inzerce, prodej, prodám, bazar

podsedák pro těhotné do auta

Kategorie: Ostatní

Prodám málo používaný podsedák pro těhotné do auta zn. Izopa. Původní cena 690,-Kč. Martinice v Krkonoších. Možno zaslat i prostřednictvím Zásilkovny.
podsedák pro těhotné do auta
Podobné inzeráty
INSAFE BEZPEČNOSTNÍ PÁS DO AUTA PRO TĚHOTNÉ
Prodám použity pás pro těhotné Mám dva kusy Je dobré mít dva ( místo pro řidiče, pro místo spolujezdce) Jedná se o jeden z jednoduššího způsobu poutání pro těhotné Těhotenský pás Těhotenství Těhotná Těhotný Pas do auta
Bezpečnostní pás (podsedák) pro těhotné
Prodám podsedák pro bezpečnostní adaptaci pásů určený pro těhotné řidičky i spolujezdkyně ve velmi dobrém stavu. Výhodou je postranní uchycení pásu (nikoliv mezi nohami), když člověk má na sobě šaty či sukni. Možnost osobního předání v Kestřanech, Písku, Strakonicích (i vesnice po cestě z Kestřan) či zaslání přes zásilkovnu.
Ingenuity Podsedák na jídelní židli
Prodám dětský podsedak. Top stav, vyčištěný. Podsedák zajišťuje dokonalý komfort pro dítě Odjímatelný tříbodový bezpečnostní pás pro menší děti Barevná sedací část a bezpečnostní popruhy jsou omyvatelné Podsedák lze pomocí popruhů připevnit k židli Vhodné pro děti od 2 let Odnímatelná vložka Při rychlém jednání možná sleva. Původní cena 1200kc Plati do smazání.
Milníkové kartičky pro těhotné  (CHAUKISS)
Prodám milníkové kartičky pro těhotné(). Balení obsahuje: - 36 kartiček - velikost 10,5 x 15 cm - z jedné strany čistý prostor pro zapsání data a příběhu - baleno do krabičky Cena: 200,-Kč + poštovné (ČP, Zásilkovna, Balíkovna). Možnost osobního předání v ČB, Třeboni a JH nebo zaslání na dobírku, kdy přepravné platí kupující.
BeSafe pregnant - bezpečnostní pás do auta pro těhotné
Bezpečnostní pás do auta pro těhotné v bezvadném stavu, málo používaný. Doporučuji, nikde nic netlačí a jízda autem je nejenom bezpečnější, ale i pohodlnější.
ZOPA Mummy Belt - pás do auta pro těhotné
Pás do auta pro těhotné. Bežně používaný, bez poškození. Osobní převzetí možné v Brně a blízkém okolí (okruh cca 20km). Zaslání možné kurýrem, cena dopravy bude po dohodě přičtena k ceně zboží.