inzerce, prodej, prodám, bazar

Polaroid instatní fotoaparát Instax mini 9

Kategorie: Ostatní

Původní cena 1 699,- Ale prodám ho za 599,- Je hodně používaný a trochu poškrabaný (vše na fotkách) Přihrádka na baterie přilepená páskou protože odpadává.
Ale instax plní své účely a bez problémů funguje.
K foťáku přidávám i jedno balení černobílého filmu.

Pro nejrychlejší odpověď pište na tel. číslo
Polaroid instatní fotoaparát Instax mini 9
Podobné inzeráty
Fotoaparát Fujifilm Instax MINI 9 včetně filmu
Prodám úplně nový polaroid Fujifilm Instax MINI 9, který byl nevhodným dárkem k Vánocům. Vyfoceny pouze 3 fotografie. Ideální dárek na SVATBY, VEČÍRKY, OSLAVY, VÝLETY. Fotografie máte hned k dispozici a můžete se z nich těšit přímo na místě. Raději pište prosím SMS.
Pronájem Půjčení foťáku Polaroid Instax Wide
Nabízím půjčení nebo pronájem foťáku Polaroid Instax Wide značky Fujifilm. Největší výhodou jsou okamžité fotky s rozměrem 99 mm X 100 mm (největší možný rozměr fotek z Polaroidu). Foťák má zoom i blesk. Ideální je využití na svatbách, oslavách, párty a podobných příležitostech. Cena za půjčení je 200 Kč za den. Vše je o domluvě.
Instax mini 9
Prodám použitý Instax mini 9 s originálním Instax pouzdrem.
Polaroid Zink originální papír 3.5x4.25 - 10 ks
Prodam rozbalené balení (pouze krabicka, samotné papíry jsou neporušené v originálním neporušeném obalu) 10 ks fotopapírů Polaroid Zink 3x4”. Omylem jsem koupila špatnou velikost - potřebuji fotopapiry pro Polaroid ZIP. Cena 250 Kč nebo výměna za originální papíry Polaroid ZIP :) Původní cena 299 Kč.
FUJIFILM Instax MINI 90 (černý)
Prodám polaroid FUJIFILM Instax MINI 90 (černý). Používaný, ale ve skvělém stavu. Přidám k němu 6x10 snímků, popruh, brašnu a nabíječku.
FujiFilm Instax SQ1 Glacier Blue
Prodám foťák Instax SQ1. Nebyl ani jednou použitý (nevhodný dárek). Vytiskne fotografii za 90 vteřin. Funguje na 2x AA baterku, měl by na ně zvládnout až 300 fotek. V originálním obale, neotevřené, nepoškozené. Stále v záruce. Nebráním se rozumné domluvě. Osobní převzetí možné Jihlava, Havlíčkův Brod, Čáslav, Kutná Hora a Kolín. Zaslat poštou možné po úhradě poštovného předem. Instax, FujiFilm, Blue, foto, fotoaparát, instantní fotografie, objektiv.