inzerce, prodej, prodám, bazar

Polypropylenové pytle 62x38cm - od krmiv - čisté

Kategorie: Ostatní

Nabízím použité nepoškozené tkané polypropylenové pytle od krmiv, velikost 62 x 38 cm. K dispozici 6 pytlů, cena za jeden. Pytle jsou čisté (vyprané), skladované v suchu. Nevyužijeme.

Polypropylenový pytel se používá hlavně v zemědělství a potravinářství na balení a uskladnění obilí, osiva, krmiv a dalších sypkých materiálů.

Osobní předání v Českých Budějovicích. Lze zaslat, při zaslání je cena dopravy dle zvoleného dopravce a typu zásilky.

Odpovídejte PROSÍM přes kontaktní formulář, NEpište SMS.

Můžete se podívat i na mé další inzeráty.
Polypropylenové pytle 62x38cm - od krmiv - čisté
Podobné inzeráty
PP pytle 52x102cm použité
Prodám použité polypropylenové pytle. Jsou suché a čisté. Sloužily ke skladování slunečnicových semínek. Polypropylenový pytel se přednostně používá v zemědělství a potravinářství na balení a uskladnění obilí, osiva, krmiv a dalších sypkých materiálů. rozměr 52x102 cm nosnost 50 kg pro styk s potravinami (zdravotně nezávadné) Preferováno osobní vyzvednutí. Při nákupu šarže 300 ks. zajistíme doručení. Doprava a dobírka 238 Kč.
Prodejna krmiv a potřeb pro zvířata
Přenechám zavedenou prodejnu krmiv a potřeb pro zvířata. Plně vybavená regály, váhou, šičkou na pytle, zboží, prodejní pult. Prodejna se nachází v Chrastavě na lukrativním místě, kousek od centra, hned vedle autobusového nádraží. K prodejně lze zajet až před dveře, u prodejny je možnost parkování. Za cenu počáteční investice 200 tisíc. Pro více informací pište na email kapralova.kt@
RAŠLOVÉ PYTLE, PYTLE NA DŘEVO, PYTLE NA ŠTĚPKU, Pytel
Prodám NOVÉ rašlové pytle ( Štěpka, špalíky, ovoce, seno, sláma, zelenina, pečivo...) velikosti 57 x 104 cm za 8.34 ,- Kč s DPH. Dále také velikosti 77 x 104 cm, 50 x 78 cm, 40 x 78 cm, 40 x 62 cm, 32 x 50 cm, 35 x 36 cm a jiné... Více na WWW.
Vaky
Použité, velikost viz foto. Nosnost 1000kg. Cena 70kč/ks. nyní 10ks, bílé bez potisku, big bag , bigbag , big - bag , big-bag , big bagy , bigbagy , big - bagy , big-bagy , žok , vak , žoky , vaky, pytle na seno, pytle na listi, pytle na slámu, velké pytle
Igelitové a papírové pytle
Prodám silné černé igelitové pytle 6 ks, rozměr 55 x 90 cm, cena 10 Kč/ks, průsvitné igelitové pytle 30 ks o rozměru 70 x 110 cm, cena 7 Kč / 1 ks. Modré pytle už nejsou.
3x Stojan na pytle s odpadem
3x Stojan na pytle s odpadem Popis Pro pytle na odpadky od 70 do 120 litrů Extra stabilní a pevná konstrukce Praktické sklápěcí víko Úspora místa díky složení Včetně 2 úchytek pro upevnění pytle na odpad Max. nosnost: cca 12 kg