inzerce, prodej, prodám, bazar

Pontiac Firebird, manuál V6

Kategorie: Veteráni

Nabízím Pontiac Firebird, rok výroby 1986/1987, najeto 15*.***mil. Klasická RZ, EKOdaň se neplatí.

Auto vlastním od roku 2017, od té doby spousta věcí opravena nebo vyměněna. Například repasovaný alternátor, opravená klima, funguje na R134. Nová stropnice, nově čalouněný interiér, palubní deska nepopraskaná, všechny budíky funkční. Originální vnější zrcátka, né ty ošklivé plachty co mají evropské verze. Udělané brzdy, trubičky, ložiska a gufera na zadní nápravě. Zadní světla z verze TransAm, původní dám k vozu. Auto je v ČR registrované před rokem 2001 a tím pádem nemusí mít „éčka“ na světlech, zrcátkách apod. Olej a filtr měněn každý rok. Repasovaná origo al. kola, pneu jsou tam dvě sezóny. Baterka od podzimu. Dobové autorádio s přehrávačem kazet + origo „vyskakovací“ zásobník na 6MC. Poslední výměna oleje a filtru letos v lednu. STK do 05/2023. Ježděno jen za hezkého počasí, v zimě garážováno. K autu dám spoustu drobností, částí interiéru, zadní nápravu, pružiny, sklo do dveří řidiče, dva servisní manuály……..

Cena 222.222,-
Auto nepotřebuji prodat, na splátky nedávám, tuneři a zkušební jezdci nevolejte.
Pontiac Firebird, manuál V6
Podobné inzeráty
Pontiac Firebird Turbo Trans Am 1980
Prodám Pontiac Firebird Turbo Trans Am r.v. 1980 Motor: 4,9 turbo, 154 Kw, automatická převodovka. Po výměně kapalin a filtrů. Absolutně bez rzi. Krásný interiér! Originál Trans Am, žádný look! Při osobní prohlídce možná rozumná dohoda o ceně.
1979 Pontiac Firebird TransAm 6.6L
Prodám Pontiac Firebird TransAm r.v. 1979, motor Oldsmobile 403cu.i. (6,6 litru). Nové díly: Dělán nový Karburátor Edelbrock 1405 a hliníkové sání Edelbrock Performer 2711. Nová listová pera Tamrazs a silentbloky zadního stabilizátoru. Rozvody Cloyes Baterie Bez koroze, garážovaný.
Pontiac Firebird 3.4 V6 109kw dovoz Španielsko
Ponúkam na predaj Pontiac Firebird Rok výroby:1994 Motor:3353cm3 109kw V6 Najazdené: 175 000km Auto je dovezené zo španielska európska verzia žiadna hniloba alebo diery pekný interiér originál kilometre ideálne pre nadšenca tejto značky ktorý si vie niečo aj opravit nebol robený žiadny servis ako prišlo zo zahraničia tak sa predáva na podvozku niečo klepne hučí nejaké ložisko a treba vymenit sviečkové káble motor ide krásne len prerazaju káble sú poškodené Dá sa vidieť pri Trenčíne kúsok od českých hraníc kedykoľvek po kúpe doveziem vozidlo kdekoľvek
Pontiac Firebird 2,8 MPI benzin rv 1987 123.000km automat
Pontiac Firebird 2,8 MPI benzin rv 1987 123.000km automat SK-91905 Trstin
Pontiac Firebird Trans-am 6,6 1979
Na prodej, auto je fyzicky v Praze ihned k odběru. Připravené k užívání a US veteránským srazům, kde jistě bude vyčnívat. Pontiac Firebird Trans Am 1979 6,6 l V8 Výbava a specifikace dle originál Build listu, který je k dispozici. Výbava: Automatická převodovka Posilovač řízení a brzd. Klimatizace El. stahování okýnek originální alu kola snowflakes Auto je ve velice dobrém stavu. Je po renovaci laku, při kterém nebylo potřeba vyvařování a jiné klempířské práce či výměna jednotlivých částí karoserie což dokládá, že o něj bylo pečováno. Nové polepy, orlice a linky. Interiér je původní, originální, i když se známky používání, z čehož je zřejmé, že se jedná o zachovalý a opečovávaný kus. Jedná se o příležitost jak vlastnit tento typ auta v nejžádanější specifikaci a zároveň jako investiční příležitost s jistotou zachování hodnoty peněz a růstu ceny. Již jsou těžko sehnatelná.
Pontiac firebird knight rider
Rozmýšľam nad predajom Pontiak firebird knight rider 5.0 V8 Rok 1982 Dovoz canada Plne funkčný a pojazdný Veterán Pontiak, Dodge, camaro, americké autá