inzerce, prodej, prodám, bazar

police na stěnu 2x

Kategorie: Obývací stěny

Nabízím variabilní systém polic. S uchycením na zeď.
Bez poškození. Výška 200 š 73 cm.
Po Praze dovozeme za 500. Montáž zajistíme.
police na stěnu 2x
Podobné inzeráty
Police strom Bush short
Police strom Bush short Tato designová police imitující větev stromu doplní váš pokoj o kousek přírody. Není to jen police, je to kus nábytku, který žádná náštěva nepřehlédne. Je vynikajícím základem pro prezentování Vašich oblíbených knih a ostatních předmětů. Vyrobena je z masivního dubového dřeva. Police je pokryta přírodní povrchovou úpravou, což z ní dělá ekologický nábytek. Vyrábí se v levém a pravém provedení. Jednoduchá instalace na skryté konzole.Police je dodávána včetně 4 kusů konzolí . Povrchová úprava: Rubio Monocoat Oil plus 2C Dřevina: Dub Rozměry: Délka - 130 cm Hloubka - 15 cm Dřevina - DUB Obsah balení: Police 1x Skryté konzole 4x Návod na montáž 1x Utěrka z Mikrovlákna 30x30 1x Pro ověření aktuální dostupnosti nás neváhejte kontaktovat !
2ks Police 180x20x4 cm červená lesk
2x police o rozměrěch ŠxHxV 180x20x4 cm. Povrch lesklé vínové / tmavě červené lamino. Bez konzolí - neviditelné usazení. Součástí prodeje je 6 trnů pro osazení na stěnu (každá police 3 trny). Zakázková výroba. Vhodné (nejenom) pro kombinaci s řadou IKEA Besta. Jedna police má bouchlý roh (viz foto) - ideálně seříznout o cca 4 cm. K převzetí v Praze na Chodově.
Regálová sestava levá / police / šuplíky
Regálová sestava levá / police / šuplíky Rozložená na 3 díly Plně funkční v super stavu. Hlavní Police Š.37 x V.194 x Hl.26 Střední police (dvojitá polička vlevo) Š.106 x V.40 x Hl.27 Krajní police vpravo Š.106 x V.40 x Hl.27 Osobní předání. Podívejte se i na mé ostatní inzerce, nabízím nábytek do sady.
Regálová sestava pravá / police / šuplíky
Regálová sestava pravá / police / šuplíky Rozložená na 3 díly Plně funkční v super stavu. Hlavní Police Š.37 x V.194 x Hl.26 Střední police Š.106 x V.40 x Hl.27 Krajní police vlevo Š.106 x V.40 x Hl.27 Osobní předání. Podívejte se i na mé ostatní inzerce, nabízím nábytek do sady.
Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana za skvělou cenu s dopravou
Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili krásnou bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Tento výstavní kus nábytku se hodí pro každého, kdo hledá stylový, moderní a funkční nábytek do svého obývacího pokoje. Bytová stěna MAESTRO FI - Hawana má rozměry 160 x 190 x 47 cm, což umožňuje uložit vaše oblíbené knihy, dekorace a další věci. Stěna je vyrobena z kvalitního materiálu a má elegantní, tmavě hnědou barvu, která skvěle zapadá do moderního interiéru. Bytová stěna je v perfektním stavu a připravena k okamžitému použití. Díky svému designu a velikosti se stěna hodí do každého obývacího pokoje a poskytne dostatek úložného prostoru. Navíc stěna je ve smontovaném stavu. V ceně je také zahrnuta doprava pomocí Spediční služby ČR za 299,-Kč. Pokud máte zájem o tuto bytovou stěnu, neváhejte nás kontaktovat. Po domluvě můžeme zaslat další fotografie a informace. Pokud jste se rozhodli tuto stěnu koupit, neváhejte nás kontaktovat, popřípadě pro platbu převodem uveďte telefonní číslo do Variabilního symbolu a následně proveďte platbu na bankovní účet: 2301257458/2010. Do zprávy uveďte vaše celé jméno. Poté vám bude stěna doručena v nejkratším možném čase. Nenechte si ujít tuto bytovou stěnu MAESTRO FI - Hawana. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Obývací stěna Hoga barva dub sonoma x bílá
Nová obývací stěna je vyrobena z lamina, které je odolné proti poškrábání a je velmi snadné na údržbu. Díky svým rozměrům je vhodná i pro ty, kteří obývají malometrážní byty a garsonky. Televizní stolek má v levé části výklopná dvířka, v pravé části je police. Závěsná skříňka i komoda jsou uvnitř vybaveny policí. Cena je uvedena za komplet vyobrazený na fotografii, bez doplňků a dekorací(tv, stolek, polička na zeď, skříňka na zem a závěsná skříňka na stěnu). Zboží je dodáváno v demontu. Součástí balení je montážní návoz včetně všech potřebných spojovacích prvků. Rozměry (uvedeno v cm): TV stolek - š.140 / v.38 / hl.35 závěsná skříňka - š.50 / v.77 / hl. 28 komoda - š.50 / v.86 / hl. 29,5 police - š.78,6 / v.8 / hl.17 Materiál: lamino tl.16 mm, plastové úchytky Dodává se v kombinaci dub sonoma x bílá, černá x bílá už není v nabídce. Běžná prodejní cena 4 190kč, já stěnu nabízím za 2 990kč. Zboží mohu zaslat přepravní službou za cenu 400kč po celé ČR. Jedná se o nové zboží zabalené v krabici od výrobce, které nebylo nikdy smontováno.