inzerce, prodej, prodám, bazar

Pohorky- SVIT

Kategorie: Boty

Prodám velice kvalitní, celokožené nenošené boty pohorky vyrobené v 90 letech min. století firmou Svit Gottwaldov,vel.45, foto pošlu na požádání, představa o ceně cca 2,5 tis tel.
Pohorky- SVIT
Podobné inzeráty
Prodám nové kvalitní retro-pohorky (Svit) - velikost 25
Nabízím nové velmi kvalitní pohorky (výrobce SVIT) z minulého století - velikost 25. Inzerát platí do smazání. Kontakt a cenové nabídky prosím zašlete e-mailem (telefon neplatí), dobírka NE, děkuji.
Staré kožené dámské kozačky Svit Gottwaldov nenošené
Staré kožené kozačky Svit Gottwaldov. Kozačky nebyly nikdy nošené a jsou včetně původní krabice. Jedná se o luxusní výrobek oborového podniku Svit Gottwaldov. Tomu odpovídala i tehdejší cena této obuvi. Velikost 255 1H 26 1/2 odpovídá dnešní velikosti 40. Rozměry, stav viz foto. Komunikuji přes email, nebo tel., na SMS nereaguji.
Trekové boty (pohorky pohorky Goretex  Lafuma vel. 40/41
Prodám pěkné trekové/turistické boty známé a velmi kvalitní francouzské značky Lafuma. Velikost 40/41-délka stélky cca 27cm. Nošené před mateřskou dovolenou, nyní již nevyhovují. Tyto turistické boty (pohorky) byly kupované v Rockpointu za necelých 5000,-Kč. Kombinace kůže a textilu s Goretex membránou, což z nich dělá ideální trekovou obuv do nepříznivého počasí. Cenu bych si představoval cca 1500,-Kč, případně nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Asolo Kongur gv wide vel. 42/8 27cm
Asolo pohorky typ Kongur gv wide, velikost 42/8, mondo 27 cm. Pánské, ale určitě je mohou nosit i dámy. Osobně mám taky pánské pohorky. V terénu vyvenceny pouze dvakrát na krátkých vyslapech. Botaskovy přítel naznal, že si v pohorkach připadá jako dáma na podpatcich a vrátil se zpět k botaskam :D Pohorky jsou čisté, ošetřeny voskem. Vyzkoušení možné v Třešti u Jihlavy, nebo na trase Jihlava-Brno-Frydek-Jablunkov po domluvě (jezdíme 1x měsíčně). Případně zašlu poštou/Zasilkovnou. Něco málo o pohorkách: Celokožený svršek z nubuku v kombinaci Gore-Tex membránou uvnitř ochrání vaše nohy před vodou, sněhem i kameny. O méně puchýřů (ideálně žádné) a příjemný došlap na tvrdém povrchu se přičiní měkký polyuretanový klín pod patou. Výztuha podrážky a lezecká podešev Vibram Ascent podrží vaši nohu ve skalnatém terénu, dokonce i na malých stupech. A s již zmíněnou gumovou obsázkou se nemusíte bát vlítnout ani do suťového pole plného ostrých kamenů. Tyhle boty se pro drsný terén narodily. A ještě jednu perličku bychom zapomněli - kladkové šněrování. Díky tomu si boty nejen krásné utáhnete, ale taky vám tkaničky vydrží mnohem déle, než jste byli dosud zvyklí. Klíčové vlastnosti Membrána: Gore-Tex Performance Comfort Podešev: Vibram Ascent Svršek: nubuk 2,2 - 2,4 mm Gumová obsázka po celém obvodu Mezipodešev: PU s tlumící Anti Shock zónou na patě Hmotnost: 780 g (1/2 pár) Váha jedné boty 780 g Vyrobeno V Evropě Další info i zde:
Farmářky zn. Svit, vel. 43 NOVÉ
Prodám kožené farmářky zn. Svit, uvedená vel. 43, délka vnitřní stélky 27 cm - odpovídá spíš velikosti 8,5. Cena 350 Kč + poštovné.
Retro tenisky, sálovky, modrobílé, zn. Svit, NOVÉ
Prodáme tyto zcela nové, nenošené retro tenisky, sálovky, značka Svit. Vnitřní délka 26 cm (na podražce napsáno 260 - zřejmě v mm).