inzerce, prodej, prodám, bazar

Pomeranian , Pomeranin, pomerian, pomik

Kategorie: Psi

Prodám štěňátka bohatě osrstěného čistokrevného pomicka bez PP ,oba rodiče PP mají 2holcicky a chlapecek.očkované, odčervené,čipované , po kontrole veterináře s kupní smlouvou.jen do milujících rodin .cena odpovídá kvalite , nejedná se o žádnou napodobeninu nebo křížence se špicem !
Pomeranian , Pomeranin, pomerian, pomik
Podobné inzeráty
Pomeranian , Pomeranin , pomerian ,pomik, MINI fenečka
Prodám štěňátko bohatě osrstěného čistokrevného pomicka bez PP ,oba rodiče PP mají , miniaturní velice živá holčička.očkovaná, odčervená,čipovaná , po kontrole veterináře s kupní smlouvou.jen do milujících rodin .cena odpovídá kvalite , nejedná se o žádnou napodobeninu nebo křížence se špicem !
Pomeranian pomerian pomik s PP
Chovatelska stanice nabízí k zadani černého pejska (kluka) plemene Pomeranian s PP po mamince v barvě orange import Rusko a tatínkovi v barvě blue merle import USA. Oba rodiče k videni. Plemeno opravdu Pomeranian, nikoli trpaslíci spic. Mini velikost v dospělosti. Cena odpovídá kvalite, info pouze telefonicky, na sms a e-maily neodpovidam. Ockovani, odcerveni, čip, pas, kupni smlouva a balíček do začátku samozřejmostí. Odběr možný začátkem dubna. Telefon: 770929
Pomeranian s PP
Chovatelska stanice nabízí kluka plemene Pomeranian (hovorově take pomik nebo pomerian) s pp v barvě blue merle. Klukům je 6 měsíců, aktualne jsou tedy v “opicim” období, kdy mění srst, proto vyrazne nižší cena. Bez defektu, 100% zdraví s veterinarnim potvrzením, ale pouze na mazlika. Mini velikost v dospělosti, cca 2 kg. Táta blue merle, import USA, máma orange sable. Oba k videni. Kupni smlouva, řádné ockovani, odcerveni, rodokmen, čip a balíček do začátku samozřejmostí. Vice info pouze telefonicky na . Pouze vazni zajemci, na sms tedy neodpovidam.
Pomeranian pomerian čivava
Dobrý den, nabízím luxusního pejska v silver blue merle barvě. 75% pomeranian, maminka pomči, tatínek pomeranian s PP. Pejsek bude drobnější a super v typu, krátký nosánek a jablíčková hlavička. Očkovaný, odčervený,čipovaný, zvyklý na běžný ruch domácnosti. Balíček a rady na cestu. Pro více informací volejte na zprávy neodpovídám
POMERIAN,POMERANIAN Mini
Zdravím, prodám štěňátko rasy POMERIAN,POMERIANIN. Jedná se o chlapečka,je ve věku 9 týdnů,je řádně odčervený a očkovaný. Stravuje se kvalitní stravou granulky značky od Royal Canin. Štěňátko má velmi bohatou srst je to taková chlupatá kulička připomínající medvídka. Váha v dospělosti bude vážit maximálně do 2,kg. Hledám pro štěňátko milující rodinu která mu dá veškerou lásku a starost kterou si zaslouží! Volat jen vážný zájemci, vice info ráda zdělím po tel. - Video pomíka zašlu na vyžádání na WhatsApp.
Pomeranian pomerian čivava
Dobrý den, nabízím štěňátka kluky a holčičku pomči (pomeranian + čivava) v exkluzivní čokoládové barvě. Komplet očkování, čip, odčervení. Taštička s dárky na cestu. Pro více informací pouze volejte. Pokud je inzerát aktivní, je štěňátko volné!