inzerce, prodej, prodám, bazar

Podsadové plachty, tee-pee, hangár

Kategorie: Ostatní

Naše skautské středisko Ruda nad Moravou obměňuje a redukuje vybavení, a tak nabízíme k odprodeji následující vybavení:
Plachta podsadová (hnědá, zelená) 2x2 m, výška 150 cm, 21 ks
Tee-pee 5metrové + lining
Hangár bílý 5x5 m, včetně stěn
Gumová plachta bílá s kovovými oky, 10x5 m

Komunikace pouze pomocí e-mailu: vojtadrtil@
Podsadové plachty, tee-pee, hangár
Podobné inzeráty
zakrývací plachta ELITE s oky 8 x 10m
Zakrývací plachty mako ELITE s oky - hlavní předností zakrývacích plachet ELITE je kromě UV-odolnosti a vodotěsnosti také extrémní odolnost proti protržení. Zakrývací plachty ELITE mají 2x tolik ok pro uchycení než standardní plachty, tím je uživateli umožněno mnohem lepší vypnutí celé plachty. Plachty mako ELITE disponují 3x zesílenými rohy a garantují nejvyšší odolnost proti protržení. Plocha plachty mako ELITE - zaplaťte jen za to, co obdržíte. Mako ELITE-zakrývací plachty s oky jsou vyráběny v přesné míře. To znamená, že u plachty 3x4m obdržíte skutečně 12m2, naproti tomu u standardní plachty bude odečten lem plachty. Poté tedy obdržíte o 6% méně plachty. Při velikosti 12m2 to znamená, že obdržíte téměř o 1m2 plachty méně. V poměru životnost/cena, se plachty mako ELITE rozhodně vyplatí - jejich cena je totiž jen přibližně o polovinu vyšší než u standardních plachet, ale životnost je více než 2x vyšší. Používaná měsíc na střeše.PC 3400 kč
hangár 10x5m vojenský ocelová trubková konstrukce
Nabízím hangár, velikost cca 10x5m na spodu lem z gumy, celkem ze 3 dílů, které se “šijí” k sobě má okna co se dají zvednout, neprotéká, byl před pár lety i impregnovaný klasická trubková konstrukce - tu je náročnější dát dohromady a zase rozebrat, časem jsou spojky zohýbané bez kolíků(používali jsme dřevěné co jsme si udělali v lese) hangár má otvírací dveře, dá se tam tedy třeba najet s autem apod. hangár je asi nesmrtelný, my jsme koupili nový tak tento nevyužijem a nemáme pro něj místo k odvozu v Jablonci nad Nisou, za úplatu dovezu do blízkého okolí.
Plechové hangáry
Prodám stavební plechový hangár Jedná se o sendvičovou montovanou halu. Více info o ceně telefonicky. PIŠTE POUZE VÁŽNÍ ZAJEMCI!! Rozměry: 1. Hangár V - 2,5m Š - 4m D - 12,5m Délku lze upravovat po 3m Rozměry: 2. Hangár Š - 14m D - 14m V - 4,2m Rozměry: 3. Hangár V - 2,5m Š - 4m D - 18m
Sluneční plachta na balkon s napínací technikou
Prodám sadu napínací techniky s plachtou na balkon. Nové, nepoužité Obsah balení: 1)
- 2x prodlužovací rameno, pozinkované (celková délka 80 cm). Prodlužovací rameno je možné zkrátit na 64 cm. 

- napínací systém

- ocelové lano o délce 14 m k napnutí až do 2 x 7 m, nerezové, průměr 2 mm; lano s hladkým povrchem 
 2)
Sluneční plachta 270 x 140 cm – barva pruhů žluto-bílá – pruhy paralelně ke krátké straně – s posuvnými háčky (20x) - sluneční plachtu lze prát, z lehké polyesterové látky s ochranou UV (cca140 g/m2) - voděodolná 3) Zarážky posuvných háčků (4x), bílé, pro sluneční plachty. Zabraňuje odvátí sluneční plachty ve větru, zamezuje shrnutí plachty při silném větru 4) Systém tažného lana pro snadné posouvání sluneční plachty.
Krycí plachta 13,6 x 3 m
Nabízím použité i nové krycí návěsové plachty v rozměru cca 13,6 x 2,7 - 3,2 m Jedná se o kamionové plachty. materiál plachtovina 900 g/m2 Cena dle stavu cca 1.000- 6.000,- POUZE osobní vyzvednutí ve Zbirohu. 41 exit D5 ( krycí plachta, krycí plachta na dřevo, plachta na seno, velkoformátové plachty, velké plachty, )
tee-pee tašky
Prodám tašky do týpí vyrobené z nemocniční deky. Cena dle velikosti 200-400Kč.