inzerce, prodej, prodám, bazar

Popisovací stroj

Kategorie: Ostatní

Prodám popisovač brother 7000 včetně pásků dle foto+manuál
Popisovací stroj
Podobné inzeráty
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
Popisovací štítky
Prodám plastové popisovací štítky pro zahradnické účely, ale i jiné využití. Délka zapichovací nohy je 15cm. Rozměr štítku je 8x5cm. Mám 300 kusů.Prodej i jednotlivě.Osobní odběr nebo mohu zaslat. Jsou ve třech krabicích po 100 kusech. Cena za kus je Kč 6,-.
Průhledná popisovací podložka
Prodám: Průhledná popisovací podložka dvojitá, formát A4 (220 x 320 mm). Materiál PVC, tloušťka 300 mic. Originál balení 50ks.
Mobilní oboustranná bílá popisovací tabule, magnetická
Prodám Mobilní oboustranná bílá popisovací tabuli, magnetická. Již nevyužiji.
Podsvícená LED popisovací tabule
Prodám použitou LED podsvícenou popisovací tabuli o rozměrech 80x60 cm, k popisu na sklo se využívá fluorescenčních fix, k zavěšení na zeď, vhodná do restaurací, barů prodejen i jiných provozoven. Původní cena 3.000,- Kč, nyní 990,- Kč.
popisovací kleště na pásky
prodám zánovní ,funkční popisovací kleště na umělohmotné pásky. Vhodné k označení zásuvek,regálú a jiné