inzerce, prodej, prodám, bazar

Porcelánový košíček/ miska

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám krásný porcelánový košíček z rumunské porcelánky. Po obvodu zlaté zdobení.
Šířka 14,5cm
Výška 5 cm.
Porcelánový košíček/ miska
Podobné inzeráty
Porcelánový košíček
Porcelánový košíček Cena 200.- na tel.: 224 256 047 od 10 - 22 hod. K internetu se dostávám nepravidelně. Domluva na tel.: 224 256 047 od 10-22 hod. Rád vám zavolám zpátky. Volejte, protože k internetu se dostávám nepravidelně. Praha
Starožitný skleněný košíček, broušené i foukané sklo
Prodám starožitný skleněný košíček, broušené dno, foukané ucho, bez otluků, či prasklin. Po platbě předem na účet obratem zašlu Zásilkovnou, zásilkovné hradí kupující.
Zdobený porcelánový talíř - porcelánka Loučky.
Prodám zdobený porcelánový talíř průměr 24,5 cm, porcelánka Loučky. Preferuji osobní převzetí, ale v případě požadavku mohu poslat i na dobírku (cena poštovného dle aktuálního tarifu České pošty). Mohu poslat také přes Zásilkovnu, kde by byla cena poštovného při platbě předem na účet 79,- Kč. Prodám za pevnou cenu 199,- Kč při osobním odběru. Inzerát je platný do smazání.
Zdobený porcelánový talíř - porcelánka EPIAG
Prodám zdobený porcelánový talíř průměr 24,5 cm, porcelánka EPIAG. Preferuji osobní převzetí, ale v případě požadavku mohu poslat i na dobírku (cena poštovného dle aktuálního tarifu České pošty). Mohu poslat také přes Zásilkovnu, kde by byla cena poštovného při platbě předem na účet 79,- Kč. Prodám za pevnou cenu 199,- Kč při osobním odběru. Inzerát je platný do smazání.
porcelánový svícen
porcelánový svícen
Goebel Mucha Zodiac porcelánový obraz
Porcelánový obraz Alfong Mucha Zodiac, 1896 Goebel Artis Orbis Možnost osobního předání Praha/Poděbrady.