inzerce, prodej, prodám, bazar

Polní škrabka

Kategorie: Ostatní

Polní pomůcka, Škrabka, ploužek. Levně dohodou. 5km od Bzence.
Polní škrabka
Podobné inzeráty
Sada 6 ks nožů + škrabka v dárkové krabici
* Prodám novou sadu 6 ks nožů + škrabka v dárkové krabici. * Kvalitní nože s ocelovou čepelí s barevnou povrchovou úpravou, vhodné do domácnosti. * Souprava obsahuje : - 1 x Šéf nůž červený: celková délka 31 cm, délka čepele 19 cm, šířka čepele 4 cm. - 1 x nůž na chleba žlutý: celková délka 31 cm, délka čepele vroubkovaná 19 cm, šířka čepele 3 cm - 1 x nůž na plátky fialový: celková délka 31 cm, délka čepele 19 cm, šířka čepele 4 cm - 1 x nůž universální: celková délka 22 cm, délka čepele 12 cm, šířka čepele 2 cm - 1 x nůž na pizzu : celková délka 21 cm, délka čepele 11 cm, šířka čepele 3 cm - 1 x nůž na ovoce a zeleninu: celková délka 19 cm, délka čepele 8 cm, šířka čepele 2 cm - 1 x škrabka na zeleninu červená: délka 15 cm. * V případě zaslání na dobírku budu požadovat zaslat poštovné předem na účet. Zaslat je možné do zásilkovny, balíkovny nebo na adresu. * Osobní odběr v Rumburku. * Skladem více kusů.
Škrabka na zeleninu Tupperware
Úžasná škrabka na zeleninu. Čepel je otočná a je vhodná pro leváky i praváky. Ostří z kvalitního materiálu vydrží ostré mnoho let. Rozměry 13,3 x 7,3 cm, délka čepele 5 cm.
TRIPLE Slicer 3v1 Škrabka
Pouze vyzkoušená, neumím s ní, dávám přednost klasické škrabce. :-) Na krájení, loupání, škrábání, strouhání. Tři vysoce kvalitní čepele ostré jako břitva. Vhodné pro leváky i praváky. Jednoduchá a bezpečná manipulace. Rotační hlavice urychlí práci v kuchyni. Jedná hlavice je keramická škrabka, jedna hlavice je nerezová ocel na dělání nudliček a poslední hlavice je také nerezová ocel na škrábání s vroubky. Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS 79 Kč či osobní předání v Ostravě-Porubě. Preferuji emailovou či SMS komunikaci, děkuji za pochopení.
Čistící krém a škrabka na varnou desku Wpro
Hygienizační krém na sklokeramické a indukční varné desky. Whirlpool (Wpro). 250 ml (3x). EXP 4/27 (1x), 2/27 (2x). Cena 90,-/ks Škrabka na sklokeramickou desku + 1 čepel. Wpro. Cena 70,- Cena komplet 300,-
Nerezová škrabka ORION LUX - NOVÁ
Prodám nerezovou kuchyňskou škrabku české značky Orion, z nejvyšší řady LUX. Škrabka je absolutně nová, ani jednou nepoužitá! Je velmi odolná, vhodná do myčky nádobí. Délka 17 cm, délka ostří 4 cm. Původní cena 149,- Kč. Nyní prodávám za 90,- Kč. Možnost poslat i přes Zásilkovnu!
Zepter set škrabka+utěrka, nové
Set škrabka + utěrka, nové, nepoužité v originálním balení.