inzerce, prodej, prodám, bazar

Polystyrenové boxy

Kategorie: Stavební materiál

Prodám polystyrenové boxy různých velikostí použité ale čistě v pěkném stavu jakekoli množství. Možnost levné dopravy.Cena od 70kc. Pište na email číslo smyšlené. Cela CR.
Polystyrenové boxy
Podobné inzeráty
Polystyrénové Tvárnice / polystyrénové bloky na bazen
Ostal nám ešte polystyrén tvárnica postačujúci na 3-4 bazény ktorý už nepotrebujem. Polystyrénové Tvárnice 100x25x25 cena 5eur/ks Zapezpećím aj dopravu !
Prodyšný polystyren Baumit Open therm, tl. 100 mm
Prodám zateplovací systém Baumit Open Therm. 17 ks balíků fasádních desek - 500,-Kč/balík. Jedná se o vysoce paropropustný Baumit Open therm polystyren jsou bílé, difuzně otevřené fasádní zateplovací desky na polystyrenové bázi, (μ ≤ 10). Tyto zateplovací difuzní desky jsou speciálně určené na cihelné nebo podobně difuzně otevřené zdivo, s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. Paropropustný polystyren Baumit Open therm je vhodný i pro rekonstrukce a dodatečné zateplení při rekonstrukci fasád. Tyto polystyrenové prodyšné desky jsou nedílnou součástí systému Baumit Open, který je díky svým komponentům zařazen mezi kontaktní zateplovací systémy fasád s vysokým odvodem vodních par.
Polystyrenové zátky
Nabízím k prodeji polystyrenové zátky EJOT STR-Rondelle EPS - bílá. Cena za kus 2,- Kč. Balení je po 100 kusech, počet balení je 47. Jen osobní odběr Prostějov.
polystyrenové fasadní zaslepky
prodám polystyrenové fasadni zaslepky vic jak 1000Ks nove zabalene v krabici cena za vse 1500kč
Polystyrenové desky EPS150-200 do podlahy a pod.
Nabízím k prodeji polystyrenové desky v samozhášivé úpravě a kvalitě EPS150. Desky jsou vhodné jako tepelně izolační materiál do podlah, stropů a střech. K dispozici je v současnosti cca 25 m3. Desky je možné upravit podle požadované tloušťky v rozměrech 1x1 m nebo v klasické formě 1x0,5 m.
polystyrenové fasadní zaslepky
prodám polystyrenové fasadni zaslepky vic jak 1000Ks nove zabalene cena za vse 1500kč