inzerce, prodej, prodám, bazar

Porcelánový servis Thun Angelika

Kategorie: Ostatní

Prodám kompletní, nikdy nepoužitý, originál zabalený porcelánový servis Angelika pro šest osob. Bílý se zlatou proužkou. Nepoškozený, jako nový.
Porcelánový servis Thun Angelika
Podobné inzeráty
Porcelánový servis
Porcelánový servis Prodám starožitný porcelánový servis značky Merkelsgrün porzellan (Merklín u KV), porcelán je značený čtyřlístkem s nápisem Austria, tedy pochází z časného období ještě za Rakouska-Uherska. Původně pro 12 osob, nyní chybí dva dezertní a dva hluboké talíře, takže pro deset osob. Obsahuje omáčník, polévkovou mísu, 7 servírovacích mís - 2 kulaté, 4 oválné, 1 salátová, konvici na kávu a cukřenku. Hrnečky bohužel žádné. Sada je používaná, s částečně smytým zlacením, místy prasklinky, odštěpené víčko od omáčníku, ale stále velmi krásný servis. Celkem jsem napočítala 44 kusů. K vyzvednutí osobně ve Vršovicích.
Jídelní talíře, porcelán Thun, 18 ks, nový
Nabízím porcelánový servis Thun, Jana luční kvítí, zcela nový, minimálně použitý, lze mýt v myčce. Talíře (6 hlubokých, 6 velkých, 6 dezertních) mají krásný jemný květinový vzor. Zakoupeno 2022. Pouze osobní převzetí v Praze. Zabaleno v tvrdém kartonu, připraveno k přepravě. O ceně lze jednat.
Kuchyňský a kávový servis Thun Angelika pro 6 osob
Nové, nepoužité, neposkozene. Pouze vážní zájemci. Osobní odběr v Kolíně
Sada 2 šálků s podšálky a vázička
Prodám sadu Thun Angelika
Luxusní kávový servis Thun Natali
Český porcelán, nepoužitý, perfektní stav Zn. Thun Natali, Šálky v reliéfu zdobí zlatý květ Výška 6,5 cm Průměr 6cm Cena 1 999,- + poštovné Zásilkovny
PORCELÁNOVÝ SERVIS - THUN
KOMPLETNÍ SERVIS, PORCELÁNKA KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, JEDEN ŠÁLEK MA MINI VLASOVKU A JEDEN MINI OTLUK, VŠE FOTO, DOPRAVA DLE DOHODY.