inzerce, prodej, prodám, bazar

podhlavník Babymoov Lovenest original

Kategorie: Ostatní

nepoužívaný podhlavník pro miminka Babymoov i v původním obalu
podhlavník Babymoov Lovenest original
Podobné inzeráty
PODHLAVNÍK
Nabizim k prodeji podhlavnik k masaznimu lehatku. Stav je jako novy, temer nepouzivany, podhlavnik nenese znamky poslozeni ani potrhani.
Dětská houpačka Babymoov Swoon Bubble Zinc
Nabízím dětskou houpačku Babymoov Swoon Bubble Zinc, houpačka je plně funkční a v perfektním stavu, je vybavena 5 bodovým pásem s nastavitelnými délkami pásů pro pohodlné připoutání dítěte. Houpačka má 2 polohy (ležící a sedící), dále 5 rychlostí houpání a přehrává 8 melodií s nastavitelnou hlasitostí. U houpání a hudby lze nastavit dobu na 8, 15 a 30 minut, následně se obojí vypne. Je vybavena odnímatelnou hrazdičkou se 3 zavěšenými hračkami (šustí, chrastí) a podhlavníkem (taktéž odnímatelný). Celý potah houpačky je pratelný na 30°C. Houpačku lze napájet pomocí 4 AA baterií nebo pomocí síťového adaptéru (je součástí). Houpačku lze složit pro možnost lepšího uskladnění. U produktu je registrována doživotní záruka Babymoov. S ohledem na rozměry houpačky možno jen osobní předání v Praze a blízkém okolí dle dohody.
BABYMOOV dětská houpačka SWOON BUBBLE (modrá)
prodám BABYMOOV dětskou houpačka SWOON BUBBLE. Objevil jsem ji v garáži, při úklidu. Použitá byla jednou, houpačka je zabalená v originální krabici. Nová stojí cca 2800Kč Houpačka určená pro děti od narození do max. 9kg. - měkký, odnímatelný podhlavníček - 5-ti bodové bezpečnostní pásy - odnímatelná hrazdička se 3 závěsnými hračkami - lze polohovat do 2 pozic - 5 rychlostí houpání s možností nastavení doby na 8, 15 a 30 minut - přehrává 8 melodií s možností nastavení hlasitosti - vhodné pro děti od narození do max. 9kg - provoz na baterie (nejsou součástí) nebo síťový adaptér (součástí balení) Pro více informací klidně zavolejte, Možné předání na JE Dukovany.
Lehátko Babymoov
Prodám lehačku Babymoov. Používána, ale v super stavu. Potahy jsou jednoduše sundat a vyprat. Chybí jedna originál hráčka, ale je možné na hradu zavěsit jakoukoliv jinou hračku. Osobní předání Jeviněves nebo po domluvě lze i Mělník, Kralupy nebo Praha Letňany.
Dětský ergonomický podhlavník HEDDI FOX
Prodám dětský ergonomický podhlavník HEDDI FOX. Polská značka Valabia + 2 povlaky. Velikost: 2; pro obvod hlavy 39-44 cm Stav viz foto Zasílám přes Zasilkovnu, Nebo osobní odběr (Praha 9, Vysočany) Posílám i přes Balikovnu
Saunový podhlavník TOPOL
Prodám saunový podhlavník nový nepoužitý v minimalistickém designu. Ideální podpěra hlavy díky níž si zvýšíte Vaše pohodlí při saunování jednoduše díky tomuto doplňku. Rozměry: 400x340x90mm