inzerce, prodej, prodám, bazar

Podvozek pod rozmetadlo hnoje RUR 10,T-088, cisterna

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám podvozek pod rozmetadlo hnoje RUR 10, podvozek T-088, traktorvou cisternu 8 m3, traktorový podvozek na kontejner 10t,traktorvý podvozek ze sběracího vozu - vhodný jako plošina, přepravník na balíky,vyvážečka
Podvozek pod rozmetadlo hnoje RUR 10,T-088, cisterna
Podobné inzeráty
Rozmetadlo hnoje RUR 55
Prodám rozmetadlo hnoje RUR 55. Plně funkční, možno odzkoušení. Zánovní pásy a napínáky, nová ložiska horní hřídele, nový pohon. Připraveno na sezónu, r. v. 1995, první majitel.
Nahradni dily k rozmetadlu hnoje, chlévské mrvy 9 tun.
Nahradni dily k rozmetadlu hnoje, chlévské mrvy MTT 9 tun , rozmetadlo hnoje MTU-15, rozmetadlo hnoje MTU-18, východně k traktoru Bělorus 952 ,Belarus 1221, Belarus 1523.Nagradni dily k rozmetadlu kontaktujte: +420, +420.
Stůl rozmetadlo RUR
Provádím opravy stolů na rozmetadla: -RU-5, RUR-5, RUR-55,RUR-60 -Nová ložiska, gufera, náplně, vše co je nutné -Možnost výměnného způsobu -Mám doma jeden opravený nebo opravím ten Váš -ROK záruka na stůl!! -První dvě fotky jsou starý typ a ty druhé nový typ
Rozmetadlo RUR 5
Prodám rozmetadlo rur 5. Rozmetadlo je před dokončením renovace chybí dokoupit posuvné řetězy. Korba je kompletně zrenovovaná. Nové brzdové obložení a nástavky. Koupil jsem nové rozmetadlo toto již používat nebudu.
Rozmetadlo hnoje rur 3
Prodám rozmetadlo na hnůj rur 3 Do loňského roku v provozu. Pěkná podlaha Fekál, malacký, John deere, case, New holand,
Rozmetadlo hnoje RUR 5
Prodám zachovalé rozmetadlo RUR 5,velmi pěkný stav