inzerce, prodej, prodám, bazar

Polystyrenové kuličky

Kategorie: Sedací soupravy

Polystyrenové kuličky, vhodné např. do sedacího vaku, 120 litrů. Mám jich hodně moc. Klidně můžeme domluvit množstevní slevu. Třeba 500,- za kubík.
Polystyrenové kuličky
Podobné inzeráty
Náplň do sedacích pytlů celkem 375 l
Nová náplň do sedacích pytlů celkem 375l, cena za vše! Osobně, díky. Polystyrenové kuličky.
Sedací vak český výroba béžový nosnost 140kg
Český sedací vak Standard 141X180cm váha 7kg nosnost 140kg barva rbéžová objem 500L eps kuličky Český sedací vak je určen pro děti, mládež i dosp... celý popis Původní cena 1950 kc materiál: 100% PES + hydrofobní nosnost: 140kg průměr: 140cm Výrobce: m&m sedací vaky výška: 181cm váha: 7kg objem: 500l Kompletní specifikace Hodnocení 3 Komentáře 0 Kompletní specifikace Český sedací vak Standard 141X180cm váha 7kg nosnost 140kg barva rbéžová objem 500L eps kuličky Český sedací vak je určen pro děti, mládež i dospělé. Vaši hosté si ho také jistě zamilují. Je vhodný pro relaxaci a odpočinek, ale také pro učení, práci, čtení či sledování televize. Vak je naplněn EPS kuličkama s atestem . Ten zajišťuje neobyčejné pohodlí při sezení. Díky výplni lze sedací pytel tvarovat podle vlastních potřeb. Sedací vak se navíc přizpůsobí pozici a tvaru postavy a poskytne Vám maximální pohodlí. Vak slouží také jako izolant, takže během sezení nepocítíte chlad od podlahy
Sedací pytel DUO vak černobílý s EPS kuličkami
Dobrý den, prodám sedací pytel (DUO vak) černobílý s výplní EPS kuličky, ve velmi dobrém stavu.
Sedací vak zelený 170x140
Prodám nepoužívaný sedací pytel, který byl jako nevhodný dárek. Na vaku nejsou žádné známky opotřebení, ani prosezené kuličky. Pouze vybalen a vyzkoušen Na ceně jsem ochoten jít o trochu dolu. Neposílám, pouze osobní předání.
Ručně pletené pufy - puf, sedák
Ručně pletené pufy z kvalitních bavlněných šňůr Mila, výplň EPS kuličky, pratelný potah. Cena: 1.500,- Kč, dárkové balení v ceně. Nejlépe osobní předání Česká Skalice - Dobruška - Náchod - po domluvě Hradec Králové. Na přání zašlu dle tarifu přepravní společnosti.