inzerce, prodej, prodám, bazar

Poptávka zahrady v Sudoměřicích u Bechyně

Kategorie: Ostatní

Schanim dlouhodobý pronájem zahrady v Sudoměřicích u Bechyně za nabídky děkuji
Poptávka zahrady v Sudoměřicích u Bechyně
Podobné inzeráty
PŘÍRODNÍ ZAHRADY,PERMAKULTURA-DESIGN,PORADENSTVÍ,CERTIFIKACE
PŘÍRODNÍ ZAHRADY A PERMAKULTURNÍ POZEMKY -ZAHRADY V SOULADU S PŘÍRODOU: nabízím zpracování designu, odborné poradenství, certifikaci přírodních i ukázkových přírodních zahrad; soukromých i školních, pomoc s realizací. Jsem certifikovaným poradcem pro přírodní zahrady. Pomáhám tvořit zelené prostory, kde se cítí dobře lidé, rostliny i zvířata. Poradím Vám, když si nejste jisti. Pomohu Vám na cestě k získání plakety (ukázkové) přírodní zahrady. Mojí parketou jsou zahrady venkovského rázu se zapojením permakulturních struktur a prvků. Mé zahrady bych vystihla jako „pěstěně divoké“. Velkou pozornost věnuji při designu zahrady domácím i volně žijícím zvířatům. Návrhy kreslím pastelkami a jejich nedílnou součástí je i podrobný průvodní text. Jsem majitelkou ukázkové přírodní zahrady Na Dlani nedaleko Jihlavy. Jsem externí poradce české centrály Přírodní zahrada, z. s., na jejichž stránkách mě jako "Kozu v petrželi" také najdete.
Poptávka- údržba zahrady
Dobrý den, hledám spolehlivého a pracovitého staršího pana, nejlépe důchodce, který by byl ochotný nám vypomáhat s údržbou zahrady např. sekání trávy, odvoz odpadu ze zahrady např. větve, keře, a podobně dle vzájemné dohody. Podmínka vlastní automobil s přívěsem. Údržba naši zahrady by se jednalo v období jaro-léto a podzim. Vždy jednou za měsíc dle potřeby nejlépe v týdnu v dopoledních hodinách po dohodě. (Nejsme firma ani podnikatele). PROSÍM NABÍDKY POSÍLEJTE NA Email. Jen vážný zájemci. Nejraději Chotěboř a okolí. Předem děkuji za nabídky. Jana.
Prodej skladovacího prostoru (kolny) v Bechyni, okr. Tábor
Exkluzivní příležitost koupě skladovacího prostoru (kolny) v obci Bechyně, ul. Čechova. Stavba je založena na základových pásech, konstrukce kolny je zděná, vrata dřevěná v běžném technickém stavu. Stavba stojí na vlastním pozemku o velikosti 11 m2. Ideální jako skladovací prostor. Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci! “Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.” ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Ostatní ★ Okres: Tábor ★ Adresa: Bechyně, Bechyně, Čechova ★ Plocha užitná: 11 m2 ★ Druh objektu: smíšená ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Přenechám zavedený psí salon- Svitavy- nájemné 2500 Kč/ měs.
Přenechám zavedený psí salon ve Svitavách v pronajatých prostorách, nachází se v ulici Pražská v přízemí domu. Místnost 30 m2 + samostatná šatna 5 m2. Celý dům patří Svazu zahrádkářů, od nichž jsou tyto prostory pronajaté za velmi příznivou cenu pouze 2500 Kč měsíčně! Srovnatelné prostory k podnikání se ve Svitavách běžně pronajímají za 3x až 4x vyšší ceny. Voda v místnosti zavedena (městský vodovod, městská kanalizace), salon má vlastní vodoměr. Vytápění plynovými kamny zn. Karma, vlastní plynoměr. WC k dispozici ve společných prostorách domu. Nájemné + zálohy na elektřinu se platí Svazu zahrádkářů čtvrtletně. Voda se platí Svazu zahrádkářů po přijetí nové faktury na základě odečtu vodoměru v salonu. Plynoměr je vždy veden na nájemce a zálohy si hradí ve své režii. Salon funguje od 6/2017. Klientela je stálá a poptávka nových klientů je také, bohužel z časových důvodů jsem už nemohla další klientelu nabírat. Lze předpokládat, že poptávka nových klientů bude i nadále, takže je kam růst. Salon je vybaven koupacím pódiem, které jsem nechávala zhotovit přesně na míru dané místnosti, jehož součástí je velká koupelnová vana se sprchovou hlavicí, bojler, dřez s odkládací plochou + vespod skříňka a v rohu místo pro pračku. Výše uvedené kompletní pódium je pevnou součástí nabídky. Ostatní vybavení bych si ráda odvezla. Salon přenechám pouze za odstupné ve výši pořizovací ceny kompletního koupacího pódia (práce truhláře a instalatéra + cena použitého materiálu a vybavení- mohu doložit fakturami). Pokud byste si nechali totéž zhotovit dnes, hádejte kolik by to asi stálo při dnešních cenách... Nemusíte absolvovat ani platit tříměsíční martýrium s úřady při zakládání nové provozovny při "sbírání štemplíků" od jednotlivých dotčených odborů - salon je zkolaudován. Stačí si přihlásit provozovnu na sebe a začít. Mojí přes 5 let střádanou klientelu tak budete mít vlastně gratis a máte tak postaráno o snadný start bez nervů a to je k nezaplacení. Komu salon předám? Potřebuji sem člověka, který má absolvovaný střihačský kurz (ale opravdu kvalitní alespoň základní kurz včetně veterinárního minima, ne nějakou víkendovou rychlokvašku, kdy vás nenaučí ani držet správně nůžky). Střihač/ka začátečník není problém, zde zatím nikdo nevyžaduje žádnou "vysokou střihačskou". Důležité je ochota se učit a o péči o různé typy srsti něco vědět. Vzhledem k tomu, že zde mám v péči i drsnosrstá plemena, je nutné, abyste uměli a byli ochotní trimovat. Dále je zde třeba člověka fyzicky zdatného, se zdravýma rukama (záhul na ruce) a se zdravými zády, protože sem chodí i psi velkých plemen. Budete se ohýbat, naklánět, manipulovat i s velkými psy. Samozřejmě je nutné nemít alergii na zvířecí srst a prach, nemít např. astma apod. Je nutno být kynologem s nějakou průpravou v zacházení se psy různých povah a znát alespoň základy etologie psů. Každý pes je jiný a je nutno je umět "číst". Slíbila jsem klientům, že za sebe najdu adekvátní náhradu. Více po telefonu
Orig. pouzdro pro Blackberry KeyOne - poptávka
Poptávka/koupě/poptávám/koupím originální pouzdro “dual layer shell case“ pro tel. Blackberry KeyOne, nejlépe zcela nové, nepoužité, příp. málo používané. Pouze tento typ - DLB100 - orig. č.: DLB100-3GALWE1 (viz přiložené foto). Prosím, nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Dovoz celá ČR - Tuje Smaragd Premium, Tuje, Tuja, Thuje
ROZVOZ PO CELÉ ČR Rychlý a levný dovoz! U nás platíte za Tuje až při doručení Reálné fotky Tují !!! Premium kvalita ✔️ (Husté, zdravé, široké) Vypěstováno bez umělých hnojiv✔️ Tuje se nemají problém uchytit v jiné půdě✔️ Tuje vždy čerstvě vykopáváme✔️ Neváhejte a kontaktujte nás Možnost realizace výsadby Tují na komplet 150-160 299 CZK / ks 160-170 349 CZK / ks 170-180 429 CZK / ks 180-200 529 CZK / ks - Efektivní ochrana zahrady: Tuje jsou skvělým způsobem jak ochránit svou zahradu před větrem, hlukem a nežádoucími pohledy. - Dekorativní prvek: Tuje jsou krásné a dodají zahradě vizuální šarm. Mohou být použity jako živý plot, nebo jako solitérni keře k ozdobení zahrady. - Vysoká úroveň soukromí: Tuje vytvářejí příjemné a tiché místo k odpočinku, které je oddělené od okolního světa. - Nízká údržba: Tuje jsou velmi odolné vůči různým počasí a nevyžadují mnoho údržby. - Dlouhá životnost: Tuje jsou velmi trvanlivé a mohou žít i více než 50 let, což znamená, že jsou skvělou investicí do zahrady. Thuja thuja Thuje smaragd smaragdové smaragdy živý plot tujky Tuje zahrada zavlaha trávník rostliny ploty živé dřeviny prodám smaragdové prodám kupim koupím palivove drevo palivove dřevo dveře Kamna Sklenik Dlazba vchodove dvere malotraktor zahradni domek motorová pila kompresor zahradni traktor krbová kamna zamkova dlazba plastová okna stihl štípačka na dřevo