inzerce, prodej, prodám, bazar

Polštář opěrky hlavy

Kategorie: Příslušenství

Prodám nový polštář opěrky hlavy, vhodný do jakéhokoliv vozu.
Polštář opěrky hlavy
Podobné inzeráty
Autopotahy na míru na Renault Trafic 9 míst(6 nebo 3)
Kvalitní a pevné autopotahy Elegance pro dodávky Renault Trafic r.v.2001-2012. Silné polstrování, laminovaná spodní vrstva textilního materiálu. První řada je potah řidiče a dvojpotah spolujezdců, 3 opěrky hlavy. V druhé řadě třimístná sedačka s děleným opěradlem 2/1, 3 opěrky hlavy. Ve třetí řadě třimístná sedačka nedělená, 3 opěrky hlavy. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (specielní šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH je 1999Kč(za potahy na první řadu sedaček), 3299Kč(za potahy na první a druhou řadu sedaček), za 4274Kč(za potahy na tři řady sedaček) při osobním odběru v místě dle PSČ. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 209Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Volejte nebo pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail), ale SMS prosím ne, na sms neodpovídám. Pokud voláte a nezvednu to, zkuste zavolat prosím znovu.
Autopotahy na míru na Opel Vivaro
Kvalitní a pevné autopotahy Elegance pro dodávky 9místnné Opel Vivaro od r.2001 do r.2013. Silné polstrování, laminovaná spodní vrstva textilního materiálu. V první řadě je potah sedačky řidiče a potah dvousedačky spolujezdců, 3 opěrky hlavy. Ve druhé řadě: třímístné sedačky s děleným opěradlem 2/1, 3 opěrky hlavy. Ve třetí řadě: třímístné sedačky nedělené, 3 opěrky hlavy. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (specielní šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH je za potahy na všech 9míst 4269Kč při osobním předání(potahy na 6míst- dvě řady jsou za 3199Kč, potahy na první řadu je za 1999Kč). Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko) po předchozí platbě na účet za 209Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Bezpečnostní polštář na krk opěrky hlavy autosedačky ŠKODA
Opěrky hlavy do auta různých značek, vzhled carbon. Pomáhá proti bolestem krku, páteře a ramen. Vyrobeno z paměťové pěny. Sám používám a mohu jen doporučit. Vylepšuje vzhled interiéru a pomáhá hlavně při delších cestách. ŠKODA, CITROEN, BMW, HYUNDAI, MAZDA, PEUGEOT, MERCEDES, AUDI, BEZ POTISKU. Cena za 1 kus. Možnost zaslat.
Prodám polštář za krk a opěrku hlavy
Prodám polštář do auta za krk a opěrku hlavy nový nepoužitý.
Držák na opěrku hlavy Volkswagen Travel&Comfort System
Nabízím držák na opěrku hlavy - základní modul (Base modul) 000 061 122 A Volkswagen Travel&Comfort System. Na něj lze doplnit rozšiřující moduly např. držák na tablet, háček na bundu apod. Tento základní modul je nový, nikdy nepoužitý, originál Volkswagen. Lze použít i do jiných značek aut - rozteč je 15 cm (měřeno z prostředka otvorů na tyče opěrky hlavy). Preferuji osobní převzetí, které je možné na Praze 6 nebo v Karlových Varech. Zašlu i Zásilkovnou nebo Poštou dle aktuálních ceníků, ale po předchozí platbě na účet. Děkuji za pochopení. Inzerát je platný do smazání.
Ramínko na šaty  dřevěné stylové
Ramínko na šaty Udělejte dobrý dojem i po dlouhé cestě. Díky stylovému ramínku na šaty z nabídky ŠKODA Originální příslušenství bude Vaše sako či bunda vypadat, jako byste ji právě vyndali ze skříně. Kvalitní designové provedení z nerezové oceli a masivního lakovaného dřeva. Při využití ramínka na šaty z kolekce ŠKODA Originální příslušenství zůstanou zachovány všechny bezpečnostní a funkční parametry opěrky hlavy. Rozměry: 45 cm cm Upevnění: ramínko se jednoduše uchytí na opěrku hlavy předního sedadla vozů ŠKODA Umístění: na opěrku hlavy předního sedadla. Určeno pro: Superb II (2008-2013), Superb II (2013-2015), Superb III (2015+), Yeti (2009-2014), Rapid (2012-2020), Octavia III (2012-2017), Yeti (2013-2018), Fabia III (2014+), Octavia III (2017+), Kodiaq (2016+), Karoq (2017+), Octavia IV (2019+), Scala / Kamiq (2019+) PŮVODNÍ CENA: 695 Kč (574 Kč bez DPH)