inzerce, prodej, prodám, bazar

Polarizované brýle Ray-Ban

Kategorie: Doplňky

Prodám nenošené originální polarizované brýle Ray-Ban RB2132 902.
Původní balení včetně pouzdra,
Polarizované brýle Ray-Ban
Podobné inzeráty
RAY-BAN sluneční brýle-Unisex
Nabízím k prodeji zcela NOVÉ nenošené LUXUSNÍ sluneční brýle RAY-BAN,hodící se jak pro pány,tak i pro dámy. Světově proslulá značka Ray-ban je právem považována za top značku mezi brýlemi. Kolekce brýlí Ray-ban je zárukou vysoké kvality a nadčasového designu. Ikonické sluneční brýle Ray-ban se těší velké oblibě i mezi celebritami, díky čemuž se jejich popularita rozšířila do celého světa. Sluneční brýle Ray-Ban Clubmaster RB3016 901/58 51 se hodí pro MUŽE i ŽENY.Černá barva obrouček skvěle ladí se studeným odstínem pleti a se světle hnědými, černými nebo světle blond vlasy. Čtvercové obruby jsou ideální volbou, pokud máte kulatý, oválný nebo trojúhelníkový tvar obličeje.Rám brýlí je vyrobený v kombinaci kovu a plastu. Nabízí vysokou odolnost, pevnost a neobyčejný styl. Zelená skla brýlí zmírňují intenzitu světla a jsou skvělá pro oči, protože neovlivňují kontrast ani nezkreslují barvy.Brýlové čočky těchto slunečních brýlí jsou vyrobené z kvalitního minerálního skla, jehož nespornou výhodou je mimořádná odolnost proti poškrábání. Minerální sklo rovněž vyniká nejlepšími zobrazovacími vlastnostmi mezi ostatními materiály používanými při výrobě brýlových čoček. Díky jedinečné technologii polarizačních skel umožňují brýle perfektní vidění, odstraňují nežádoucí odlesky a optimálně chrání zrak před ultrafialovým zářením. Zlepšují rozlišovací schopnost, hloubku ostrosti a snadné zaostření. Polarizační brýle filtrují nebezpečné odlesky a bílé odražené světlo. Jsou tedy bezpečné a vhodné zejména pro řidiče, cyklisty, lyžaře, rybáře, ale i jako módní doplněk pro každodenní nošení. Brýle s UV 400 poskytují 100% ochranu před škodlivým slunečním zářením. Čočky brýlí obsahují sluneční filtr kategorie 3 (propustnost světla 8 – 18%) – tmavý filtr vhodný pro intenzivní sluneční záření na pláži nebo ve městě. Příslušenství Brýle dodáváme s originálním pouzdrem. Hadřík, který je součástí balení, je ideální k čištění a péči o brýle. Popis: Tvar brýlí: Wayfarer Vzor: Barevný přechod Míra tónování: Tmavé (kategorie 3) UV ochrana: Ano Pouzdro na brýle: Pevný obal Šířka: 14 cm (velikost 51) Délka stranic: 14.5 cm (velikost 51) Šířka můstku: 2 cm (velikost 51) PC : 3.930 Kč ,nyní za 1.310Kč + poštovné ((při nákupu nad 2.000kč je pošt.ZDARMA) Vhodný,nádherný LUXUSNÍ dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu!KRABIČKA S LOGEM-viz Foto. V případě zájmu pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele))
Polarizované brýle Ray-Ban, vel. 55 (L)
Prodám nenošené originální polarizované brýle Ray-Ban RB2132 901/58 ve veilkosti 55 (L). Původní balení včetně pouzdra, hadříku a krabičky. Nesedí mi bohužel velikost.
Sluneční brýle Ray Ban
Dámské original sluneční brýle Ray Ban - nošeny, nad nosem odřené (nafoceno), včetně dokladu o koupi. Už jsem nedohledala pouzdro a krabičku. Pánské original sluneční brýle Ray Ban - prodány Osobní vyzvednutí nebo zásilkovna. 1500Kč/ks.
Nové luxusní brýle Ray Ban pilotky polarizované
Krásné sluneční brýle za skvělou cenu Zaručuji 100% spokojenost zákazníka Jedná se o velmi oblíbené kvalitní brýle italské značky Ray Ban Velikost 58 (58mm šířka sklíčka)
Brýle nedioptrické počítačové - Anti-Blue-Ray
Prodám nové elegantní módní počítačové ANTI-BLUE-RAY (LIGHT) brýle bez dioptrií - jako ochrana zraku a modní doplněk. Nedioptrické počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), Brýle jsou vyrobené z velmi kvalitního odolného a pružného plastu a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Barva zelená, modrá, fialová, oranžová. Zavolejte poradím . Tel : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 125,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA a OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. .
Brýle ANTI-BLUE-RAY nedioptrické počítačové
jedná se o nové elegantní módní počítačové ANTI-BLUE-RAY(LIGHT) brýle bez dioptrií - jako ochrana zraku a modní doplněk. Nedioptrické počítačové brýle " tzv. BLUE-RAY " filtrují škodlivé modré záření , které vyzařuje monitor počítače ( ověřeno speciálním Blue-Ray testrem ) Jsou určené jak pro práci u počítače ( účetní, programátoři, počítačoví grafici a pod. ), tak i pro běžné nošení. Barva černá nebo bronz. Obruba vyrobená z velmi kvalitní a odolné titanové slitiny, a čočky z velmi kvalitního a odolného optického polyakrylátu s antireflexem a blue-ray filtrem. Zavolejte poradím . Tel : . Doprava s dobírkou Českou poštou 125,- Kč. Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . KVALITA a OCHRANA ZRAKU ZA ROZUMNOU CENU. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky.