inzerce, prodej, prodám, bazar

POPTÁVKA - rybník, podmačený pozemek - jižní Čechy

Kategorie: Ostatní

Nabídněte k prodeji rybník,vodní plochu, pozemk/les s potokem, podmáčený pozemek pro výstavbu rybníka.

České Budějovice a okolí do 40 km. Třeboň, Ledenice, Velešín, Zliv, Jankov, Lišov, Ševětín, Lomnice žnicí, Kardašova Řečice, apod.
POPTÁVKA - rybník, podmačený pozemek - jižní Čechy
Podobné inzeráty
POZEMEK - 1000M2 -   JEN 15KM OD PRAHY
POZEMEK - 1000M2 - JEN 15KM OD PRAHY, Nabízím vám ke koupi hezký pozemek v obci Otvovice s dojezdovou vzdáleností 20 min. do Prahy, 5km do Kralup, 15 km do Kladna Pozemek leží v Obci Otvovice ( Obec je bývala Praha Západ to tady jezdil i autobus. ) Tento pozemek jsem obdělával já, takže ho můžete hned využívat také jako zahradu, která je vhodná k pěstování zeleniny a ovoce, je tady klid na odpočinek v klidném a slunném místě u potoka, potok je slyšet a večer u ohně, těžko se to vypráví , Pozemek je oplocen a na jižní straně tvoří hranici pozemku právě ten potok, zdroj vody na zalévání zahrady. Na pozemek je přivedena El. 380V. Součástí pozemku je kůlna v dobrém stavu, na požádání jí odstraníme. Ke spokojenosti bydlení v obci, je potřeba vybavenost: na to, že má obec jen 780 obyvatel , je obec Otvovice dobře vybavená. Základní škola , mateřská školka, pošta, lékařské středisko, malá útulná samoobsluha COOP , restaurace s vinárnou, Pro mládež je tady fotbalové hřiště a také dětské hřiště a také velký venkovní bazén. Obec Otvovice je v údolí, což je přirozená ochrana před nepřízni počasí a nabízí klid k bydlení. I když pozemek není zatím stavební , ale každý si nějak poradí, něco v sousedství už stojí. Dal jsem sem jen plánek -situaci- Odstranil jsem zbytečné fotky, v tom srubu žiji já, kousek pozemku nikomu nic neřekne. Cena k jednání: 2.990 000,- Doporučuji osobní prohlídku. pište SMS nebo psát na email: Osobní návštěva napoví ! Půda ta zlevňovat nikdy nebude , ale naopak. Je to také příležitost pro investici, stavební pozemek to bude, ten plošný zákon, Je nekvalitní a určitě se bude v budoucnu novelizovat. Důležité info: při osobní prohlídce, jsme se ochotni o ceně dohodnout. Sousedi jsou tady príma rádi přijmeme dalšího Souseda. PS: ve větších městech bude velký problém žít bez strachu a tady je přirozené bezpečí. Už jen to má velkou cenu... Všechno co je napsaný je pravda, HOROSKOP říká dlouho neváhejte, sledujete situaci? i s průměrným IQ ví co nás čeká. V případě dotazu používejte SMS Heslo: milion už není mil...
chata-dovolená-Jižní čechy
Pronajmu pěknou chatu na břehu rekreačního rybníka Kozák – JIžní Čechy, 8 km od Mladé Vožice Mimořádně krásná lokalita. Chata 3+kk je volná pouze od 26.8- 2.9.2023. Je zcela vybavená, - 2 ložnice, 4 lůžka. Jedná se o chovný rybník, není určen pro sportovní rybolov. Cena za pronájem: 12 000,- Kč/týden. Webová stránka po zavolání na tel.
Svatební fotograf Jižní Čechy
Svatební fotograf Jižní Čechy David Rošický tel. Fotím i portréty, akce, rodiny, a další. 1. obřad, skupinové focení 1hod. 3500kč 2. obřad, skupinové focení 2-3hod. 4700kč 3.Polodenní balíček 3-4hod. 6000kč 4.Celodenní balíček 4-6hod. 8000kč další ceny dle domluvy a představ Vždy se snažím, aby fotky měli příběh a byla to vaše jedinečná vzpomínka. Fotím i další akce, portrét, rodiny, produkty. Krásný den přeji
3 nové knihy: Jižní Čechy, Krkonoše, Posázaví
Prodám 3 nové obrazové publikace: Jižní Čechy, Krkonoše, Posázaví. Cena celkem 149,-- Kč + poštovné
Jižní Čechy
Prodám knížku Jižní Čechy, objektivem tří generací, cena: 90,- Kč
foto publikace Jižní Čechy
Prodám dvě foto publikace Jižní Čechy. Výborný stav. Vydání 1970 + 1986. Cena za ks. Mohu zavézt - dle domluvy. Inzerát platí do smazání.