inzerce, prodej, prodám, bazar

Popruhy pásy Harness k židličce Nomi by evomove

Kategorie: Nábytek pro děti

Popruhy pásy Harness k dětské židličce Nomi by evomove, originální. Kompletní balení včetně krabičky a návodu. Používané občasně cca 5 měsíců, v záruce. Univerzální světle šedá barva-výrobce ji uváděl jako pískovou, ale mě přijde spíše do šeda. V super stavu, čisté, bez vad. PC: 1000 Kč

Možnost převzetí v Praze, doporučená zásilka 65 Kč, Balíkovna v říjnu jen 10 Kč, Zásilkovna 79 Kč.
Popruhy pásy Harness k židličce Nomi by evomove
Podobné inzeráty
Zábrana-ohrádka k dětské židličce Nomi Mini Evomove
Zábrana-ohrádka k dětské židličce Nomi Mini Evomove, bílá. Používaná krátce, bez vad, v super stavu. Bílá. PC 1050 Kč. Prodávám také popruhy k této židličce - viz katalog. Možnost osobního převzetí v Praze, doporučený balík 99 Kč, Zásilkovna 79 Kč, Balíkovna 69 Kč.
Regál domeček NOMI
Krásná kolekce dětského nábytku NOMI pro naše nejmenší. Rozměr (ŠxVxH) /cm/: 74 x 120 x 40 Barevné provedení: bílá s matným povrchem + dub Balení: v demontu Kolekce NOMI je jednoduchá a elegantní. NOMI má příjemnou a klidnou barvu, která je inspirována v nejnovějšími světovými trendy v interiérovém designu. Má jemné zaoblení, pohodlné rukojeti a řadu praktických řešení nezbytných pro dětský pokoj. Vrchní části jsou vyrobeny z dubové dýhy lakované bezbarvou barvou. Přední části jsou vyhotoveny z MDF bílé, lakované. Tělo nábytku je vyrobeno z vysoce kvalitních laminátových desek odolných vůči poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. Nohy nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované, nezpůsobují alergie. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Doplňky k jídelní židličce Stokke - Baby set a popruhy
Bezpečnostní doplňky pro děti, které začínají jíst v jídelní židličče Stokke. Plastový, lehce omyvatelný Baby set Stokke Tripp Trapp v béžové barvě Natural (bílé zarážky patří k popruhu) a nastavitelné bezpečnostní popruhy Stokke Harness. Vše originál, kupováno nové, v bezva stavu, používáno krátce pouze naší dcerou. Baby set za 900 Kč a popruhy za 750 Kč. Při koupi obojího 1600 Kč.
Pultík k židličce Stokke Steps - nový
Prodám nový a nevybalený pultík k židličce Stokke Steps. Preferuji osobní předání v Brně. Plastový přidělávací pultík k židličce Steps, lehce omyvatelný.
Popruhy (Bezpečnostní pásy)  pro jídelní židličku
Nové zboží k prodeji Tenty popruhy (Bezpečnostní pásy) je již hotový, připravený k odeslání. NOVÝ popruhy pro jídelní židličku. Pásy se hodí pro většinu vysokých židlí. Musíte prát. Popruhy lze upravit na délku. Můžete si objednat i ochranné návleky (pouzdra) k popruhům 3 kus, 150,-Kč. . POŠTOVNÉ A BALNÉ - 135,- Kč při platbě předem, 200,- Kč při dobírce Možnost zaslání na pobočku Zásilkovny - cena 100,- Kč při platbě předem, 200,-Kč při dobírce.
Bezpečnostní popruhy pro jídelní židličku Peg Perego.
Nové zboží k prodeji Tenty popruhy (Bezpečnostní pásy) je již hotový, připravený k odeslání. NOVÝ popruhy pro jídelní židličku. Pásy se hodí pro Peg Perego Siesta, Peg Perego Zero 3, Peg Perego Follow Me, Peg Perego Prima Pappa Diner, Peg Perego Prima Pappa Rocker, Peg Perego Prima Pappa Roller, Peg Perego Prima Pappa Dondollino. Musíte prát. Popruhy lze upravit na délku. Můžete si objednat i ochranné návleky (pouzdra) k popruhům 3 kus, 150,-Kč. . POŠTOVNÉ A BALNÉ - 135,- Kč při platbě předem Možnost zaslání na pobočku Zásilkovny - cena 100,- Kč, 200,- Kč při dobírce