inzerce, prodej, prodám, bazar

Porcelánový set 4ks

Kategorie: Ostatní

Prodám porcelánový set 4ks viz foto.
Porcelánový set 4ks
Podobné inzeráty
porcelánový set šálků
prodám porcelánový set šálků v krabičce ve tvaru srdce kolekce Queen Isabell limited Collection set obsahuje: 2x šálky atypického tvaru, 2x podšálky, 2x porcelánové lžičky možnost předání Ždánice/Brno/Kyjov nebo zaslání
Porcelánový talíř57 BOHEMIA MADE IN CZECHOSLOVAKIA
Porcelánový ozdobný talíř s hnědým motivem,57 BOHEMIA MADE IN CZECHOSLOVAKIA. Krásný porcelánový talíř s hnědým jemně malovaným motivem. 1 kus 150,- Kč 2 kusy 280,- Kč.
Porcelánový servis
Porcelánový servis Prodám starožitný porcelánový servis značky Merkelsgrün porzellan (Merklín u KV), porcelán je značený čtyřlístkem s nápisem Austria, tedy pochází z časného období ještě za Rakouska-Uherska. Původně pro 12 osob, nyní chybí dva dezertní a dva hluboké talíře, takže pro deset osob. Obsahuje omáčník, polévkovou mísu, 7 servírovacích mís - 2 kulaté, 4 oválné, 1 salátová, konvici na kávu a cukřenku. Hrnečky bohužel žádné. Sada je používaná, s částečně smytým zlacením, místy prasklinky, odštěpené víčko od omáčníku, ale stále velmi krásný servis. Celkem jsem napočítala 44 kusů. K vyzvednutí osobně ve Vršovicích.
porcelánový set
porcelánový set - hrneček s podšálkem a s desertním talířkem - nepoužívané
Čajový servis ,porcelánový set epiag
Prodám starý nikdy nepoužitý porcelánový servis. Stav nového.vice viz foto.
Porcelánový set Epiag
Pouze vystavovaný set Epiag se zlatým zdobením. Následně byl v krabici na půdě. Set bez jakéhokoli poškození, jen zaprášený, šálky jsou opravdu malé. Zatím nemohu najít pokličku cukřenky. Lze osobně nebo zaslat.