inzerce, prodej, prodám, bazar

Podvolantová jednotka+tempomat+páčky

Kategorie: Příslušenství

Prodám komplet set podvolantová jednotka+tempomat+páčky.
Výrobní kódy na fotkách.

Mail bublina085@
Podvolantová jednotka+tempomat+páčky
Podobné inzeráty
Páčky pro MF volant, tempomat,kroužek, O2face, GOLF VI, atd.
Prodám páčky od roku 2011, na koncern, Páčky pro dodělání Tempomatu, a multifunkčního volantu!!, páčky nepoužité, kosmetické vady ze skaldování. číslo dílu 5K0953507AH, Vhodné pro kompletní koncern, kosmetické vady ze skladování. Audi A3, Seat toledo, altea, leon, vw golf VI, jetta, caddy, caddy maxi, touran, tiguan, EOS, škoda octavia II facelift, yeti, superb 2, atd. TOP cena za páčky jen 999,- Podvolantový kroužek s jednotkou v jednom číslo dílu 5K0953549B a E podporující Multifunkční volant, tempomat, palubní PC, 900,- mám i index C 400,- kus Zkontrolujte si čísla dílů!
Páčky pro MF vol.,kroužek,O2face, GOLF VI, atd. Za vše 499
Prodám (vše pro 2011-) , páčky a kroužky zbylé z přestaveb , jedná se o 4x páčky bez PC, a tempomatu, ale dají se použít při přeskládání při montáži Multifunkčního volantu, dále kroužky podvolantové jednotky 12KS s koncovkou 549 C, tedy pro tempomat a palubní PC, a 1x páčky s tempomatem (bez ovládání tempomatu) a bez PC, tedy pro dostavbu Multifunkčního volantu, cena za komplet viz foto je 499,-prodej jen všeho dohromady. TOP Cena P.S. žádné airbagy a káble nejsou,ani jiné díly, pouze toto.
Tempomat Octavia 3
Prodám originální nové páčky pro dodělání tempomatu na Octavia 3 bez ovládání na palubního pc. Páčky Valeo 5Q0 953 502 P. Včetně montážního návodu. Číslo dílu: 3V0 054 690. Po dohodě možné předání v Ústí nad Labem nebo Praze, případně možnost zaslat zásilkovnou. T: páčky o3, tempomat octavia, tempomat octavia 3
Přestavbová sada FABIA 3 Tempomat ze Speedlimiter s montáží
Přestavbová sada FABIA 3 Tempomat ze Speedlimiter s montáží Dostavbová sada obsahuje: - páčky s funkcí Tempomat a Speedlimiter bez palubního počítače evnt mám i páčky s - SWAP aktivační kód - kompletní montáž včetně aktivace On-line možno i jako dostavbová sada pro vozy bez speedlimiteru, tempomatu a palubního počítače - cena dle zvolené varinaty na doptání Před montáží je třeba zjistit kompatibilitu s vaším vozem. Mám i jiné dostavbové sady tempomat pro vozy Škoda a VW Prosím volejte 8-17h
GPS jednotka do vozidla (k dispozici 3ks)
Prodám nepoužitou GPS jednotku. Jednotka GV55 je GPS tracker pro instalaci do vozidla. Rozsah napájecího napětí je od 8 do 16V. Jednotka obsahuje digitální vstupy a výstupy. Vstupy lze použít pro sledování stavu externích zařízení. Programovatelný výstup lze využít pro ovládání externích zařízení. Jednotka má integrovanou GPS anténu a GSM/GPRS/SMS čtyřpásmový modul a s podporou protokolů TCP/IP, UDP a SMS. Vestavěný vibrační senzor dokáže rozeznat pohyb bez aktivního stavu zapalování vozidla. V případě ztráty GSM signálu, kdy jednotka není schopna odesílat data na server, dokáže pojmout 3000 záznamů do vnitřní paměti. V případě, že dojde k přeplnění paměti, jsou starší data nahrazována novějšími, dokud jednotka není schopna data odeslat. Rozměry: 63 mm x 50 mm x 21,8 mm Osobní převzetí (včetně předvedení funkčnosti) možné v Jesenici u Prahy. Po domluvě je možné také předání v Praze nebo zaslání na dobírku za příplatek 100Kč. Při odběru všech 3ks zaslání zdarma.
Renovovaný multifunkční volant Škoda Octavia 2
Renovovaný volant Škoda Octavia 2 2004-2008. Kompletní perforovaná kůže + černá nit. Multifunkční + podvolantová jednotka, která podporuje multifunkci (koncový index B). Cena je uvedena za komplet. Po domluvě lze provést montáž i nakodování (+1000,-)