inzerce, prodej, prodám, bazar

Podstavec na svíčku Globe

Kategorie: Doplňky

Podstavec na svíčku Globe, nový, včetně sklěnice na svíčku. Výška 30cm, průměr 30cm, materiál kov a sklo. Osobní odběr Praha
Podstavec na svíčku Globe
Podobné inzeráty
Svícen, podstavec pod svíčku - hliník, Z DĚDICTVÍ
VYKLÍZÍM SKŘÍNĚ, VŠE MUSÍ PRYČ! ZÁSILKOVNA 90KČ Svícen na 1 štíhlou svíčku, podstavec pod svíčku, materiál odhadem hliník, výška podstavce 16cm, průměr podstavce 10cm. Svícen byl používaný, ale stále velmi pěkný - vhodný nejen k dekoraci. Z dědictví - původní cena vysoká. Ráda doporučuji, luxusní kousek!
Ručně vyráběné dřevěné misky + stojan na čajovou svíčku
Prodám ručně vyráběné misky a stojan na čajovou svíčku. Rozměry viz foto. Největší miska je za 150Kč zbytek misek za 100Kč a stojan na svíčku za 80Kč. Při odběru všeho cena 420Kč. Osobní odběr v Olomouci nebo zaslání přes zásilkovnu.
Podstavec noha 83 cm
Podstavec, sokl, noha vyrobená z betonu. Můžete využít na umístění pítka pro ptáčky, květiny, dekorací nebo květináče, případně jako nohy konzolového či jiného stolu. Cena je za 1 ks podstavce. K dispozici 2 ks. Produkt č. 0265 Barva: šedá Rozměry: 83 cm x 14 cm Využití: interiér i exteriér V nabídce i podstavec o výšce 56 cm. Výrobek má finální úpravu v podobě lesklého laku s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. Osobní odběr nebo zaslání poštou. Poštovné 200 Kč.
Dekorativní podstavec noha 56 cm NOVÉ
Podstavec vyrobený z betonu. Můžete využít na umístění pítka pro ptáčky, květiny, dekorací nebo květináče. Mnohostranné využití - viz foto. Cena je za jeden podstavec. Produkt č. 0264 V nabídce i vyšší kousek. Můžete si k němu vybrat i nádobu jako pítko. Ráda Vám vyfotím Vámi zvolené kombinace nebo nějaké doporučím. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr vítaný. Poštovné dle celkového objemu objednávky. Tento kus samostatně se službou křehké za 200 Kč.
Nový ručně kovaný svícen na zeď, 78 cm
Prodám zcela nový, ručně kovaný svícen na zeď na 1 svíčku, výška svícnu 78 cm, barva černá kovářská (matná).Cena 2499 Kč + poštovné, popř. osobní předání v Poličce. Ke svícnu možno dokoupit ručně odlévanou svíčku, oranžové barvy, průměr 20 cm, 3 knoty, doba hoření 200 hod.Cena svíce 389 Kč + poštovné, popř. předání v Poličce.
Unikátní lampa na svíčku.
Nádherná unikátní lampa ve stylu H.R.Gigera - Zoda Mikalazoda. Na svíčku. Rozměry 50X25cm. bzg. Možnost zakázkové výroby. Jedinečný kus.