inzerce, prodej, prodám, bazar

porcelánový set

Kategorie: Ostatní

porcelánový set - hrneček s podšálkem a s desertním talířkem - nepoužívané
porcelánový set
Podobné inzeráty
porcelánový set šálků
prodám porcelánový set šálků v krabičce ve tvaru srdce kolekce Queen Isabell limited Collection set obsahuje: 2x šálky atypického tvaru, 2x podšálky, 2x porcelánové lžičky možnost předání Ždánice/Brno/Kyjov nebo zaslání
Porcelánový talíř57 BOHEMIA MADE IN CZECHOSLOVAKIA
Porcelánový ozdobný talíř s hnědým motivem,57 BOHEMIA MADE IN CZECHOSLOVAKIA. Krásný porcelánový talíř s hnědým jemně malovaným motivem. 1 kus 150,- Kč 2 kusy 280,- Kč.
Porcelánový servis
Porcelánový servis Prodám starožitný porcelánový servis značky Merkelsgrün porzellan (Merklín u KV), porcelán je značený čtyřlístkem s nápisem Austria, tedy pochází z časného období ještě za Rakouska-Uherska. Původně pro 12 osob, nyní chybí dva dezertní a dva hluboké talíře, takže pro deset osob. Obsahuje omáčník, polévkovou mísu, 7 servírovacích mís - 2 kulaté, 4 oválné, 1 salátová, konvici na kávu a cukřenku. Hrnečky bohužel žádné. Sada je používaná, s částečně smytým zlacením, místy prasklinky, odštěpené víčko od omáčníku, ale stále velmi krásný servis. Celkem jsem napočítala 44 kusů. K vyzvednutí osobně ve Vršovicích.
Porcelánový set 4ks
Prodám porcelánový set 4ks viz foto.
Čajový servis ,porcelánový set epiag
Prodám starý nikdy nepoužitý porcelánový servis. Stav nového.vice viz foto.
Porcelánový set Epiag
Pouze vystavovaný set Epiag se zlatým zdobením. Následně byl v krabici na půdě. Set bez jakéhokoli poškození, jen zaprášený, šálky jsou opravdu malé. Zatím nemohu najít pokličku cukřenky. Lze osobně nebo zaslat.