inzerce, prodej, prodám, bazar

polohovací rošt do postele

Kategorie: Ostatní

prodám polohovací rošt do postele s motorickým ovládáním 185 x 90
polohovací rošt do postele
Podobné inzeráty
Postel + rošt 90x200 - možno i každé zvlášť
Prodám naprosto novou, ještě z krabic nevybalenou postel Dormeo Mamut. Provedení bílý dub, (ne masiv) rozměr 90x200. Je velmi jednoduchá na sestavení. K posteli nabízím i nevybalený rošt. (Matrace není součástí nabídky) Původní cena postele 6.090 Kč, Dormeo rošt Compact Flex 2.690 Kč (vyrobený z březového dřeva, poskytuje oporu vaší matraci a zajišťuje ergonomickou polohu těla.) Nyní nabízím postel za 3.500 Kč a rošt za 1.500 Kč. Nejde o sadu, lze zakoupit i každé zvlášť. Fota jsou z výše uvedeného důvodu pouze ilustrační, ale naprosto odpovídají skutečnosti.
Polohovací rošt postel
Doprava po celé ČR, po Praze zítra nebo ještě DNES! Polohovací pečovatelské lůžko s elektrickými motory, lamelovým roštem roštem a hrazdou. Vkládá se do Vaší původní postele nebo se kolem něj udělá jednoduché bednění a postel pak působí jako standardní, domácí, ale má funkce nemocniční. + MATRACE V HODNOTĚ 1.490,- ZDARMA! Pro matrace 80-100 cm šířky a 190-210 cm délky Nosnost 200 kg Šířka 85 cm Délka 195 cm Výška roštu 30 - 75 cm (+výška matrace) Rošt se ovládá pomocí ovladače. Zvedání trupu Zvedání nohou Zvedání celého lůžka Lůžko je vybaveno hrazdou s madlem Doprava po Praze a okolí: 200,- Kč, + smontování 500,- Kč V rámci ČR se hradí montáž 500,- Kč plus 5 Kč za km od Prahy, tedy jen tolik, kolik byste Vy sami projeli tam a zpět (Příklad: Do Pardubic je to z Prahy 110 km, tedy 1100,-Kč za cestu tam a zpět + 500,- Kč za montáž = 1600,- Kč.)
elektrická polohovací postel (s montáží a dovozem)
Prodám elektrickou polohovací postel v dekoru světlý buk. Zánovní pěkný stav. Lůžko je plně elektricky nastavitelné . ( Výška celé postele ,roštu pod zády až do sedu i pod nohama.) Postel má lamelový rošt s rozměrem 200x90cm, posuvné bočnice, hrazdu s madlem, kolečka s aretací. Rošt lze naklopit tak, že čelo u hlavy vyjede nahoru, a u nohou dolu. Tím uděláme pomyslné kardiokřeslo. Postel je plně funkční se zárukou čistý vydesinfikovaný. K posteli mohu doručit i matraci s omyvatelným potahem +1500,- Cena včetně dovozu a montáže je 11.000,-
Rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910
Prodám nový, v originálním balení rošt Tece Drainline 85 cm leštěná nerez basic 600910. Designový rošt TECEdrainline leštěná nerezová ocelDesignový rošt pro sprchový žlábek TECEdrainline (rovný) z leštěné nerezové oceli pro osazení do těla žlabu, nosnost 300 kg, třída zatížení K3 a délka roštu je 90 cm. Inovace v této oblasti posunuje koupelnový design. TECEdrainline je jediným systémovým řešením ve své třídě. Více než 35 let zkušeností s odtokovými žlábky a mnoho let zkušeností ze segmentů průmyslových kuchyní. To znamená, že TECEdrainline je sofistikovaný produkt od začátku a nyní je jen inovován podle potřeb zákazníků. Sprchové žlábky otevírají nové možnosti v designu koupelnové architektury. Sprchové žlábky z nerezové oceli jsou nyní používány nejen v klasické poloze mezi suchou a mokrou částí koupelny, ale je možné je také instalovat přímo ke stěně. Další možností je použití rohového žlábku nebo žlábku s možností vložení dlaždice.
Elektrické polohovací lůžko
Prodám elektrickou zdravotní postel ELOFLEX . Plně elektrický rošt jak pod zády tak pod nohama. Elektricky nastavitelná i výška celé postele. Lamelový rošt . Hrazda s madlem . Posuvné bočnice . Kolečka s aretací. Přivezu a sestavím u Vás. Matrace s omyvatelným potahem ZDAMA ! Stolek k lůžku na jídlo či čtení +1000,- technické parametry: Celková šířka [cm] 106 Celková délka [cm] 215 Šířka ložné plochy [cm] 90 Délka ložné plochy [cm] 200 Výška ložné plochy [cm] 40-77 Hmotnost [kg] 85 Nosnost [kg] 150
elektrické polohovací lůžko (Celá ČR)
**PŘIVEZU A SMONTUJI ZDARMA** Prodám zdravotní elektrické polohovací lůžko německého výrobce BURMEIER Dali . Plně elektrické lůžko s posuvnými počnicemi, hrazdou s madlem a kolečky s aretací. Rozměr ložné plochy je 200x90cm . Rošt je elektricky zvedací pomocí ovladače jak pod zády do sedu tak pod nohama. Dále nastavitelná výška celé postele nebo funkce náklonu a udělat pomyslné kardiokřeslo. Matrace v omyvatelném potahu +1500,- Přivezu a smontuji po domluvě kdekoliv. Lůžko je plně funkční pěkný čistý a vydesinfikovaný. Máme několik kusů, záruka a případný servis s náhradním dílem není problém.