inzerce, prodej, prodám, bazar

POE Adaptér k UBNT Ubiquiti UniFi

Kategorie: Ostatní

POE Adaptér k UBNT Ubiquiti UniFi, Plně funkční, dám měsíc záruku na ověření funkčnosti. Cena 99,- Kč
15V 0.8A

bez kabelu, pouze POE

Pošlu za 79,- Kč Zásilkovnou, nebo 65,- Kč balíkovnou
POE Adaptér k UBNT Ubiquiti UniFi
Podobné inzeráty
AC adaptér MLF- 24V / 0,38A a POE Injektor.,.
Prodám nový AC adaptér MLF A00122400380FE0141-24V / 0,38A a POE Injektor je určen pro napájení jakéhokoli RouterBOARDu či jiného zařízení pomocí POE. Jedná se o 100MBit PoE Injektor. Všeobecné univerzální použití, doporučená trvalá zátěž do 0,3 A, MOŽNO VÍCE KUSŮ.
Wi-Fi přístupový bod PoE 150 MBit/s 5 GHz
Ubiquiti Networks LocoM5 Wi-Fi přístupový bod PoE 150 MBit/s 5 GHz (Conrad 2190 Kč). Nano stanice LocoM5 je cenově výhodná a výkonný přístupový bod pro WiFi na 5 GHz. Provedení je odolné proti povětrnostním vlivům díky odolnému proti povětrnostním vlivům. A plastový kryt LocoM5 lze použít v ČR bez problémů ve venkovním prostředí, a to i při extrémních teplotách. Operační systém AirOS V: Poskytuje webovou konfiguraci velmi intuitivní uživatelské rozhraní, které lze snadno a pohodlně ovládat. Napájení je Power over Ethernet (PoE). WLAN přenosová rychlost: 5 GHz 150 MBit/s, Šířka: 8 cm, 16.3 cm a Hloubka: 3.1 cm.
POE-digitální videorecorder ke kamerovému systému-DVR
Prodám síťové digitální zázn.zařízení DVR s funkcí POE, model N6104HE-POE. Nové, vybaleno jen pro odzkoušení. Plně funkční, CZ menu, komprese H.265/H.264, možnost připojení 4 síťových kamer s POE napájením, aplikace na sledování přes mobil, tablet, PC...vše viz foto. Komplet orig.balení.Prodávám z důvodu změny projektu.
USB-C HDMI Adapter - 20% sleva
Prodám i-tec USB-C HDMI Adapter 4K/60 Hz. Ani jeden z mých notebooku nepodporuje funkci "Videopřenos přes USB-C". Tím pádem jsem tento adapter nikdy nepoužil. Proto si ověřte, zda Váš notebook/PC tuto funkci podporuje. Adaptér Vám rozšíří pracovní plochu o jeden externí HDMI monitor, nebo připojte projektor či televizor s HDMI rozhraním k vašemu notebooku, tabletu nebo PC přes nový USB-C nebo Thunderbolt 3 konektor. Adaptér podporuje přenos 4K Ultra HD rozlišení až 3840 x 2160@60 Hz včetně audio signálu. Použití je velmi jednoduché, adaptér pouze připojíte do USB-C nebo Thunderbolt 3 portu počítače, pomocí HDMI kabelu jej propojíte se zobrazovacím zařízením a můžete začít okamžitě využívat. Instalace ovladačů je automatická ze systému. Odkaz na stránku výrobce: Původní cena: 435Kč, teď je za 350kč.
HP Wireless Display Adapter - bezdrátové HDMI
STAV - POUZE ROZBALENO, jako nové - orig. balení Zaslání je možné po celé ČR, cena dopravného: 85Kč - Zásilkovna (platba předem) 135Kč - DPD (platba předem) 180Kč - DPD (dobírka) Tento praktický malý adaptér představuje jednoduchý způsob, jak váš obsah v notebooku, tabletu nebo chytrém telefonu bezdrátově sdílet s monitorem nebo třeba projektorem. Stačí adaptér připojit k požadovanému zařízení a váš obsah se na něj bezdrátově přenese. Pro bezdrátový přenost obrazu si zvolte technologii Intel WiDi nebo Miracast, adaptér tedy nemusí být připojen k síti. V případě, že tyto technologie nejsou k dispozici, například pokud koncové zařízení není s touto technologií kompatibilní, využijte technologie WiFi. Pro napájení připojte adaptér do vašeho notebooku pomocí USB kabelu. Součástí balení je USB kabel, HDMI > VGA adaptér a praktické pouzdro pro cestování.
PoE adaptér 48V // 0.4A // 19,2W
PoE injector, napětí 48V, proud 0.4A,