inzerce, prodej, prodám, bazar

Poptávám výuku jízdy na koni

Kategorie: Koně

Hledám někoho, kdo poskytuje výuku jízdy na koni. Dříve jsem chodila na výuku a jezdila western, ale už to bude nějakých 10 let, tudíž jsem stále v pozici úplného začátečníka. Nyní bych se chtěla znovu začít jízdě věnovat. Naučit se základy a péči o koně okolo. Jsem z Otrokovic, tudíž nejlépe někde okolo Zlína. Časově jsem v odpoledních hodinách flexibilní, nebráním se domluvě vždy podle časových možností a potřeby. Budu ráda za nabídky a těšit se na případné osobní setkání.
Poptávám výuku jízdy na koni
Podobné inzeráty
Zprostředkování prodeje drezurních i skokových koní
Prodej koní je alchymie a najít nového majitele pro svého koně může být často velmi dlouhý proces, který přináší prodejci spoustu stresu a stojí ho hodně času. My dokážeme v mnoha případech tento čas rapidně zkrátit a prodejci spoustu času ušetřit. Jak? Zabýváme se prodejem koní již několik let, disponujeme sítí potencionálních kupců a jsme schopni nabízet koně i na zahraničním trhu. Krom toho jsme jezdci a zabýváme se výcvikem koní (prokazatelná výkonnost drezura S a parkur T), takže víme, jak má prezentace sportovních koní vypadat, a co potencionální kupci chtějí vidět. Nabízíme kompletní servis týkající se prodeje koní, kteří jsou ustájeni u nás: - výcvik koně a vyhotovení reprezentativních prodejních materiálů (fotky, videa, zdravotní vyšetření) - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí - inzerování koně a komunikace se zájemci Prodejní servis v případě, že majitel se stará o výcvik sám a poskytne nám materiály k danému koni: - poradenství ohledně adekvátní kupní ceny, vhodnosti obrazového materiálu a celkového managementu prodeje - inzerování koně a komunikace se zájemci - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí Naše webové stránky: Náš FB: Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Výuka jízdy na koni
Nabízím výuku jízdy na koni převážně pro děti, formou kroužku, ale i pro dospělé. Anglický styl ježdění, po zaučení jízdárenská práce i vyjížďky do přírody, maximálně 4 jezdci v hodině, zkušení koníci, cvičitelská licence.
Poptavam vyjizdky na koni
Dobry den. Bydlim na Praze 9. Je mi 29 let. Pracovala jsem jako osetrovatelka koni v Anglii. Kone mam rada od detstvi. Jezdila jsem Anglicky styl a mela jsem i instruktorku. Bohuzel nejezdila jsem dostatecne casto,abych mela prilezitost se zdokonalit. Uvitala bych jizdy na koni za vypomoc. Jsem spolehliva a pracovita. Idealne alespon 1x tydne, dle casovych moznosti - vse na domluve. Piste nabidku na email Prosim. Fotky jsou z Noveho Zealandu- rok 2019 listopad- leden 2020.
Ježdění na koni
Dobrý den. Chtěla bych si najít ježdění na koni okolí Žamberka / okres Ústí nad Orlicí. V létě mi bude 17 let, u koní jsem od mala, ale pořádně jsem začla jezdit v září 2021. Studuju chov koní a jezdectví. Koně zvládám ve všech chodech. Jsem samostatná, pracovitá, zodpovědná a taky vím co obnáší práce kolem koní. Chtěla bych se zlepšovat v ježdění, naučit se práci ze země a taky si vybudovat s koněm nějaký vztah. Můžu poslat videa/fotky. Prosím pište mi na email :).
Prodej všestranného pony valacha
Z důvodu nevyužít prodáváme valacha. Křížence shetty a čsp. Výška cca 1m narozen 2013. Barva vybělující šiml. Valach má podkus, ničemu nevadí. Chodí normálně s udidlem. Jednou za čas je dobré nechat zkouknout zubařem. Kratší postava, dobře tvarovaný hřbet s kohoutkem ( není to postavou klasický kulatý poník). Nikdy nekovaný. U nás je využíván na výuku jízdy nejmenších dětí. Na jízdárně a hlavně v terénu. Vodění prcků, tábory, vůz občas. Velice citlivý, ale jako každý pony umí zkoušet kdo zrovna velí, alepokud pracuje pravidelněje zlatý. Je velice šikovný na práci ze země, skoky, v terénu chodí s velkými koňmi buď na volno nebo na provazové ohlávce na laně za velkým koněm - bez problémů jim stačí ( podle zkušeností jezdce). Mnoho dětí tu naučil klus i cval. Je pohodlný, vytrvalý. Při pravidelné práci bez problémů. Zatahaný v sáňkách a ve voze v páru s naší druhou poničkou. Na prodej jsou oba včetně výstroje a vozu. Valášek bude prodán pouze zkušenému majiteli. Neměl lehký start do života a v nesprávných rukách by tato kombinace nedělala dobrotu. Ustájení 24/7 venku s přístřeškem mezi velkými koňmi plus 1 ponice. Neprodáváme na výpas, občasné svezení dětí, trpaslíka na zahrádku atd. Je to pracovitý kůň a práci potřebuje!!! Buď pod sedlem nebo v tahu. Ideálně do většího počtu koní někam na jízdarnu kde bude chodit denně. Oba neše poníky je možné po předchozí domluvě vyzkoušet. Cena k jednání 35 tisíc
Jezdecký tábor
Dobrý den. Ráda bych vás pozvala na jezdecký tábor nabitý zážitky s koňmi, zaměřený na kvalitní výuku jízdy na koni. Neboli intenzivní kurz jak pro začátečníky i pokročilé jezdce. Těšíme se na vás. Celá částka 5500 Kč Pri platbě do 28.2. 4950 Kč Při platbě do 21.3. 5225 Kč