inzerce, prodej, prodám, bazar

PODSTAVEC / PATKA / NOHA pro dopravní značky, mobilní ploty

Kategorie: Stavební stroje

Patky pro dopravní značky, směrové desky, mobilní oplocení Müba ZTV-SA K1

Nové, nepoužité
L: 800 mm, Š: 400 mm, V: 120 mm
• čtvercový otvor 60 x 60
• čtvercový otvor 40 x 40
• kulatý otvor o průměru 42 mm
• 2x otvor o průměru 43 mm
• hmotnost 28 kg

30 ks

PODSTAVEC / PATKA / NOHA pro dopravní značky, mobilní ploty
Podobné inzeráty
Minibagr 1,5
Prodám novej pásovej minibagr s naftovým nejsilnějším jednoválcem.Ovladani multifunkční joistyky.Pridavna hydraulika na svahovku nebo vrták na ploty.Soucasti bagru je stříška kterou mám sundanou kvůli uskladnění bagru.Soucasti prodeje bude zubatá 40 lžíce.Mozno dokoupit svahovku hydraulickou 80 a vrták na ploty.
Mobilní kolový bagr New Holland WE170, hmotnost 18 t
Nabízím na prodej mobilní bagr / kolové rypadlo New Holland WE170 ve velmi dobrém stavu po prvním majiteli ze Švýcarska, pravidelně servisováno, hydropojezd, 4x4, pojezd želva / zajíc, technický průkaz k registraci jako samojízdný pracovní stroj, možnost zajištění STK a RZ, ihned k dispozici. Od 15.3.- 5.4.2023 volejte pouze telefonní číslo . Technické parametry: motor: dieselový motor DEUTZ výkon motoru: 105 kW stav mth: 10.454 rok výroby: 2011 hmotnost: 18 t Dopravní rozměry: délka: 8.5 m šířka: 2.5 m výška: 3.05 m Příslušenství: Hydraulický rychloupínák Ullmann H21-AH Hydraulická svahovací lžíce 162 cm Podkopová lžíce se zuby 110 cm Podkopová lžíce se zuby 50 cm Podkopová lžíce s břitem 55 cm Výbava: vzduchová sedačka, halogeny, topení, klima, rádio, couvací kamera, hydraulické vývody na rameni, atd. Uvedená cena je bez DPH. Po dohodě je možnost naložení a zajištění dopravy na místo určení.
Mobilní drtič SBM Jawmax 200
K prodeji nový mobilní drtič SBM Jawmax 200 Elektrický / diesel-elektrický mobilní čelisťový drtič s jednou pohyblivou čelistí STE 100-60, detekce cizích těles s automatickým rychlým uvolněním a resetováním drtící mezery, rádiové dálkové ovládání, aplikace Crush Control, magnetický separátor nad dopravníkem, pevná násypka se samostatným plnicím skluzem/roštem - objem cca 3,5m3, pásový podvozek s rámem, skrápěcí systém, centrální mazání. Možnost váhy na hlavní dopravník. Skladem ihned k dispozici.
Čerpadlo na lité podlahy. Přívěs za auto s CZ SPZ.
Prodám šnekové čerpadlo ( betonpumpa ) pro lití anhydritových, nivelačních a cementových tekutých potěrů. Šnekové čerpadlo od německého výrobce DELO na lité podlahy se skládá ze stabilního šnekového pláště s elastickým gumovým pouzdrem (stator), ve kterém se točí spirálová ocelová hřídel (rotor). Směs, která je doplňována do dopravní nádrže, je šnekovým čerpadlem přiváděna do dopravní hadice a tou je plynule dopravována až na její konec na místo určení. Navíc je betonpumpa vybavena další vanou pro ruční míchání materiálu. Vana má hydraulický zdvih a po namíchání se jednoduše přelije do čerpací vany. Pohon přes elektřinu na 380V. Betonpumpa je řešená jako přípojný bržděný vlek. Nové zátěžové pneumatiky. Nové spojovací zařízení ( žehlička ). Kompletně nové brzdy, včetně lanovodů. Nová auto-elektro instalace na osvětlení + manipulační kolečko a kliny proti rozjetí. V CENĚ JE I NAVÍC KOMPLETNÍ NÁHRADNÍ TLAČÍCÍ ZAŘÍZENÍ - Stabilní šnekový plášť s elastickým gumovým pouzdrem (stator), ve kterém se točí spirálová ocelová hřídel (rotor). Dále jsou v ceně i české doklady, nová STK na dva roky a registrační značka SPZ / RZ pro provoz na komunikacích. V případě zájmu nepište prosím přes internet, pouze volejte. Děkuji
Hutnící patka na vibrační pěch BOMAG BT65/4
Již přes 14 let vyrábím a prodávám náhradní patky na vibrační pěchy. Vyrobeno z velmi odolného materiálu (žádné dřevo). Po zkušenostech životnost patky 2x delší než originál za poloviční cenu! Můžu vyrobit patku i na jiné značky. Cena bez DPH a poštovného.Možnost dokoupit sadu šroubů s pevností 10,9.
Kuželová štípačka  půdní vrták míchačka na minibagr
Prodám hydraulickou jednotku HRJ1- novou kuželovou štípačku,půdní / zemní/ vrták apod hnaný hydromotorem na podkop, minibagr UNC CAT JCB Komatsu Bobcat Kubota Sunward Volvo Locust Hitachi manipulátor čelní nakladač, vysokozdvižný vozík případně upínání na míru. Štípací kužel má průměr 150 mm a délku 300 mm, lze vymontovat a nahradit půdním vrtákem o délce 1200 mm- průměry vrtáků 150 mm, 200 mm , 250 mm , 300 mm . Vyměnitelné hardoxové ostří i špička. Šnekovice vyrobená z 5 mm silného materiálu přivařená na silnostěnné trubce. Upínání vrtáků a kužele přes přírubu, takže nehrozí ustřižení a vyžvýkání kolíku jako u jiných výrobců. Uvedená cena v inzerátu je za hydraulickou jednotku bez hadic a rychlospojek- vrtáky,kužel a ostaní příslušenství se přikupují zvlášť. Při využití zařízení pouze jako štípače, instaluji upínací zařízení na Váš stroj přímo na tělo hydr.jednotky. Jestliže máte zájem využít zařízení i jako vrták, vyrábím redukční desku pro vrtání na čepy mezi tělo hydr.jednotky a upínač stroje. Lze tedy vrtat s připojením napevno, nebo jeden čep vyndat a vrtat kyvně v jednom čepu. Dále je možné vložit mezi redukční desku a hydr.jednotku křížový kloub, který umožní volné uložení ve dvou rovinách. Redukční deska ma i tu výhodu, že lze jedno zařízení kombinovat pro více strojů. Např pro více druhů minibagrů, nebo minibagr/nakladač. Umožňuje uchopit hydr.jednotku jak v horizontálním směru ( buben pro míchání betonových směsí,štípání), tak ve vertikálním (vrtání, štípání,zametání) Dále je možné dokoupit - buben pro míchání betonových směsí. Získáte tak skvělou míchačku na beton tam, kde není dostupná elektrická energie -pařezovou frézou o průměru 270mm, 2 x vyměnitelné nože HSS z kalené oceli a výměnný středící kužel - zametací kotouče a to buď ocelový, nebo nylonový-průměr kotoče 350mm. Ceny Hydraulická jednotka 26 000 kč vrták 150 mm-6500 kc 200 mm - 7000 kc 250 mm 8000 kc 300 mm -8500 kc. štípací kužel 150 mm- 4500 kč štípací kužel 200 mm- 7000 kč Držák jednotky (noha) 2000 kč míchací buben- 7000 kč. pařezová fréza- 8000 kč zametací kotouč - 4000 kč redukční deska pro vrtání - 4000 kč (spojení upínač/hydraulická jednotka) křížový kloub 3000 kč upínání na VZV, desku paletizačních vidlí na nakladače 7000 kč upíníní na čelní nakladače EURO úchyt, upínání na smykové nakladače, manipulátory 13 000 kč. Toto upínání má 3 opěrné nohy pro snadnější zapřáhnutí/vpřáhnutí zařízení. Upínač na Váš bagr- ceny podle typu upínače. Pro správný návrh je zapotřebí znát tlak a průtok Vašeho hydraulického systému.Kvalitní český výrobek,žádná čína. # míchačka na beton kuželová štípačka půdní vrták vrtací zařízení pařezová fréza zametací zařízení # Odkaz na videa