inzerce, prodej, prodám, bazar

Podložka pod myš Steelseries Qck Prism XL

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,

prodávám podložku pod myš Steelseries Qck Prism XL 90x30cm ( je v dobrém stavu, plně funkční, materiál nepoškozen. Lze však spatřit drobné známky použití - malá lokální vybělení viz fotky.
Podložka pod myš Steelseries Qck Prism XL
Podobné inzeráty
Podložka pod myš, klávesnici SteelSeries QcK Prism Cloth XL
Luxusní Podložka pod myš, klávesnici SteelSeries QcK Prism Cloth XL Vybalené.. PC 1600 Kč Zásilkovna neboť v Praze jen inzeruji.
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
STARCRAFT PROGAMING PODLOZKA POD MYS
STARCRAFT ProGAMING PODLOZKA POD MYS XXL Steelseries QcK Limited Edition 1 x nova bez obalu 45x40x2cm Osobni predani v Praze nebo v Liberci nebo Zasilkovna.
Podložka pod myš Razer
Speciální herní podložku IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat. Podložka byla zkonstruována tak, aby zajistila co nejkomfortnější klouzavý povrch pro dnešní tzv. gaming-grade myši. Její působivá pískovaná vrstva zaručuje optimální ježdění myši. Díky solidní pevnosti, robustní konstrukci a vysoké trvanlivosti bude předcházeno poškození podložky. IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat je ideálním společníkem pro dlouhodobé úspěchy každého hráče, ať amatérského nebo profesionálního. Podložka podstatně zvyšuje přesnost a reakci gaming-grade myší bez toho, abyste na podložce zpozorovali známky opotřebení povrchu. V turnajích vyladěná tkanina umožňuje myšce zaregistrovat i ten nejmenší pohyb při udržení perfektní kontroly a stálého klouzání, bez ohledu na typ senzoru. Vysokou spolehlivost zajistí navíc speciální protiskluzový podklad, díky kterému podložka nemá šanci pohnout se. Podložka nabízí extra velkou plochu s rozměry 320 x 270 mm při výšce 2,5 mm.
Podložka pod myš - Durable 5748
Prodám : Ergonomicky tvarovaná podložka pod myš s integrovanou opěrou zápěstí naplněnou gelem. Gelový materiál se flexibilně přizpůsobí a ulehčuje tak zápěstí, přívětivý ke kůži díky textilnímu povrchu, dokonale protiskluzový. Velikost: 230 x 26 x 260 mm (Š x V x H). Barva: šedá. Podložka je NOVÁ. Poštovné a balné 70Kč platba předem na účet nebo osobní odběr Smiřice. Platí do vymazání.
Vylepšený 360stupňový digitální rotační tepelný lis 5 v 1
Krásný den, vyprodávám sklady! Prodám zcela nový produkt, který je ještě v původním obalu a zabalen. Záruka se na tento produkt nevztahuje. (pouze na vyzkoušení) Je možné předat osobně v Sezemicích, nebo zaslat přes PPL (150Kč). Platba je ideální přímo na účet, nebo na dobírku (50Kč). Text, který je zkopírován z oficiálního webu produktu (v případě, že mi napíšete, tak Vám pošlu odkaz): ✔ Tento tepelný lis 5 v 1 vám poskytne profesionální výsledky, neexistuje žádný limit na to, co lze lisovat za tepla: trička, čepice, keramické a dlaždicové talíře, hrnky, podložky pod myš, plátěné tašky, písmena, čísla, dřevo, kov a další tkaniny a materiály ✔ Plná rotace o 360 stupňů a profesionální skládací design. LED digitální ovladač, vylepšený nepřilnavý povrch z hliníkové slitiny pro použití v šálku, čepici a podložce ✔ Odnímatelná silikonová podložka a bavlněná podložka. 1/2" silná topná deska Integrovaná strukturální podpora pro udržení rovinnosti. Umožňuje rovnoměrnější rozložení tlaku přes desku při zavření ✔ Tento multifunkční tepelný lis 5 v 1 je dodáván s 1 plně sestaveným strojem s lisem na desky 12" x 15" (potažený telefonem), 1 lisem na klobouky. 1x lis na hrnky. 2 deskové lisy; 1 x 12mm silikonová podložka na kemp; 1 bavlněná podložka; 1 manuál (španělský jazyk není zaručen) ✔ Ať už navrhujete oblečení se svými dětmi nebo vytváříte trička, která mohou vaši zaměstnanci nosit do práce, zjistíte, že tento tepelný lis je na tuto práci a ještě něco navíc. Existují tisíce aplikací pro teplem lisované tričko a s tímto lisem si užijete spoustu zábavy při navrhování a vytváření vlastního oblečení.