inzerce, prodej, prodám, bazar

Pony klisna do sportu - kat. B

Kategorie: Koně

Nabízím pětiletou, velmi talentovanou pony klisnu do vyššího sportu. Ušlechtilá, líbivá, stylová ve skoku, pěkné chody, hodná, zdravá. Plemeno český sportovní pony, po Zaval, matka Sheila. Výška klisny 142 cm. Předpoklady do vyššího sportu. Z prověřené sportovní rodiny. Máme její osmiletou sestru, výkonnost parkury S**, všestrannost ST. Možno zaslat videa z letošních tréninků. Důvod prodeje, přechod jezdkyně na velké koně. Bližší informace na tel. - Hlavatá
Pony klisna do sportu - kat. B
Podobné inzeráty
Připouštění Welsh mountain pony - inseminační dávky
Trawel Artuš - hřebec WMP (WELSH MOUNTAIN PONY), narozený v roce 2000, KVH-122cm, zařazen HPK-AP, licence pro PK WELSH, ČSP, výstavně velmi úspěšný jak ve výstavních třídách na ruce, tak i ve výstavní třídě Driving. Jeho potomci se vyznačují prostornými chody, výborným charakterem, příjemným temperamentem a velmi dobrou pracovitostí, což dokládá i výkonnost jeho potomstva ve sportu: (D:S*,S:SP**,A:S*,E:L*) V roce 2023 bude působit v EQUIWELL MEDICAL CENTER v obci Koleč u Kladna-připouštění klisen VŠECH PLEMEN čerstvým spermatem. Základní připouštěcí poplatek 3.000,-Kč a doplatek 4.000,-Kč za březí klisnu. Cena bez DPH. Kontakt: Původ hřebce, jeho výtavní úspěchy a výstavní úspěchy jeho potomků ve vlastnictví hřebčína Trawel : Nejvýznamnější výstavní a sportovní úspěchy jeho potomků: Trawel Cu Mel : valach plemene Welsh pony of cob type narozený 30.5.2012 Trawel Cu Mel se se svojí jezdkyní Kristýnkou Hájkovou už několik sezón úspěšně zúčastňuje mnoha závodů. V parkuru dosáhl výkonosti SP** (100). V roce 2019 mistr ČR na MČR pony - skoky družstva. Od roku 2020 v drezurním tréninku. Jeho aktuální výkonnost v drezuře je S. Pro svou klidnou a vyrovnanou povahu je oblíben i těmi nejmenšími dětmi. Trawel Arwen : klisna plemene Welsh mountain pony narozená 12.5.2011, zařazena v HPK - AP Národní výstava velšských plemen pony a cob,Plasy 2011 - Šampion hříbat všech sekcí, Vicešampion výstavy Mezinárodní šampionát WP&C Hradec Králové 2014 - Šampion mladých sekce A, Vicešampion mladých všech sekcí Mezinárodní šampionát WP&C Hradec Králové 2019 - Vicešampion sekce A Trawel Amy : klisna plemene Welsh mountain pony narozená 7. 5. 2012, zařazena v HPK - AP Bundesschau Remlingen 2012 - Šampion hříbat WMP, Šampion hříbat všech sekcí Národní výstavy velšských plemen pony a cob, Plasy 2015 - Vicešampion kategorie, vicešampion mladých všech sekcí Nationale Show Welsh Belgium, Putte 2015 - Vicešampionka sekce A a Overall šampionka mladých všech sekcí Výstava Mountain and Moorland pony, Lysá nad Labem 2015 - Šampion kategorie M+M, Overall Reserve šampion výstavy Letní výstava Welsh Pony a Cob Pardubice 2019 - vítězka třídy, šampion kategorie, vicešampion dospělých (ADULT RESERVE CHAMPION), vicešampion výstavy (RESERVE SUPREME CHAMPION) XXIV. Národní výstavy velšských plemen pony a cob, Plasy 2021 - třída 1.místo, Šampion kategorie, Šampion dospělých všech sekcí Trawel Comic : valach plemene Welsh pony of cob type narozený 27. 6. 2013 XVI. Národní výstava velšských plemen pony a cob, Plasy 2013 - Šampion hříbat sekce C, Šampion hříbat všech sekcí, Šampion kategorie C, Šampion výstavy XXI. Národní výstava velšských plemen pony a cob, Plasy 2018 - Šampion kategorie C XXIV. Národní výstava velšských plemen pony a cob, Plasy 2021 - Šampion kategorie C X
Pony klisna nar. 2010 - brezi po Zaval
Nabizim k prodeji pony klisnu CSP po hrebci Vidar, z matky Pepsi, narozenou v roce 2010, KVH 140cm. Klisna je vyuzivana jako chovna a na povozeni deti. Sama klisna byla intenzivne jezdena cca 1 rok, jinak vyuzivana na chov. Je velmi klidna, spolehliva, rodinny kun. Klisna ma praveho bratra, ktery dosahl ve sportu vykonnosti STP a dala jiz 5 hribat a nyni je opet brezi, po hrebci Zaval. Jeji nejstarsi potomek ma jiz dosazenou sportovni vykonnost STP**. 2 dcery (po Zavalovi) jsou zarazeny take do chovu. Jedna dcera dala letos krasneho hrebecka po hrebci Del Piero, ktery byl uspesny na prehlidce hribat CSP. Klisna nosi hribe, ktere je jiz z vyzkouseneho spojeni. Matka Pepsi byla bez puvodu, byla korektniho exterieru, vynikajiho charakteru a vse predala svym potomkum, a to vcetne skokovych schopnosti. Tato rodina je dostatecne proverena a dalsi generace jsou, pri spravnem zachazeni, vhodni do nejvyssiho pony sportu. Cena k jednani je 165.000,-, tel.: , prvni foto klisna, druhe foto nejstarsi syn po Diamant 424,,treti foto dcera po Zaval, ctvrte foto letosni vnuk po Del Piero.
Pony klisna do sportu
Po dlouhém rozmyšlení nabízíme k prodeji pony klisnu typu A. Kvh 115cm - oficiálně změřená , stáří 10let. Klisna je velmi hodná na veškeré ošetřování, kováře i veterináře. Nekovaná - má krásná pevná kopyta. Momentálně ustájena v režimu 24/7, který jí vyhovuje, zná ale i box. Klisna je velmi nadaná skokanka, když si ji jezdec dobře navede jde do všeho, proto je vhodná do pony sportu či hobby, neztratí se ale ani v drezuře - krásně se nosí. V loňském a předloňském roce absolvovala několik hobby skokových a drezurních závodů, v cizím prostředí se chová vzorně, do přepravníku nastupuje bez problémů a v klidu cestuje i sama. Na vyjížďky zvyklá chodit jak s druhým koněm, tak sama, nemá problém odejít od stáda. Klisna je vhodná pro zkušenější dítě, pod dozorem sveze i méně zkušené. Neprodáme však pro začátečníky či do jezdecké školy. Klisnu prodáváme pouze z důvodů že nám z ní vyrostla jezdkyně a z tohoto důvodu je klisna od léta ježděna nepravidelně. Cena na dotaz. Z důvodů pracovní vytíženosti prosíme o prvotní kontakt přes sms či email.
Kvalitní mladá klisna do vysokého sportu - drezura
Nabízím k prodeji mladou klisnu z kvalitního polského chovu do vysokého sportu. Klisna je nar. 2018, KHV je 164 cm. Klisna má výbornou mechnaiku pohybu, je velice pracovitá a učenlivá. Jde s chutí dopředu a je výborně ovladatelná - v tréninku pracuje i pod juniorkou. Má za sebou první závodní zkušenosti na st. Z. Klisna je v plném profesionálním tréninku. Je zdravá bez vad a zlozvyků. Na veškerou manipulaci je bezproblémová. Ustájena je v Polsku, lokalita Walbrzych. Cena a více info na dotaz.
Skvělá klisna appaloosa r. 2018 - II
Prodám klisnu Appaloosa (matka i otec APHC) narozena březen 2018 výcvik: Jako 3,5 letá byla klisna obsednuta, ježděna cca 2 měsíce, poté nechaná, aby dorostla a zmohutněla. V září roku 2022 reobsednuta, klisna ježděna základně na jízdárně a v terénu krokem a klusem (pod jezdcem cválala párkrát na lonži). Ježděna na parelce a ve westernovém sedle. Začínala se učit na udidlo (párkrát nasazení uzdečky). Na vodítku sveze dítě. Ošetřovaná a voděná dětmi. Základní manipulace bez problémů, ošetření veterinářem kovářem bez problémů. Umí chodit na lonži. Bez obtíží nastoupila do přívěsu na koně. Nyní v pokračovacím výcviku - Zvládá lonž ve všech chodech i odložení. Zvládá odejít bez koní sama do lesa, nebojí se, nespěchá zpět do stáje. Nemá problém s vyjížďkou do terénu. Na vyjížďce byla už i bez doprovodného koně. Zdravotní stav: Vakcinovaná, pravidelná korektura kopyt strouháním po 6-8 týdnech. Nikdy netrpěla projevy kulhání. Zvyklá na ustájení 24/7, zná i box. Pravidelné říje. Zdravotní stav bez omezení. Klisna bude ideální rodinný, vyjížďkový, nebo sportovní kůň. Klisna je velmi klidná, bystrá, nebojácná. Vhodná pro ženu i muže. Vzhledem ke svému původu je ideální i na chov. Těším se na osobní návštěvu a vyzkoušení koně. Možno vidět i její sestru ze strany hřebce. Jedinečná šance koupit mladého, nezkaženého, pozorného koně s dobrým původem. videa k dispozici (např. přes whatsapp) Přeprava zajištěna. Otec Mec Malone BlackJack má původ v oblíbené reiningové linii. Jeho otec je MUSCLES MALONE APHC #485936 (European Top Stallion & Sire, Colorado State Champion in Halter. Hunter and Pleasure, ROM in Halter , ROM Sire, Bronze medal in Get of Sire( European Championship), Most Colorful Champion 8: Sire ROM, Multiple Grand-& Reserve Champion, High Point Horse, German Vice Champion Aged Stallion and Stallion NonPro 2001 Supreme Champion of ApHCG).
Homozygot Lp/Lp Hřebec Drest To Impress je legenda Evropského chovu.
Klisna 1,5 roku
Prodám klisnu narozenou 05/2021 z vynikající skokové rodiny o.: Joke of the Year, otec matky Russel II, matka matky klisna Zurka (Mazurka x 2440 Dietward - 23, Dietward I) pochází rovněž z vynikající skokové rodiny se sportovní výkon. stupně T ve skákání. Klisna je pravidelně strouhaná, odčervovaná apod. Klisna má vynikající skokový styl. Klisna je k vidění na Praze-západ. Tel.