inzerce, prodej, prodám, bazar

Porcelánová panenka 60 cm.

Kategorie: Ostatní

Stará porcelánová panenka 60 cm, předání v Praze.
Porcelánová panenka 60 cm.
Podobné inzeráty
Porcelánová panenka 36 cm.
Panenka porcelánová 36 cm, možnost předání v Praze, pošta 79 Kč.
Motanka /panenka - amulet plodnosti, manželský amulet
Panenka Motanka "Nevěsta" je tradiční ukrajinská kouzelná panenka - amulet. Tento pomocník ve všech vašich záležitostech, amulet plodnosti, manželský amulet také ozdobí váš interiér. Panenka se často dává ženám, které si přejí nebo plánují mít dítě. Nebo svobodným ženám, protože pomáhá najít důstojného ženicha pro svého majitele, o kterém se předpokládá, že je amulet IVF. To je také prostě nejlepší ukrajinský suvenýr. Motanka ragdoll není jen hračka nebo dekorace, ale speciální amulet pro rodinu. Ukrajinci věřili, že uvnitř panenek motanka žijí duchové předků, kteří chrání své potomky před strádáním a předávají moudrost a znalosti dalším generacím. Velikost: 14 cm Země původu: Ukrajina ???????? 100% ručně práce Koupí tohoto produktu podpoříte ne tým OhMyIggy, ale jednu starou paní ze západní Ukrajiny, která dělá tyhle úžasné panenky plné pozitivní energie ???????????? ................. Všechny panenky jsou vyrobeny jako „mladé panenky“ jako symboly plodnosti. Ale na barvách, které se vyskytují na oblečení a doplňcích na panenkách, záleží stejně jako: ✅ červená - symbolizuje ochranu před nemocemi a zlými duchy. ✅ žlutá - zosobnění životodárné síly Slunce a manželství. ✅ zelená - symbol znovuzrození, zdraví, mládí a matky přírody a plodnosti. ✅modrá a námořnická - nepřetržitý pohyb léčivé vody, spojený také s harmonií v rodině. ✅ hnědá, pokud se setkala v šatech pro panenky - byla spojována s Matkou Zemí a plodností stejně jako zelená. ✅ bílá - božské nebe, čistota a harmonie. Aha, panenky motanka máme i ve větší velikosti. Podívejte se na naši další nabídku ????????
Stewart Ross Víla Vanity porcelánová panenka
krásná, bez vad, v původní krabici. Ležící porcelánová víla od Stewarta Rosse z kolekce "Vanity Fair Collection". Hlava s krkem, dekoltem a rameny jsou z porcelánu stejně jako paže a nohy. Rozměr: 40 cm Křidélka lze odendat, jsou na suchý zip. Osobní převzetí Praha 11 -Jižní Město, Šalounova ulice nebo mohu poslat. Možnosti poslání (ceny jsou uvedené vč.důkladného zabalení): -Balíkovna 75,- platbou na účet -Balíkovna dobírka 95,- -Zásilkovna 89,- platbou na účet -Zásilkovna dobírka 112,- - Zásilkovna (doručení na adresu) 119,-platbou na účet - Zásilkovna (doručení na adresu) dobírka 137,- Zboží dávám do rezervace až po konkrétní dohodě. Podívejte se na mé další inzeráty. Při koupi více věcí z mé nabídky platíte jen jedno poštovné.
Porcelánová panenka
Panenka v dobrém stavu.
Panenka s hracím strojkem, porcelánová, nová.
Panenka je nová, má ještě originál zabalené ruce. Po natažení klíčkem hraje melodii a hýbe trupem. Hlava a konce končetin jsou porcelánové. Výška 34 cm. Koukněte i na moje další inzeráty, třeba se Vám bude něco hodit
Ručně ušitá látková, samostatně stojící panenka
Ručně ušitá látková, samostatně stojící panenka. Výška panenky je 47 cm. Může posloužit též jen jako dekorace nejen v dětském pokoji. Panenka je zcela nová.