inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokémon Silver Tempest Reverse a Holo Karty

Kategorie: Ostatní

Prodám originální pokémon karty z Edice Silver Tempest. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč.

3 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus
1 ks Holo - 20 Kč

Při odběru jako celek cena 40 Kč.

Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více.

Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon Silver Tempest Reverse a Holo Karty
Podobné inzeráty
Pokemon TCG - balíčky 50ks original karet + PIKACHU zdarma
Nabízím balíčky originálních Pokemon TCG karet z edic z let 2019 až 2022. Každý balíček vždy představuje konkrétní edici. jedná se o edice: Silver Tempest Astral Radiance Pokemon Go / Mix Brilliant Stars Fusion Strike Evolving Skies Chilling Reign Battle Styles Shining Fates / Mix Champions Path / Mix Vivid Voltage Darkness Ablaze Rebel Clash Sword & Shied Všechny karty jsou v absolutně netknutém stavu pouze rozbalené z originálního obalu. Prodávám je jen protože už stejnou kartičku mám podruhé. Složení balíčku: 50 karet za 149 Kč,- (2 z toho rare, 1 reverzní holo) Kartičky v balíčku jsou vždy unikátní, žádná se v rámci balíčku NEOPAKUJE! PIKACHU ZDARMA!!! V případě zakoupení 3 a více balíčků automaticky dostanete kartu oblíbeného pokémona Pikachu zdarma. BONUSOVÁ holo karta: V každém třetím balíčku je BONUSOVÁ karta navíc (viz druhá fotka inzerátu)! Jedná se buď o: holo kartu ze S&S edic nebo legendárního pokemona z výroční edice Celebrations (karty se symbolem hlavy Pikachu), která vyšla jako limitka k 25 výročí Pokémonů nebo se může dokonce jednat o vintage historickou reverse holo kartu z let 2009 až 2012 Potěšte své děti originálními Pokemon kartami z nejnovějších edic. Zásilkovna: Na vybrané odběrné místo 79 Kč (PLATBA PŘEDEM) Dobírka na vybrané odběrné místo 102 Kč (PLATBA PŘI PŘEVZETÍ)
Pokémon Fusion Strike Reverse a Holo Karty
Prodám originální pokémon karty z Edice Fusion Strike. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. 4 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus 1 ks Holo - 20 Kč Při odběru jako celek cena 50 Kč.
Pokémon Brilliant Stars Reverse a Holo Karty
Prodám originální pokémon karty z Edice Brilliant Stars. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. 9 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus 1 ks Holo - 20 Kč Při odběru jako celek cena 100 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon Evolving Skies Reverse a Holo Karty
Prodám originální pokémon karty z Edice Evolving Skies. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. 3 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus 1 ks Holo - 20 Kč Při odběru jako celek cena 40 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon Crown Zenith Reverse a Holo Karty
Prodám originální pokémon karty z Edice Crown Zenith. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. 11 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus 4 ks Holo - 20 Kč/kus Při odběru jako celek cena 180 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.
Pokémon Astral Radiance Reverse a Holo Karty
Prodám originální pokémon karty z Edice Astral Radiance. Detailnější foto není problém zaslat do emailu. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. 3 ks Reverse Holo - 10 Kč/kus 1 ks Holo - 20 Kč Při odběru jako celek cena 40 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.