inzerce, prodej, prodám, bazar

Polní, luční branový díl 42 kg

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám polní,luční branové díly 42 kg osazené zuby B1.
cena dílu 5 Kč + dph
Polní, luční branový díl 42 kg
Podobné inzeráty
Polní luční branový dilec 34 kg
Prodám polní,luční bránové dílce 34 kg se zuby A1. Cena 4950 Kč bez DPH
Luční brány Agrofactory
ZÁBĚR OD 3m DO 8m Luční a polní brány lze využít k péči o louky a pastviny a k zarovnávání zemědělské půdy. Úprava na loukách a pastvinách se provádí za účelem rozprostření krtinců, loje a zarovnání povrchu. Brány se dokonale přizpůsobí obdělanému povrchu půdy, mají vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Luční brány lze využít pro pole, louky, pastviny. Luční brány nejen, že rozhrnou krtiny, ale současně svými hroty naruší travní drn, případný mech i travní plsť. Mají funkci vertikutátoru na louce. Narušením drnu se umožní lepší přístup vláhy a výživy do půdy a podpoří se růst a odnožování trav. Dodáváme ve 4 řadé variantě, z důvodu vyšší užitné hodnoty. Připojení přes tříbodový závěs, možnost oboustranného použití, ostré a jemné pracovní prvky. Možnost mechanického/hydraulického rozkladání.
Luční a polní brány rozkládací
Luční a polní brány - jedná se o zemědělský stroj pracující na povrchu, používaný v předjaří na kypření vrchní vrstvy půdy, kdy nadměrná vlhkost znemožňuje použití agresivnějších zemědělských strojů. Díky branám můžeme odstranit krustu vytvořenou na svrchní vrstvě a pole uhladit. Tím se zabrání nadměrnému výparu půdy z jejích hlubších vrstev. Tento postup se provádí před setím. Brány se také používají k rozbíjení hrud, ničení plevele, zakrývání semen po výsevu, rozhrnování krtinců, valů a jiných nerovností. Půda díky vláčení snáze ztrácí vláhu z vrchních vrstev a rychleji se prohřívá, což má za následek urychlení termínu setí. Montáž: 3-bodové KAT 1 Oboustranné pracovní prvky, litina COMBO (2,2kg) - na louku a pole Pracovní záběr 200cm Transportní rozměry 110cm x 79cm
Nový luční a polní vozík šíře 6,0m.
Nový luční a polní vozík šíře 6,0m. 6m pracovní šířka Počet řádků 4 Počet odlitků 74 Hmotnost 650 kg Hydraulicky skládací - 1 válec Kontaktujte také přes WhatsApp +48 Export: POUZE ČISTÁ ČÁSTKA K PLATBĚ (s platným číslem DPH EU) Možnost dopravy po celé Evropě.
nesený smyk 9m
Prodám - nesený smyk 9m základní cena 125.900,-Kč. Boční ramena, lze skládat ručně (hydraulika smyku za příplatek). Příslušenství smyku-připočítává se k základní ceně symku: bránový dílec 34kg 4950,-Kč bránový dílec 42kg 5,-Kč Uvedené ceny jsou bez DPH.
Nesený smyk 8m
Prodám - nesený smyk 8m základní cena 114.600,-Kč. (hydraulika smyku za příplatek). Příslušenství smyku-připočítává se k základní ceně symku: bránový dílec 34kg 4950,-Kč bránový dílec 42kg 5,-Kč Uvedené ceny jsou bez DPH.