inzerce, prodej, prodám, bazar

Polarizer LCD

Kategorie: Herní konzole

Pro digitální hry, hodinky, Gameboy DMG 001. Rozměry 82m x 82mm.



Cena 50kč
Polarizer LCD
Podobné inzeráty
PLAYSTATION ONE combo sada s LCD displejem
prodám sadu PLAYSTATION s originálním LCD displejem, komplet včetněovladačů, naíječky, nabíječky do auta. Na LCD ještě nalepená folie, vše nepoškozené a minimálně hrané. Komplet balení včetně krabice. Jen pro fandu, ceny na EBAY kolem 600 euro.
Přenosná konzole X6, 4.3 LCD, 8GB - kontakt email
Zánovní, jen krátce používaná, chvilkový rozmar když jsem měl úraz - na LCD je ještě ochranná folie. Hra je stále v záruce s původní krabičkou a manuály. Levnější varianta za PSP Portable Jazyk: čeština LCD: 4.3" Hry: 8bit hry typu NES a spousty jiných s možností přidání mnoho dalších Video: podporuje formáty MP4, 3GP, AVI, FLV, RMVB, WMV a MPG Hudba: podporuje formáty MP3, WAV, WMA a OGG AV-OUT: pro druhý monitor, zobrazující dokonalé sledování (PAL/NTSC) Reproduktor: 2 stereo reproduktory Mikrofon: ano Prohlížeč obrázků: podporuje formáty JPG,BMP, GIF a PNG E-book reader: podporuje formát TXT Paměť: interní, 8GB, podporuje rozšíření až o 32 GB (karta není součástí balení) Výstupy: konektor USB / nabíjení, 3,5m, AV-OUT, MOC, slot pro kartu Micro SD Baterie: dobíjecí baterie, výdrž 2-3h Hmotnost: 202 g Velikost: 170 x 75 x 19 mm Osobně Blovice po domluvě Plzeň. Zásilkovna +80kč (platba předem) Na dobírku +100kč Bez zálohy na poštovné neposílám z důvodu nepřebírání zásilek.
Nintendo DSi (black) Germany Edition [3 hry + DSi]
Nintendo DSi (black) Germany Edition - Skoro nový a nepoužívaný - součást je 3 hry a samotná konzole - chybí nabíječka a je bez pera - funguje na 100% - datum vydání retro konzole 2008 - 1 HD LCD display a 1 HD LCD touch display - reproduktory fungují a jsou hlasité - všechny tlačítka až na tlačítko L nefunguje a občas se zasekne
XBOX360 SLIM 250GB,flash LT+3.0,Kinect,Minecraft, Lego,WRC5
Prodám PŘEFLASHOVANÝ XBOX 360 SLIM 250GB HDD - úprava Karbon (tichý,bezporuchový model) XBOX má nový FLASH LT+3.0(tzn. možnost hraní zálohovaných her i s ochranou AP2.5 a XGD3 ) Příslušenství- ovladač, , napájecí zdroj,kabel k TV , 3 Hry na DVD atd. + 3 hry na DVD : Minecraft ,Lego Marvel Superhero , WRC 5 ( nebo jiné 3 hry GTA 5 ,NHL 16, FIFA 19 -tj. poslední FIFA která vyšla pro XBOX360 !! ) +hry na HDD - Couner Strike : Global Offensive (staženo z XBOX Live na HDD v Xboxu) HALO : Spartan Assault + cca 58 dětských a dalších her stažených z XBOX Live ,které jsou na HDD v Xboxu: Alien Breed 3 - Descent Battleblock Theatre Castle Storm Crackle Defense Grid Dig Dug Doritos Crash Course Doritos Crash Course 2 Feeding Frenzy 2 Galala Goat Simulator Goat Simulator-Mmore Goatz Edition Gotham City Impostors Happy Wars Harms Way Hydro Thunder Hurricane Charlie Murder Motocross Madness Pac Man DX Peggle Pinball FX Pinball FX 2 R-Type Dimension Raskulls Scramble Shoot Many Robots Sonic 4 Episode I. Sonic The Hedgehog 2 Syberia 2 The Simpsons Arcade Time Pilot TNT Racers Trials Evolution Trials HD Totemball Toy Soldiers : Cold War Wik:Fable of Souls World of Keflings WORMS 2 : Armageddon Želvy Ninja TMNT Classic Arcade atd... +77 demo her stažených z XBOX Live na HDD v Xboxu: Batman:Arkham City-demo Call of Duty Modern Warfare 3-demo Cars-demo Crash Bandicoot:Crash of The Titans-demo Kinect-Dance Central 2-demo Kinect-Harry Potter-demo Kinect -Star Wars-demo Dirt 2-demo Disney Mickey 2-demo Disney Universe-demo Kinect -Disneyland Adventures-demo Forza Horizon-demo Forza Horizon 2-demo Forza Motorsport 4-demo Grid 2-demo Ice Age 3-demo Lego Avengers-demo Lego Batman 1-demo Lego Batman 2-demo Lego Batman 3-demo Lego Harry Potter:Years 1-4-demo Lego Harry Potter:Years 5-7-demo Lego Indiana Jones 2-demo Lego Jurassic World-demo Lego Lord of THe Rings-demo Lego Movie-demo Lego Pirates of the Caribbean-demo Lego Star Wars III:The Clone Wars-demo Lego The Hobbit-demo Rayman Legends-demo atd... JE MOŽNOST DOKOUPIT další bezdrátový ovladač(500kč), případně drátový (250kč) Kinect +hra Kinect Adventures + stojánek pro Kinect na LCD (1000kč). Záruku na DVD mechaniku dám půl roku. NABÍDKA JE PLATNÁ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU. VOLEJTE na tel. -NE SMS!! Pokud je to možné,tak preferuji osobní převzetí a přezkoušení u nás,ale zasílám i poštou po telefonické dohodě. NE SMS !!
Zábavní herní hrací automat Bartop / Wallcab AKCE
Nástěnný / barový ARCADE cabinet (videoautomat - simulátor - JAMMA). Pevná celodřevěná konstrukce, ovládací panel pro 2 hráče, verze WALLCAB (na zeď) / BARTOP (na stůl). Stroj je v plně FUNKČNÍM stavu po repasi (duben 2021). Nový tmavě zelený metalický lak se zachováním drobných nedostatků (tzv. patina) a čelní kouřové sklo. Zrepasované joysticky Sanwa 1P, Zippy 2P, tlačítka IL Convex, LCD 17", zdroj ATX a navíc zcela ZDARMA herní modul, kde je 999 her. Zachován dobový koncept, vč. mech. mincovníku na 5,- CZK a nové kabeláže napájené přímo na spínače, takže se při častém převážení "nevytřepe". Původní cena 7o.ooo,- + repase. Nyní AKCE POUZE Kč 2o.ooo,- Ideální stroj do provozu (bar, disco, klub, horská chata, koupaliště, obchodní centrum, hotel atp.) i na domácí hraní. Vzhledem v povaze, hmotnosti a velikosti automatu je nutné osobní převzetí. Pouze vážní zájemci. V případě nejasností volejte od 11 do 21 hod. (i o víkendu), mailujte kdykoliv.
Nintendo Wii U + SUPER MARIO 3D WORLD
Prodám herní konzoli Nintendo Wii U s exkluzivní hrou Super Mario 3D World (to absolutně nejlepší co si můžete na Wii U zahrát). Samotná konzole je v dobrém stavu a její součástí jsou pak dva napájecí zdroje (jeden větší pro vlastní konzoli a druhý menší pro její spešl ovladač s velkým LCD displejem), senzor bar a HDMI kabel do TV. Navíc ke konzoli ješte přikládám praktický Wii U Pro gamepad (viz. třetí foto). Vážnému zájemci ji mohu poslat i na dobirku