inzerce, prodej, prodám, bazar

Policejni helma 1. Model

Kategorie: Veteráni

Perak fj aj vymena mozna tel 799 755.Nemecko valka bodaky nejsou.Helma cena 5000kč.
Policejni helma 1. Model
Podobné inzeráty
Jawa 350/634 i policejní 638
Prodám originální znak 350,co přijde na kastlíky Jawy 350/634 anebo i policejní verze 638.Znak je v novém chromu.
Jawa policejní kapotáž
Prodám pěknou původní, policejní kapotáž na Jawy. Originální stav. Jawa 634 apod.. Stav viz foto. Na renovaci. Bez záruky.
policejní maják modrý magnetický
policejní maják modrý magnetický, osmdesátá léta...
Policejní kožená uniforma na motocykl bunda kalhoty VB SNB
Kožená policejní souprava ČSSR - SNB na motocykl. Kalhoty nové/nepoužité - vel.44: pas 80cm, délka nohavice od rozkroku 70cm, celková délka 102cm. Bunda je patrně mírně použitá nebo mizerně skladovaná - u levé kapsy je natržená cca 1x1cm a vedle kapsy je mírná oděrka viz detailní foto: obvod hrudníku pod rameny 118cm, obvod u krku 35cm, délka rukávu 65cm, celková délka 65cm.
Policejní kabát regulovčík VB SNB ČSLA uloženka Jawa ČZ
Dobrý den, prodám tento krásný kabát. Takřka nenošený. Jediná drobnost - dírky na nášivkách od molu. Vhodné jako moto doplněk Jawa ČZ Californian policejní motocykly. Veřejná bezpečnost apod.
Chevrolet Caprice 9C1 policejní special V8  LT1
Prodám originální i vybavený policejní speciál Chevrolet Caprice 9C1 s motorem V8 LT1. Původně sloužil v Massachusetts Department of Public Safety jako State Trooper. Po konci služby se dostal do Evropy. Byl přelakován do barev FHP, 90% vybavení je původní. Funkční všechna světla, vrchní světelná rampa Vector Federal Signal, ovládací jednotka také Federal Signal, originální siréna Caprice (velmi vzácná) vnitřní počítač i radar také funkční, kamera. Vybaven přepážkou a zadní koženkovou lavicí vysílačkami. originální loketní opěrkou s přihrádkou na bločky Karoserie bez rzi, interiér je ve velice slušném stavu, nová klimatizace, kompresor, hadice filtr náplň,nové olejové čerpadlo, těsnění vany, kříže kardanu, olej diferenciál, řemen, filtry olej motor, a čelní sklo, bylo původní zašlé. Kompletně nová klimatizace: kompresor, hadice, filtr, čidla, náplň, Jeden z mála originálně vybavených kusů tohoto modelu v Evropě. Centrální zamykání, 2x klíče 2x ovládání imobilizér, rádio s cd, klimatizace, abs,samosvorný diferenciál, el okna, záložní baterie. Přidám nějaké základní díly jako je filtr oleje, filtr vzduchu, hlavní řemenici, vodní pumpu, řemen. Registrováno v Čr. Dohoda možná u vozu.