inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokojicek

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám dětsky pokojíček pro holčičku postel skříň komoda stolek s zidlickami v pěkném stavu postel je rostoucí.
Pokojicek
Podobné inzeráty
Dívčí pokojíček-dětský pokojíček
Prodám na míru dívčí pokojíček dělaný na zakázku od truhláře.Stáří 3 roky.V perfektním kompatibilní.Kvalitní kování -všude dojezdy.Vysouvací zásuvka 3x220V.Sestava skládající se ze dvou samostatných štelářů.1x šuplíku a 1x police spojené se stolem viz rozměry.Výška všech sestav je 218cm.sada s TV šířka 90cm a hlouka 39cm.Sada se stolkem šířka 90cm hloubka 31cm.
Pokojíček pro nejmenší-IKEA SUNDVIK
Dobrý den, nabízíme k prodeji dětský pokojíček(komoda+šuplíky, přebalovací pult+šuplíky, postýlka+matrace). Stav odpovídá běžnému opotřebení. Více info po tel. nebo osobně. Preferujeme prodej jako komplet za výhodnou cenu, případně zvlášť po dohodě. Zájemci prosím volat nebo psát na tel. .
Dětský pokojíček
Prodám komplet dětský pokojíček, Velká skříň velká komoda malá komoda s vaničkou a přebalovákem polička + lustr malá postýlka včetně mantinelu a matrace velká postýlka + nová matrace
Dětský  pokojíček pro holku
Prodám dětský pokojíček pro holčičku. matrace postel s uložným prostorem skříň na oblečení s led osvětlením psací stůl kontejner s šuplíky noční stolek.
Chlapecký dětský pokojíček
Prodám na míru klučičí pokojíček dělaný na zakázku od truhláře.Stáří 3 roky.V perfektním kompatibilní.Kvalitní kování -všude dojezdy.Vysouvací zásuvka 3x220V.Sestava skládající se ze dvou samostatných štelářů.1x šuplíku a 1x police spojené se stolem viz rozměry.Výška všech sestav je 245cm a hlouka 41cm.Sada se stolkem.Šířka dvou komod dle obrázku 152cm hloubka 41cm.Výška stolu 80cm
Šatní skříň SO SIXTY
Stylová retro kolekce SO SIXTY v zajímavém designu. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 100 x 200 x 55,5 Barevné provedení: bílý mat / světlé břízové dřevo Balení: v demontu Hledáte netradiční a zároveň praktický nábytek pro Vaše nejmenší? Originální kolekce SO SIXTY je na to jako stvořená! Dominantním prvkem této řady jsou sešikmené zásuvky a asymetrické boky. Elegantní vysoké nožky dodávají nábytku nadčasový vzhled, který dodává interiéru šmrnc. Jemné barevné provedení působí velmi příjemně a nerušivě. Díky bezúchytovému mechanismu má nábytek čisté a pravidelné linie. Zařiďte svým dětem pokojíček s designovou kolekcí SO SIXTY. Materiál: lamino odolné vůči poškození a vlhkosti, lakovaná březová překližka Šatní skříň SO SIXTY je dvoudveřová a má 2 zásuvky. Šatní skříň má v levé části 5 polic - 3 jsou výškově nastavitelné. V pravé části má 2 šatní tyče a výškově nastavitelnou polici. Nábytek tohoto výrobce je vyroben v souladu s normami Evropské unie. Laky použité ve výrobním procesu jsou pro děti bezpečné, certifikované podle normy EN71/3. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.