inzerce, prodej, prodám, bazar

Pokemon elitě trainer box

Kategorie: Ostatní

Pokemon elitě trainer box úplně Novy nerozbaleny
Pokemon elitě trainer box
Podobné inzeráty
zakrývací plachta ELITE s oky 8 x 10m
Zakrývací plachty mako ELITE s oky - hlavní předností zakrývacích plachet ELITE je kromě UV-odolnosti a vodotěsnosti také extrémní odolnost proti protržení. Zakrývací plachty ELITE mají 2x tolik ok pro uchycení než standardní plachty, tím je uživateli umožněno mnohem lepší vypnutí celé plachty. Plachty mako ELITE disponují 3x zesílenými rohy a garantují nejvyšší odolnost proti protržení. Plocha plachty mako ELITE - zaplaťte jen za to, co obdržíte. Mako ELITE-zakrývací plachty s oky jsou vyráběny v přesné míře. To znamená, že u plachty 3x4m obdržíte skutečně 12m2, naproti tomu u standardní plachty bude odečten lem plachty. Poté tedy obdržíte o 6% méně plachty. Při velikosti 12m2 to znamená, že obdržíte téměř o 1m2 plachty méně. V poměru životnost/cena, se plachty mako ELITE rozhodně vyplatí - jejich cena je totiž jen přibližně o polovinu vyšší než u standardních plachet, ale životnost je více než 2x vyšší. Používaná měsíc na střeše.PC 3400 kč
Pokémon balíčky za 50 kč
Dobrý den prodávám balíčky za 50 kč v 1 balíčku je 9 karet 1 trenér 1 energie 1 listový pokémon 1 větrneí nebo magnetickí pokémon 1 ohnivý pokémon 1 vodný Pokémon 1 zemní pokémon 1 hipnotický pokémon 1 elektrický pokémon Když si objednáte 4 a více balíčků tak je doprava zdarma
Pokémon TCG Celebrations Collector's Chest
Nabízím originální a nerozbalený kufřík Pokémon TCG z edice Celebrations. K dispozici mám dva kusy. Kufřík obsahuje: Kovový kufřík 6 balíčků edice Celebrations 2 balíčky edic SWSH éry 3 promo karty Pokémon TCG kód Mini album Pokémon samolepky Pokémon zápisník Pikachu minci Cena 1500 Kč/ks. Pozor! Při osobním setkání je možná i výměna za nerozbalené Pokémon produkty nebo karty v perfektním stavu. S případným oboustranným doplatkem. V případě zájmu pište mail, na uvedené číslo nevolejte ani nepište, je vymyšlené. Podívejte se případně i na mé další Pokémon inzeráty. Osobní předání v Brně nebo poslání přes zásilkovnu nebo balíkovnu.
Pokemon karta ..
Nabízím vzácnou Pokemon kartu Calyrex VMAX Originál!!! za 320kč plus pošta Nabízím Pokemon karty Lost origin Originál!!! za 180kč plus pošta . Třetí obrázek Pokemon Lost origin Originál!! za 200kč 4tvrtý obrázek Pokemon Lost origin za 140kč V dalších inzerátech nabízím kartičky Pokemon lost Origin a Pokemon GO .Vše ORIGINÁL!!!!!!
Pokémon karta - Trainer Guzma 115/147
Prodám: Pokémon karty a online kódy - zakoupené v obchodech u Černého rytíře a Veselý drak, které máme zdvojeně. V super stavu jen vybaleny z Boosteru. Obr:1. 2. Trainer Guzma 115/147 -150 Kč. Prodej i samostatných kusů. Koukněte i na další mé inzeráty s Pokémon kartami. Prosím, pište mail, zaslání po platbě předem na účet.
Pokémon Crown Zenith ETB (empty)
Prodám originální pokémon prázdný Elite Trainer Box, ideální na skladování pokémon karet. Osobní odběr nebo zásilkovna +79 Kč. Mrkněte na mé další inzeráty nabízím toho s pokémonní tématikou více. Všechny inzeráty platí do smazání.