inzerce, prodej, prodám, bazar

Politika_1. část

Kategorie: Ostatní

Prodám knížky (i zvlášť):
Kosmas:nová kronika aneb bordel v Čechách,50,-Kč; Výbušnina (S.Steven),25,-Kč; Zradili nás (J.Sedlák),10,-Kč; Dej mi! (I.Děněžkinová),60,-Kč; Tajné sejfy promluvily (G.L.Rozanov),15,-Kč; Proces proti dvanácti miliónům (B.Šnajder),10,-Kč; Předčasná vzpoura? (V.Šikl),20,-Kč; Ministerstvo strachu? Neskartované vzpomínky Generála Lorence, 45,-Kč.
Politika_1. část
Podobné inzeráty
Prodej zemědělské usedlosti 2666 m2 v Mikulášovicích
Bývalá zemědělská usedlost vyžadující rekonstrukci se nachází na území CHKO Lužické hory a Labské pískovce v obci Mikulášovice. Město Mikulášovice spadající do okresu Děčín se nachází v západní části Šluknovského výběžku. Mikulášovice jsou známé především tradičním textilním a nožířským průmyslem. Žije zde přibližně 2 100 obyvatel a nachází se zde kompletní občanská vybavenost (školka, škola, samoobsluha, restaurace, pošta, praktický lékař, přírodní koupaliště). Do velké části katastru města zasahuje chráněná krajinná oblast Labské pískovce a je tedy obklopeno krásnou přírodou. Samotná usedlost zajišťuje díky své poloze dostatek soukromí, přitom je blízko středu města. Cihlový dům z roku 1913 je rozdělen na obytnou a užitkovou část. Obytná část nabízí ve dvou podlažích cca 200 m2, je celá podsklepena. Z 1. patra je přístupná nezateplená půda. Přízemí o dispozicích 3+1 je v obytelném stavu a dává tak možnost postupné rekonstrukce domu. Na obytnou část přímo navazuje užitková část budovy o výměře 260 m2 (stáj, stodola, seník) s různorodými možnostmi využití. Dům je napojen na zdroj vody tekoucí samospádem, má vlastní jímku s dostatečnou velikostí. Vytápění je řešeno kamny a krbovými kamny s výměníkem. V koupelně jsou lázeňská kamna. Dům je vybaven také elektrickým bojlerem a čerpadlem. Zdroj vody se nachází mimo pozemky náležející k nemovitosti. Na domě byla provedena 1. etapa rekonstrukce střechy (výměna špatných krovů a prken, položení fólie), v jejímž rámci do nemovitosti zateklo vlivem vadné fólie. Střecha je nyní provizorně zajištěna proti dalšímu zatékání. Doporučujeme novému majiteli dodělat střechu v nejkratším možném čase. Vyklizení objektu je na novém majiteli. Dům s pozemkem a jejich okolí nabízí velký potenciál, jak pro více-generační nebo komunitní bydlení, tak pro hospodaření či podnikání. Celková výměra pozemků je 2 666 m2. K domu je možné koupit také přímo navazující pastviny (až cca 4 ha, včetně zdroje vody). Dům prodáváme kvůli příchodu dalšího člena rodiny, kvůli kterému jsme přehodnotili možnost našeho nastěhování do domu a jeho rekonstrukce. Další informace Vám ráda sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. RK, prosím, nevolat.
Prodej zemědělské usedlosti 40000 m2 v Mikulášovicích
Bývalá zemědělská usedlost vyžadující rekonstrukci se nachází na území CHKO Lužické hory a Labské pískovce v obci Mikulášovice. Město Mikulášovice spadající do okresu Děčín se nachází v západní části Šluknovského výběžku. Mikulášovice jsou známé především tradičním textilním a nožířským průmyslem. Žije zde přibližně 2 100 obyvatel a nachází se zde kompletní občanská vybavenost (školka, škola, samoobsluha, restaurace, pošta, praktický lékař, přírodní koupaliště). Do velké části katastru města zasahuje chráněná krajinná oblast Labské pískovce a je tedy obklopeno krásnou přírodou. Samotná usedlost zajišťuje díky své poloze dostatek soukromí, přitom je blízko středu města. Cihlový dům z roku 1913 je rozdělen na obytnou a užitkovou část. Obytná část nabízí ve dvou podlažích cca 200 m 2 , je celá podsklepena. Z 1. patra je přístupná nezateplená půda. Přízemí o dispozicích 3+1 je v obytelném stavu a dává tak možnost postupné rekonstrukce domu. Na obytnou část přímo navazuje užitková část budovy o výměře 260 m2 (stáj, stodola, seník) s různorodými možnostmi využití. Dům je napojen na zdroj vody tekoucí samospádem, má vlastní jímku s dostatečnou velikostí. Vytápění je řešeno kamny a krbovými kamny s výměníkem. V koupelně jsou lázeňská kamna. Dům je vybaven také elektrickým bojlerem a čerpadlem. Na domě byla provedena 1. etapa rekonstrukce střechy (výměna špatných krovů a prken, položení fólie), v jejímž rámci do nemovitosti zateklo vlivem vadné fólie. Střecha je nyní provizorně zajištěna proti dalšímu zatékání. Doporučujeme novému majiteli dodělat střechu v nejkratším možném čase. Vyklizení objektu je na novém majiteli. Dům s pozemkem a jejich okolí nabízí velký potenciál, jak pro více-generační nebo komunitní bydlení, tak pro hospodaření či podnikání. Celková výměra pozemků je cca 40 000 m 2 (2 666 m 2 zahrada u domu a dalších cca 4 ha okolních pozemků). Dům prodáváme kvůli příchodu dalšího člena rodiny, kvůli kterému jsme přehodnotili možnost našeho nastěhování do domu a jeho rekonstrukce. Další informace Vám ráda sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. RK, prosím, nevolat.
Mlékárna _ Minimlékárna na prodej
Nabízíme k prodeji kompletně vybavenou kontejnerovou minimlékárnu s příslušenstvím a přístavbou, vyzkoušenými osvědčenými recepty a zaškolením ve výrobě. Jedná se o ucelený technologický soubor, umožňující výrobu velkého množství sortimentu s rychlou změnou výroby, týkající se základních mléčných výrobků a specialit, například: Pasterované mléko, jogurty, sýry, kefíry, tvaroh a další výrobky, které si vyžaduje trh. Je koncipována na denní zpracování 50 až 500 lt mléka. Minimlékárna je rozdělena do dvou sekcí. Základem je technologická část, vestavěná do kontejneru, obsahující veškerá zařízení potřebná pro zpracování mléka na určený výrobek. Pomocnou sekcí je sanitární část, vestavěná do kontejneru. Na kontejnerovou část je napojena přístavba na betonovém základu, o stejné velikosti jako kontejner, s celkovým společným zastřešením a odvětráním. Obě části jsou vybaveny celkem 6 zracími a chladícími boxy, pasterizátorem, plničkou jogurtu, tvarohu, mléka, dvěma výškově nastavitelnými sýrařskými stoly, dvěma odkapávacími nerezovými stoly, dvěma pracovními nerezovými stoly, vakuovou baličkou, myčkou nádobí, klimatizací, váhou, pokladnou s PC a programem, a dalším potřebným zařízením. Minimlékárna plně vyhovuje a odpovídá jak hygienickým předpisům, tak kapacitním možnostem strojů a zařízení, s ohledem na prostorové možnosti kontejneru. Celý komplex je možno snadno transportovat po odpojení ze sítí (elektrická energie, vodovodní přípojka, kanalizace). Kontejnerovou část v celku, přístavbu a zastřešení po rozebrání na jednotlivé komponenty. Uvedená prodejní cena je bez DPH a je k jednání. Více na:
Prodej, Zemědělská usedlost, 163 m2 obytná plocha - Postupic
Ev.č. 10622125 Nabízím vám ke koupi zemědělskou usedlost, který se nachází v jižní části obce Postupice, okr. Benešov. Jedná se o bývalou hospodářskou usedlost, která byla v minulosti využívána jako pivovar. V současné době je jihozápadní část nemovitosti užívána pro bydlení a zbývající objekty jako stodoly, chlévy a sklady. Nemovitost byla dána do užívání současnému vlastníkovi v r. 1981, vystavěna v r, 1850. Dispozice: 1.PP sklep, 1.NP vstup do domu, zádveří, dílna, kotelna, 2x skladovací prostor (tyto prostory jsou neobyvatelné), 2.NP je bytová jednotka 4+1 se sociálním zařízením, vstupní chodba. Půda k sušení prádla a skladování sena. Obvodová konstrukce obytné části je zděná z cihlového a smíšeného zdiva (kámen, cihla), základy jsou kamenné a betonové. Stropy jsou standardní rovné (dřevěné trámové, nebo cihlové). Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní i vnitřní omítky jsou vápenné štukové. Okna jsou dřevěná dvojitá (špaletová), dveře dřevěné hladké náplňové. V domě je proveden přívod z obecního řádu, dále je k dispozici studna na pozemku – voda užitková, kanalizace obecní, el. přípojka, plynová přípojka. Vytápění kombinovaným kotlem. Zastavěná plocha obytné části je 182 m2. Hospodářská část navazuje na obytnou část, má 1.NP a nevyužitý půdní prostor. Obvodová konstrukce je zděná, z cihelného a smíšeného zdiva, základy jsou betonové. Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní omítka je vápenná štuková, vnitřní omítka je hrubá vápenná. Zastavěná plocha hospodářské části je 195 m2. Stodola navazuje na hospodářskou část, jedná se o přízemní stavbu s nevyužitým půdním prostorem. Konstrukce a vybavení je totožné jako u hospodářské budovy. Zastavěná plocha stodoly je 150 m2. St. 48/1 zastavěná plocha a nádvoří 697 m2, 66/1 ostatní plocha - manipulační plocha 66 m2, 1940 jiná plocha - společný dvůr 627 m2, podíl o velikosti 2/18. V obci Žije přibližně 1 400 obyvatel. Ve vzdálenosti 9 km severozápadně leží město Benešov a 9 km východně město Vlašim. V obci: Obecní úřad, Česká pošta, Jednota, MŠ, ZŠ. • Pozemní komunikace – Do obce vedou silnice III. třídy. • Železnice – Obec protíná železniční trať 222 Benešov u Prahy - Vlašim • Autobusová doprava – E11 Postupice – Jemniště Nemovitost je ihned k dispozici, nabízí velmi příjemné a klidné bydlení či rekreaci. Pro více informací a prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat. Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Prodej, komerční/restaurace, 80 m2, Světlá 19, 51 Žďár na
Prodej, komerční/restaurace, 80 m2, Světlá 19, 51 Žďár nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou [ID 44684] Nabízíme k prodeji zavedené občerstvení Pod Dubem, které je velice prosperujícím sezónním provozem, využívající jedinečné polohy na břehu Divoké Orlice. Lokalita na známé turistické a cyklistické trase je navíc jediným podnikem svého druhu na toku Divoké Orlice mezi Kostelcem nad Orlicí a Týništěm nad Orlicí a je tak cílem takřka všech vodáků. Objekt je rozdělen na část restaurace a část využívanou pro bydlení. Vše je nově vybudované a zkolaudované. Občerstvení zahrnuje vnitřní a venkovní posezení se zázemím. Obytná část obsahuje obývací pokoj, kancelář, ložnici, kuchyň a sociální zařízení. Vše je napojené na inženýrské sítě a vytápěné krbovými kamny s výměníkem a rozvody do radiátorů. V případě zájmu o prohlídku a další informace, volejte makléře. S financováním Vám rádi a zdarma pomůžeme. Cena: 3 333 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: přízemní Velikost domu: 4 pokoje Budova: Smíšená Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 1 Užitná plocha: 80 Voda: dálkový vodovod Topení: ústřední tuhá paliva Komunikace: asfaltová Zařízený: ano Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.01.2023
Hologram DREAMOC Realfiction HD3-R, prezentační vitrína
Prodám dokonalý prezentační nástroj pro luxusní zboží, jako jsou hodinky, šperky, drobná elektronika, brýle...od značky DREAMOC, model: Realfiction HD3-R. Používaný, bez známek použití, jako nový s dokumentací, zamykacím víkem... Logo nalepené, lze snadno sundat. Rozměry samostatného hologramu: W560 x H342 x D420 mm Vstup na SD cartu Formáty: WMV, MP4, AVI, MPEG1/2/4, H.264, VC-1 are supported Rozměry vitríny: v - 184 cm, š - 62cm, hloubka - 51cm Vitrína je složena ze dvou částí pro lepší převoz: 1. část - vršek s vloženým hologramem - 45 x 62 x 51 cm 2. část - výstavní - 139 x 62 x 51 cm Pořizovací cena samostatného vloženého hologramu: 2390 dolarů Možnost prodeje dokonale přesné na zakázku vyrobené luxusní prezentační vitríny, vše led podsvícení, bezdotykové otvíraní pomocí karty, včetně velkého spodního úložného prostoru, taktéž opatřen integrovaným led osvícením. Vyrobeno z nejlepšího CPL materiálu ve vysokém černém lesku s tvrzeným sklem. Možnost rozebrání vitríny na horní část s hologramem a druhá větší část na integrovaných neviditelných kolečkách, vše 100% funkční bez poškození. Více informací na telefonu. Uvedená cena je za samostatný hologram s příslušenstvím. Cena za kompletní sestavu - vitrína + hologram = 35 000Kč Nutno vidět osobně. Technické listy mohu doposlat.