inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokémon žetony

Kategorie: Ostatní

Prodám originální pokémon žetony, určené především pro hraní pokémon karet.
Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč.

Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více.

Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon žetony
Podobné inzeráty
Pokémon balíčky za 50 kč
Dobrý den prodávám balíčky za 50 kč v 1 balíčku je 9 karet 1 trenér 1 energie 1 listový pokémon 1 větrneí nebo magnetickí pokémon 1 ohnivý pokémon 1 vodný Pokémon 1 zemní pokémon 1 hipnotický pokémon 1 elektrický pokémon Když si objednáte 4 a více balíčků tak je doprava zdarma
Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest
Nabízím originální a nerozbalený kufřík Pokémon TCG z edice Celebrations. K dispozici mám dva kusy. Kufřík obsahuje: Kovový kufřík 6 balíčků edice Celebrations 2 balíčky edic SWSH éry 3 promo karty Pokémon TCG kód Mini album Pokémon samolepky Pokémon zápisník Pikachu minci Cena 1500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokemon karta ..
Nabízím vzácnou Pokemon kartu Calyrex VMAX Originál!!! za 320kč plus pošta Nabízím Pokemon karty Lost origin Originál!!! za 180kč plus pošta . Třetí obrázek Pokemon Lost origin Originál!! za 200kč 4tvrtý obrázek Pokemon Lost origin za 140kč V dalších inzerátech nabízím kartičky Pokemon lost Origin a Pokemon GO .Vše ORIGINÁL!!!!!!
Pokémon kostky a žetony Lost Origin
Prodám originální pokémon kostky a žetony z edice Lost Origin, určené především pro hraní pokémon karet. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon kostky a žetony Crown Zenith
Prodám originální pokémon kostky a žetony z edice Crown Zenith, určené především pro hraní pokémon karet. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.
Luxusné žetóny na poker,  Ultimate. Spolu cca 280ks.
Predám kvalitné žetóny Ultimate s kovovým jadrom v dobrom stave, ako nové. Hmotnosť 12 g. Spolu cca 280 ks ( viď.foto) Poker žetóny vhodné na všetky hry pokru. Technická špecifikácia žetónu: hmotnosť 12g. priemer 4cm hrúbka 4mm. Hodnoty žetónov: Šedá (1) Červená (5) Zelená (25) Modrá (50) Čierna (100) Hmotnosť: 0.586 kg Platbu preferujem predom na účet v Kč. Zásielku odosielam cez zasilkovnu t.j. 150,-Kč,(nad 5kg) alebo českou poštou 290,-Kč.