inzerce, prodej, prodám, bazar

Polobotky Gino Rossi Porfirio

Kategorie: Boty

Predám nové pánske poltopánky Gino Rossi Porfirio, veľkosť 43
Polobotky Gino Rossi Porfirio
Podobné inzeráty
GINO ROSSI vel. 42, kožené brogue boty SUPER STAV
Prodám GINO ROSSI vel. 42, kožené brogue boty SUPER STAV, 2x nošené. Popis zde Mohu zaslat Zásilkovnou za 80,- Kč do výdejního místa při platbě předem na účet. Na dobírku nezasílám. Osobní vyzvědnutí v Havířově-Dolní Suché
GINO ROSSI vel. 42, kožené brogue boty NENOŠENÉ
Prodám GINO ROSSI vel. 42, kožené brogue boty SUPER STAV, NENOŠENÉ, JAKO NOVÉ. Mohu zaslat Zásilkovnou za 80,- Kč do výdejního místa při platbě předem na účet. Na dobírku nezasílám. Osobní vyzvědnutí v Havířově-Dolní Suché
Kozačky Gino Rossi Andy
Predám nové pánske čižmy Gino Rossi Andy, veľkosť 43
Pánské kožené boty Gino Rossi vel. 43
Prodám nové pánské kožené boty, nikdy nenošené. Značka Gino Rossi, původní cena byla asi 2500,- Nesedla velikost. Možnost vyzkoušení/odběru - Hradec Králové nebo Semily, případně na trase mezi. Nebo možnost zaslání poštou.
Boty Gino Rossi 44
Prodám boty značky Gino Rossi velikost 44. Velmi zachovalé. Nosil jsem je asi pouze měsíc, ale žel, nevyhovují mi, musím nosit spíše sportovní obuv. Někdo takovou obuv má ale rád. Jsou komplet celé z kůže - i vnitřek (není tam žádná textílie) - dal jsem za ně 1200 Kč, prodávám je tedy s výraznou slevou. V oblasti pat je nalepený silikonový tlumič nárazů.
Kožené černé lodičky zn. Gino Rossi ve vel. 39,5
Prodám kožené černé lodičky na platformě zn. Gino Rossi ve vel. 39,5. PC 3.000,-. Poštovné a balné při platbě předem na účet Kč 130,-.