inzerce, prodej, prodám, bazar

Pohodlná a prostorná rozkládací sedačka k prodeji

Kategorie: Sedací soupravy

Gauč/Sedací souprava skládající se z dvou kusů, které do sebe zapadají. Jedná se o 2 roky intenzivněji používanou sedačku ale v posledních 3 letech jen příležitostně v hosťovském pokoji. Čekáme přirůstek do rodiny a na sedačku už více nemáme místo.

Sedačka je vytepovaná a pohodlná pro posezení nebo přespání 2 osob nebo rodiny s 1 dítětem, skvělá pro návštěvy. Také obsahuje výsouvací úložní prostor. Rozměry jsou na poslední fotce.
Pohodlná a prostorná rozkládací sedačka k prodeji
Podobné inzeráty
KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 2.
KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 2. Pohodlná kožená dopředu rozkládací sedací souprava. Sedačka je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 200 x 95 cm, dvousedák 150 x 95 cm, lůžko 195 x 145 cm, výška sedu 42, hloubka sedu 53, výška opěrky 108 cm. Materiál - kůže. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Luxusní pohodlná sedačka
Prodáme tuhle luxusní sedačku.. sedačka má rozměry 235/145.. sedačka je pravidelně čištěná profi firmou, nicméně teď jsme ji čistit nenechali, neboť máme novou.. sedačka je neprosezená, akorát má na kůži ze zadní strany oděrky od stěhování (viz foto).. jsou k ní 4 velké a 1 malý polštář.. je super pohodlná a vhodná i na příležitostné spaní.. není rozkládací a nemá úložný prostor.. odvoz vlastní z Otrokovic, odnos ze 4 patra (do výtahu se vleze).. v případě rychlého jednání sleva..
ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLY NOVALIFE® - TOP STAV.
ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLY NOVALIFE® - TOP STAV. Robustní rozkládací sedací souprava dopředu rozkládací s křesly z toho jedno s s výsuvným podnožníkem. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 190 x 90 cm, lůžko 200 x 135 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 52, výška opěrky 102 cm. Materiál - NOVALIFE®. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM DOPRAVCEM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
SEDACÍ SOUPRAVA NIAGARA
Prostorná a moderní rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, nadčasového vzhledu a s úložným prostorem, stojí na chromových nožkách. Lůžko měří 120 centimetrů x 2 metry, ve složeném stavu potřebuje prostor 210 × 272 centimetry. Pohodlné sezení zajistí kvalitní vlnovec. Strana a barva provedení - viz. úvodní obrázek (roh a lenoška po levé ruce) - Látka Šedá - Merida 06 Elegantní rohová sedačka vynikne jak v moderně, tak i klasicky zařízeném obývacím pokoji. Sedačka je rozkládací a včetně úložného prostoru. Sedací souprava NIAGARA je rozkládací a její vnitřek tvoří úložný prostor. Na délku jí naměříte 272 × 210 centimetrů, hluboká je 90 a vysoká 77 centimetrů. Pohodlné sezení pro vás zajistí kvalitní vlnovec. Hmotnost: 156 kg Provedení: Látka Barva: Šedá - Merida 06 Délka: 210x272 cm Výška: 77 cm Hloubka: 90 cm Lůžko: 120x200 cm 120x200 cm: 59 cm Výška sedu: 40 cm Rozkládací: Úložný prostor: 80x18x201 cm Vlnovec: Doprava Spediční službou ČR - 880,-Kč
Pohodlná sedačka, křesla, taburety
Dobrý den, nabízím k prodeji starší sedačku - poctivá česká práce, vysoká pohodlná opěradla. Sedačka není rozkládací. Stav dle fotek, místy vybledlá a lehce zašpiněná. Komplet obsahuje: 1x Pohovka rozměry šířka 210 cm, délka 85 cm, výška 96 cm; 2x křeslo šířka 85 cm, délka 85 cm, výška 96 cm; 2x taburet s úložným prostorem š43 x d43 x 40 cm výška Sedačka se nachází v Č. Budějovicích 7 - Rožnově. Při rychlém jednání a odvozu sleva, rezervace neprovádím.
POHODLNÁ SEDACÍ SOUPRAVA 3 + 1 TOP STAV.
POHODLNÁ SEDACÍ SOUPRAVA 3 + 1 TOP STAV. Luxusní celočalouněná sedací souprava pohodlným křeslem. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 200 x 90 cm, křeslo 100 x 95 cm, výška sedu 44, hloubka sedu 56, výška opěrky 90 cm. Materiál - kůže/boky a záda ekokůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.