inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokladna pro maloobchod VIRTUOS

Kategorie: Ostatní

Maloobchodní pokladna ve výborném stavu, připojitelná k POS pokladním systémům přes síťový kabel v zadní části (viz foto). Preferuji SMS.
Pokladna pro maloobchod VIRTUOS
Podobné inzeráty
Nová registrační pokladna EURO 50TEi Mini
OBCHODNÍ POKLADNA, VHODNÁ DO MENŠÍCH AŽ STŘEDNÍCH TYPŮ PROVOZOVEN Euro-50T Mini je určená především pro menší provozy v náročnějším prostředí. Největší uplatnění nalézá zejména v mobilním prodeji: na tržištích, stánkovém prodeji, parkovištích, půjčovnách, malých občerstveních a bufetech, a dále i v kadeřnictvích, holičstvích, kosmetických salónech, fittnes centrech a podobně. Skvělé řešení EET pro ubytovny nebo malé pivnice čí hospůdky. Nadčasový a elegantní vzhled pokladny zanechává v zákaznících dojem moderního obchodníka. Je vybavena akumulátorem a vydrží cca 1 den, dle počtu účtenek a pokud se pokladna průběžne vypíná nebo dobíjí, nevydrží při nepřetržitém provozu a zapnuté pokladně. Je možné dokoupit nabíječku do auta, baterii a přenosnou tašku. Dále je vybavena termotiskárnou s účtenkou 1 x 57 mm, dvouřádkovým alfanumerickým displejem prodavače a numerickým displejem zákazníka. Komunikuje s PC, snímačem čárového kódu, zásuvkou na peníze, váhami a dalšími perifériemi za příplatek. Základní technické údaje komunikace EET WIFI 1x57mm šíře účtenky vhodné kotoučky z našeho Ehopu 57/40/12 termotiskárna 12 ř./sec. 2 000 PLU 20 skupin zboží, 18 znaků v názvu PLU komunikuje s PC, za příplatek s váhami, snímačem čárových kódů Prodej možný do skupin 2 přímé klávesy a 2 po shiftem, buď přednastavenou cenou a nebo zadanou cenou ručně. Nebo je možný prodej přes tzv. PLU kody až 2000 položek, kde každá položka, má jméno a cenu. Připojení k Vašemu routeru, může být nestabilní nebo se nezdaří z důvodu, špatného nastavení routeru, který nepodporuje pokladna, většinou je zastaralý a má špatné zabezpečení. Pokud používáte zebezpečení WEP, přepněte na vyšší zabezpečení. Kontolu zda je Wifi funkční uděláte pokud si na mobilu zapnete Hotspot a dáte v pokladně vyhledávání, zda pokladna telefon najde. Pokud ano a je přes telefon pokladna funkční a nejde přes router doporučujeme zakoupit v našem eshopu router je jako související zboží této pokladny, který je odzkoušený a podporuje vysokou rychlost přenosu a je stabilní. Původní cena 7 300,-
VIRTUOS Pokladní zásuvka mikro EK-300V
použitá 100% funkční pokladní zásuvka VIRTUOS mikro EK-300V Více info zde: Cena 500 Kč
Pokladna Virtuos
Pokladna ve výborném stavu, připojitelná k POS pokladním systémům přes síťový kabel v zadní části (viz foto). Možnost osobního odběru po trase Rychnov nad Kněžnou - Hradec Králové - Praha, příp. zaslání.
Kompletní dotykačka
Nabízíme Dotykačku KOMPLETNÍ se hodí zejména do náročnější provozů, ať už se jedná o maloobchod, gastro nebo ubytovací služby. Tato pokladna Vám umožní dokonalou evidenci skladu, objednávky do kuchyně i na bar a tisk pokladních účtenek. Samozřejmostí je evidence zákazníků, zaměstnanců a dodavatelů. Ubytovací zařízení využijí přehledný rezervační systém a gastro provozovny a maloobchody objednávkový systém. Pokladna spolehlivě pracuje i při výpadku internetu a po obnovení připojení se vše automaticky zálohuje a aktualizuje. Termální tiskárna je navíc skvělým doplňkem – připojíte ji přes USB, má vysokou rychlost tisku 250 mm/s, tichý termální tisk a zabudovanou vyrovnávací paměť umožňující příjem dat během tisku. Obsahuje řídicí periferie pro ovládání externího zařízení, například pokladny. S možností nastavení hustoty tisku. V ceně je také mobilní číšník, čtečka Honeywell Voyager 1400g Voyager - USB, 2D,stojan, černý, 2 tiskárny. Cena k jednání.
Pokladna
Dotyková pokladna Tysso POS 1000 s operačním systémem včetně tiskarny uctenek vhodná pro maloobchod
Zákaznický displej Virtuos fv-2029m
Prodám plně funkční displej Virtuos fb-2029m. 2x20 znaků 9mm, RS-232, vč. napájení.