inzerce, prodej, prodám, bazar

Polystyrenová vložka kufru VW TOURAN

Kategorie: Příslušenství

Vložka kufru, originál díl VAG 5TA.012.115.C
Polystyrenová vložka kufru VW TOURAN
Podobné inzeráty
výplň kufru
Škoda Superb II, výplň kufru/rezervy - Polystyrenová výplň do kufru (místo rezervy). Originální díl Škoda. Vhodné pro uložení příslušenství.
Polystyrenová vložka kufru ŠKODA FABIA 3
Originál díl VAG, FABIA 3 2015- , číslo 6VO.863.957.A
Škoda Superb, výplň kufru/rezervy
Polystyrenová výplň do kufru (místo rezervy). Originální díl Škoda. Vhodné pro uložení příslušenství. Včetně kompresoru. Cena: 1000 Kč
Záchytný sytém zavazadlového prostoru VW Touran 1T0 861 691
Síťka, roletka do kufru Volkswagen Touran 2003-2015, Záchytný sytém zavazadlového prostoru VW Touran 1T0 1T0861691 Zboží je možné si osobně vyzvednout popř. je možné zaslat POŠTOU nebo do ZÁSILKOVNY, převodem nebo dobírkou. Cena dopravy od 79,- Kč. Inzerce platí do smazání.
Gumový koberec do kufru VW T-Roc horní podlaha
Jako nový, používaný několik měsíců bez poškození, původní cena 666, nyní 450 vč. poštovného. Přesný gumový koberec do kufru pro VW T-Roc (2017-) horní podlaha Slouží jako ochrana podlahy kufru před znečištěním. Tento gumový koberec je vyroben na míru zavazadlového prostoru automobilu, takže kopíruje přesně interiér kufru automobilu. Gumový koberec zabraňuje samovolnému posouvání nákladu v kufru automobilu. Je lehce omyvatelný, snadno se instaluje. Díky důmyslnému drážkování a o 1cm zvýšenému okraji se případně rozlitá kapalina nerozlije dál do celého zavazadlového prostoru. Drážkování koberce má nejen praktickou, ale i designovou funkci. Spolu s vyobrazením daného modelu vozu, umístěným ve středu koberce, podtrhuje design a eleganci Vašeho vozidla. Koberec není nijak náročný na údržbu. Drobečky jednoduše vyklepete. V případě znečištění kapalinami koberec snadno opláchnete tekoucí vodou (případně předtím ještě umyjete houbou). Prémiová kvalita a unikátní design se stylovou karikaturou daného modelu vozu od českého výrobce RIGUM.
Vložka kufru Škoda octavia III combi 5e5863957
Vložka kufru Škoda octavia III combi 5e5863957. Včetně výbavy viz. foto.