inzerce, prodej, prodám, bazar

Pojistný ventil k bojleru

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám použitý funkční pojistný ventil k bojleru.
1x 1/2" 6,7 bar
1x 3/4" 6 bar

Zasílám prostřednictvím České pošty, Balíkovny nebo Zásilkovny. Po předchozí domluvě lze zaslat i na dobírku.


Prosím o emailovou komunikaci. Inzerát platí do smazání.
Pojistný ventil k bojleru
Podobné inzeráty
KOUPÍM -teploměr se stupnicí do bojleru DZ Dražice,Tatramat
Koupím (poptávám) teploměr se stupnicí do bojleru výrobce Družstevní závody Dražice, přesně tento typ se stupnicí. Nejlépe nový, případně koupím i použitý, ale nepoškozený a prokazatelně funkční. Prosím nabídněte, na ceně se dohodneme, osobní předání nebo zaslání poštou.Používal se do dražických elektrických i kombinovaných bojlerů cca mezi lety 2015-2016. Děkuji předem za případné nabídky.Koupím klidně i víc kusů, upřednostním úplně nové. Nabídněte e-mailem přes formulář níže, nebo přímo na jakubseznamka@, nevolejte, telefon je smyšlený. POKUD INZERÁT VIDÍTE, JE AKTUÁLNÍ, PLATNÉ DO SMAZÁNÍ! Koupím i teploměr s označením DIT 20, ideálně nový, nebo i použitý, ale funkční a nepoškozený (ne očouzený z udírny!!!), viz foto, verze se stupnicí 10-30-50-70-90, přesně tento typ. (pozor - jen tento typ, nikoli pouze s 50 uprostřed, který má jinak stejné označení!!!) Používáno pravděpodobně v různých bojlerech, i Dražice, do roku cca 1996. Případně kdo by daroval z vyřazeného bojleru. Koupím též ovládací knoflík (kolečko) provozního termostatu, černé barvy, "mohutnější", s vyznačenou stupnicí 10-40-60-77, dle fota, používáno zejména v bojlerech Dražice do roku výroby cca 1996, s černým výrobním štítkem. Podmínkou vizuálně dobrý stav, nepoškozené číslice. Též bych měl zájem o speciální černý prvek na vsazení teploměru na dva šroubky, viz poslední foto, používáno v bojleru DKD (Družstevní kombinát Dražice nad Jizerou Strojírna), zřejmě z vyřazeného bojleru. Pokud cokoli z toho máte, škoda vozit na sběrný dvůr, nabídněte, když to někomu může udělat velkou radost.Za zachovalé věci rád dobře zaplatím nebo kdo by je daroval za poštovné. Můžete nabídnout též teploměr studená-teplá voda, 60 uprostřed, st. C, poslední foto, pouze ideálně nový, nebo velmi zachovalý (ne zežloutlý). Též koupím hadici na teplou vodu červenou na pračku Tatramat - Tamat, viz foto, především na teplou vodu, ale možno i na studenou, pouze tuto dobovou, ve výborném a nepoškozeném stavu, nepopraskanou, funkční. Kdyby někomu doma zbyla z vyřazené tatramatky, nabídněte. Za každou informaci, kde by se dalo sehnat, budu vděčný. Dále koupím černý panel z bojleru Tatramat z let 1992-3, zejména mi jde o BÍLOU kontrolku (tlejivku) ohřívání, viz foto, případně i žlutou sytější dle fota plus svorkovnici z tohoto typu bojleru.Zaslání poštou nebo zásilkovnou. V případě osobního odběru rád vyměním za oblečení z mé nabídky - zašlu odkaz, nebo vyměním za domácí slepičí vajíčka v bio kvalitě, nebo za cca jednu plnou krabičku cigaret Marlboro červené. domácí vejce, vajíčka, cigarety, marlboro boiler, ohřívač vody, retro teploměr, koupím retro, bojler,koupím retro věci, koupím starožitnost, TATRAMAT, TATRASMALT
MYJAVA SAM pojistný ventil k bojleru T-1847 3/4"
novy nepouzity MYJAVA SAM pojistný ventil k bojleru T-1847 3/4" postovne zasilkovnou zdarma. specifikace:
Pojistný ventil Klum pro bojler 6 bar 1/2˝, CR188B
Prodám uplně nový pojistný ventil z kvalitní poniklované mosazi slouží jako připojení k ohřívačům vody – bojlerům. Pojistný ventil slouží i pro připojení odpadní hadičky. Montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu G 1/2". Mám dva kusy. Není problém zaslat na dobírku. Inzerát platí do smazání.
Prodám nový pojistný ventil SLOVAFARM TE-1847-1/2" a 3/4
Prodám nový pojistný ventil SLOVAFARM TE-1847 - 1/2" a 3/4 kompletní balení. Popis: Určený pro ohřívače vody, v rozvodech pitné vody do maximálního pracovního tlaku 0,6 MPa a teploty 80°C. Pojistný přetlak 0,63 ± 0,03 MPa. Jmenovitá světlost - DN15 Velikost připojení - 1/2" x 1/2" Značka - Slovafarm Otvírací tlak - 6bar Jmenovitá světlost - DN20 Velikost připojení - 3/4" x 3/4" Značka - Slovafarm Otvírací tlak - 6bar Odkaz na výrobek: Cena za kus 500,- Kč. Cena v obchodě kolem 1200,- K dispozici 2ks ventilu 1/2. K dispozici 4ks ventilu 3/4. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat , rád na vše odpovím , jinak vše viz. foto. Prvotní kontakt ideálně E-mail. Telefon mívám občas vypnutý nebo mimo dosah. Osobní předání Brno-Bohunice na mé adrese. V případě pošty platba předem na účet a poštovné +100,- Kč. Doběrečné +190,- Kč.
Instalační materiál mosazný nepoužitý
Prodám nepoužitý mosazný instalační materiál: 1)Kohout koncový ½´´ - 3ks 2)¾´´ kohout Slovarm, 1ks 3)DN 15 - Ventil přímý průběžný - 1ks, výr. Slovarm 4)½´´ DN 25 Ventil průběžný přímý - 1ks 150,-Kč 5)½´´Ventil průběžný přímý bez výpustného odtoku - 1ks 150,- Kč 6)¾´´Ventil průběžný přímý s výpustným odtokem - 5ks á 230,-Kč 7)¾´´Ventil průběžný přímý bez odtoku - 4ks á 200,-Kč 8)1´´- Ventil průběžný přímý s výpustným odtokem - 2ks á 320,-Kč 9)1´´- Ventil průběžný přímý bez výpustného odtoku, Uzavírací přímý ventil 1" vhodný pro instalaci do domácnosti a průmyslu v rozvodech pitné a užitkové vody. - 4ks á 300,-Kč 10)DN 15-Ventil průběžný přímý-2ks 11)1 ¼´´- Ventil průběžný přímý bez výpustného odtoku 1ks 650,- Kč 12)15/32/1-Ventil průběžný přímý 2ks 13)1 ½´´-Ventil průběžný přímý -1ks 700,- Kč Prodám i jednotlivě. Za odběr většího množství sleva na základě dohody. Zašlu po zaplacení kupní ceny a poštovného také zásilkovou službou. Případně také přivezu, pokud to bude v dosahu D1 mezi Prahou a Brnem.
KOUPÍM - teploměr DTR rovný 0-120°C Tatramat
Koupím (poptávám) teploměr technický rovný DTR Metra Blansko se skleněným průzorem, bílý plast (některé verze hnědo-bílý plast), stupnicový od 0-120°C, pouze starší provedení s velkými číslicemi, přesnost měření 2.5%, průměr průzoru 10 cm, délka zadní snímací sondy 16 cm. Pouze funkční stav, nepoškozený, neočouzený z udírny, neprasklé sklo ciferníku, nevyznačené teploty pastelkou a podobně, původní stav. Dle fota. Nejlépe osobní předání - cenu nabídněte. Zaslání fotky Vašeho teploměru nutné. Pouze teploměr, bez jímky. Používáno v kombinovaném bojleru Tatramat 120 nebo 150 l. Nemá někdo z tohoto bojleru na vyřazení? Případně neválí se někomu bez užitku ve sklepě? Koupím nebo kdo daruje i další díly z daného bojleru Tatramat (kontrolka, pojistka, termostat....). Děkuji za nabídku. Pouze mailem na: jakub10004@, nevolejte, tel. není platný. Prosím nenabízet: Teploměr DTU, teploměr DTR 0-200 C - pouze ten, co je na obrázku, je ROVNÝ do bojleru, nikoli ke kotli k ústřednímu topení.Teploměr DTR 0-200 C případně pouze s jinými díly z daného bojleru - zejména se žlutým oranžovým plastovým prvkem, do kterého je vsazen. Odkaz na video: teploměr technický, teploměr DTR, teploměr bojlerový, měření teploty, retro teploměr, koupím retro, socialismus, tatrasmalt matějovce, Tatramat OVK 120 l, OVK 150 l, kombinovaný bojler, boiler, kombinovaný ohřívač vody, kombi bojler, Dražice