Conan a pán stříbrného netopýra Conan a krvavá hvězda Conan a sedm dní úplňku + Fantasy: Magira - U břehů temnoty Kubula a Kuba Kubikula - Malá čarodějnice Devatero pohádek
Dětská DVD - pohádky 2
Nabízím pohádky na DVD. Jsou téměř nepoužívaná, v obalech - viz. foto a seznam níže: - Edice Sluníčko - Potápěj se Olly - Edice Sluníčko - Táto mámo Proč - Edice Sluníčko - Samsam 1 - Edice Sluníčko - Samsam 2 - Edice Sluníčko - Traktor Tom - Edice Sluníčko - Malí dinosauři 3 - Včelka Mája - Johančina farma 2. díl - Dědečku ještě vyprávěj - Pohádkové papání (již není k dispozici) - Mezi námi zvířátky - Playhouse Disney, 4x pohádky V samostatných inzerátech nabízím další/jiná DVD. Cena za 1 ks. Stačí si vybrat. Možnost osobního předání v Brně nebo poslání poštou (po domluvě). Aktualizace: Dědečku ještě vyprávěj - již není k dispozici
5 knih pro milovníky UFA a jiných záhad
Prodám 5 knih pro milovníky záhad, tajemna a UFA.